Türk İş Dünyası - 2008

DÜNYA

Türkiye Satranç Federasyonu 30. yılını kutladı

Genç Gazeteciler

Haber Burada

Tarih

Türkiye Satranç Federasyonu (TSF), 30. kuruluş yıl dönümünü Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun katılımıyla kutladı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen etkinlikte yaptığı konuşmada TSF’nin 30. kuruluş yıl dönümünü kutlayan Bakan Kasapoğlu, “Spor birkaç branştan ibaret değildir. Pek çok ilde, ilçemizde, beldelerimizde pek çok branşı erişilebilir kılmanın, bunu başarmanın heyecanını duyuyoruz. Bugüne kadar Satranç’ın gelişmesinde, yayılmasında ve erişiminde büyük katkılar sağlayan herkesi canı gönülden kutluyorum.” dedi.

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle dünyada yaşanan salgına işaret eden Bakan Kasapoğlu, “Bu pandeminin pek çok zorluğu var, kısıtlama söz konusu. Ama görüyorum ki bizlerin bu anlamdaki çalışmalarına, heyecanlarına hiçbir şeyin engel olması söz konusu değil. Satranç, elbette zihinsel anlamda pek çok sosyal katkısı da olan, eğitimle birlikte farklı anlamda pozitif katkıları ortaya koyan bir branş. Satranç gibi tüm branşlarımızın gelişmesine çabalar sağlayan bir hükümetimiz var.” diye konuştu.

“Biz inanıyoruz ki sporcularımız, gençlerimiz daha iyisini başarabilir. Onlarda bu ışığı görüyoruz”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın spora verdiği desteğe vurgu yapan Bakan Kasapoğlu, şöyle devam etti:

“Cumhurbaşkanımızın liderliğinde 19 yılda büyük aşamalar kat ettik, çok büyük bir devrimi gerçekleştirdik. Bu noktada her geçen gün spor politikalarımızı revize etme, güçlendirme yönünde de önemli çalışmalarımız var. Bunları da müsabakalarda aldığımız sonuçlar, madalyalar, sporcularımızın bizlere yaşattığı gururlarla hep birlikte görüyoruz. Tabii ki her zaman amacımız daha ilerisi. Biz inanıyoruz ki sporcularımız, gençlerimiz daha iyisini başarabilir. Onlarda bu ışığı, potansiyeli görüyoruz.”

Bakan Kasapoğlu, bütün branşları desteklemeye devam edeceklerini dile getirerek, “Satranç, çocuklarımızın gelişimi açısından çok önem arz eden bir branş. Hem strateji geliştirme hem de pek çok yeteneği kazandırma açısından önemli bir branş. Satrançtaki oyuncuların sosyal alanda, akademik çalışmalarda da çok önemli başarılara imza attığını görüyoruz. Bu anlamda satrançla bütünleşmek geleceği şekillendirecek gençlik açısından çok önemli.” değerlendirmesinde bulundu.

“Türkiye Satranç Öğreniyor” projesi hayata geçirildi

Satrancın son dönemde Türkiye’deki gelişiminden mutluluk duyduklarını belirten Bakan Kasapoğlu, şunları kaydetti:

“Ülkemizin dört bir köşesinde anaokullarına kadar erişimi kolaylaştırılan bir satranç var. Bakanlığımızın gençlik merkezleri, yurtlarımız ve gençlik kamplarımızın çok önemli bir misyonu ifa ettiğini belirtmek istiyorum. Bugün paylaşmam gereken yeni bir proje var; o da ‘Türkiye Satranç Öğreniyor’ projesi. Biliyorsunuz Bakanlık olarak birçok projemiz var. ‘Yüzme Bilmeyen Kalmasın’ projesi bunlardan biri, çok da başarıyla yürüttüğümüz bir proje. Bu çerçevede ‘Türkiye Satranç Öğreniyor’ projesinin yeni bir başlangıç olduğunu belirtmek istiyorum. Çok anlamlı bir çalışma. Sayın Başkanım, bugün başlayacak bu projenin 7 Mart’ta bitmesi söz konusu ama sizlerden ricam bu projeyi tüm yıla yayalım.”

Gülkız Tulay: “Dijital dünyada da en etkin federasyonlardan biri olduk”

TSF Başkanı Gülkız Tulay ise salgın döneminin en faal federasyonlarından biri olduklarına dikkati çekerek, “Yaklaşık bir yıldır alışkanlıklarımızı geride bırakarak salgın sürecinde yeni normallerle yaşamaya başladık. Bu beklenmeyen süreç sosyalleşmeye ve harekete ihtiyaç duyan çocuklarımızı ve gençlerimizi de doğal olarak etkiledi. Tüm sportif faaliyetlerin askıya alındığı ve evlere kapandığımız süre boyunca Türkiye Satranç Federasyonu olarak tüm Türkiye’yi satranç sporunun kazanımları etrafında toplamak için çalışmalara başladık.” şeklinde konuştu.

“TSF olarak kimse spordan, satrançtan uzak kalmasın istedik.” diyen Tulay, şunları söyledi:

“Etkinlik takvimimizde yer alan şampiyona ve turnuvalarımızı yüz yüze düzenleyemesek de heyecanımızı ve ruhumuzu dijital dünyaya taşıdık. Ne mutlu bize ki bu süreçte dijital dünyada da en etkin federasyonlardan biri biz olduk. Binlerce sporcumuzu ve satranç sporuna ilgi duyan her vatandaşımızı satranç sporunun birleştirici gücü etrafında toplamayı başardık.”

Salgın sürecinde gerçekleştirdikleri faaliyetleri anlatan Tulay, “Bakanlığımızın da desteğiyle güzel ülkemiz için artık bir satranç ülkesi diyebiliyoruz. Bizler de ülkemizin en popüler spor branşları arasında yer alan satrançta, 1 milyon lisanslı sporcu hedefine ulaşmak üzereyiz. Her ferdinin çok kıymetli olduğu satranç ailemizin şu anda 999 bin 505 lisanslı sporcusu bulunmaktadır.” ifadelerini kullandı.

Tulay, TSF’nin Bakanlığın bünyesine 1991 yılında bağlandığına değinerek, sözlerini şöyle tamamladı:

“Anadolu topraklarında satranç sporunun izlerini sürerek, satranç sporunun kurumsallaşmasının 1900’lü yıllarda başladığına ve 1954 yılında tamamlandığına dair resmi kayıtları özenle bir araya getirdik. 30’uncu yılımızda tarihçemizin yeniden belgeli kayıtlarla yazılmasını ve kuruluş yılımızın ise 1954 yılı olarak yeniden tescil edilmesini talep edeceğiz. Satranç ailesi olarak sizlerin de desteğiyle önümüzdeki yılı TSF’nin kuruluşunun 68. yılı olarak kutlamak en büyük hayallerimizden biri.”

Bakan Kasapoğlu dijital kampa video konferans yöntemiyle bağlandı

“Satranç Tarih İle Buluşuyor” sergisinin açılışının da yapıldığı 30. yıl etkinliğinde, Bakan Kasapoğlu ve TSF Başkanı Tulay, 2 bin 500 sporcunun yer aldığı dijital kampa video konferans yöntemiyle bağlandı. Milli sporcular Gülenay Aydın ve Berke Çaputçuoğlu, özel bir simultane maç yaptı.

DÜNYA

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Birleşik Arap Emirlikleri Devlet Başkanı Al Nahyan ile görüştü

Dünya İklim Eylemi Zirvesi Birleşik Arap Emirlikleri Dubai

Genç Gazeteciler

Haber Burada

Tarih

Birleşmiş Milletler İklim Değişikliği Çerçeve Sözleşmesi 28’inci Taraflar Konferansı (COP28) kapsamında bulunduğu Birleşik Arap Emirlikleri’nin (BAE) Dubai şehrinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşik Arap Emirlikleri Devlet Başkanı Şeyh Muhammed Bin Zayed Al Nahyan ile bir araya geldi

OKUMAYA DEVAM ET

DÜNYA

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Japonya Başbakanı Fumio ile görüştü

Dünya İklim Eylemi Zirvesi Birleşik Arap Emirlikleri Dubai

Genç Gazeteciler

Haber Burada

Tarih

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşmiş Milletler İklim Değişikliği Çerçeve Sözleşmesi 28’inci Taraflar Konferansı (COP28) kapsamında bulunduğu Birleşik Arap Emirlikleri’nin Dubai şehrinde, Japonya Başbakanı Kishida Fumio ile bir araya geldi.

OKUMAYA DEVAM ET

Business

“2053 yılı itibarıyla net sıfır emisyon hedefini gerçekleştirmeyi öngörüyoruz”

Dünya İklim Eylemi Zirvesi Birleşik Arap Emirlikleri Dubai

Genç Gazeteciler

Haber Burada

Tarih

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Dünya İklim Eylemi Zirvesi’nde yaptığı konuşmada, “Sera gazı emisyonunda tarihî sorumluluğumuz yüzde 1’in altında olmasına rağmen, kendi imkânlarımızı kullanarak çok önemli adımlar atıyoruz. 2053 yılı itibarıyla net sıfır emisyon hedefini gerçekleştirmeyi öngörüyoruz” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dubai’de Birleşmiş Milletler İklim Değişikliği Çerçeve Sözleşmesi 28’inci Taraflar Konferansı (COP28) kapsamında düzenlenen Dünya İklim Eylemi Zirvesi’nde bir konuşma gerçekleştirdi.

Zirvenin hayırlara vesile olmasını dileyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, gösterdiği samimi misafirperverlikleri için Emirlik makamlarına teşekkür etti.

Dünyanın, koronavirüs salgını ve Ukrayna-Rusya savaşının ardından şimdi de Gazze’deki katliamların acı sonuçlarıyla karşı karşıya olduğunu belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Türkiye, tüm bu krizlerde barışın yanında olmuş, adalet ve hakkaniyet temelinde çözüm için çalışmıştır” diye konuştu.

“JEOTERMAL KURULU GÜCÜNDE AVRUPA’DA 1’İNCİ, DÜNYADA 4’ÜNCÜYÜZ”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye’nin iklim değişikliğine de bu perspektiften yaklaştığını anlatarak, şunları söyledi: “Sera gazı emisyonunda tarihî sorumluluğumuz yüzde 1’in altında olmasına rağmen, kendi imkânlarımızı kullanarak çok önemli adımlar atıyoruz. 2053 yılı itibarıyla net sıfır emisyon hedefini gerçekleştirmeyi öngörüyoruz. 2030 senesine kadar emisyon azaltımı hedefimizi iki katına çıkardık. Bu kapsamda, yıl sonu itibarıyla 66,6 milyon ton karbondioksit emisyon azaltımı bekliyoruz. Toplam kurulu güç içerisinde yenilenebilir enerji kaynaklarının payını yüzde 55’e yükselttik. Bu oranla Avrupa’da 5’inci, dünyada ise 12’nci sırada yer alıyoruz. Jeotermal kurulu gücünde Avrupa’da 1’inci, dünyada 4’üncüyüz. Hidroelektrik santrali kurulu gücünde ise Avrupa’da 2’nci, dünyada 9’uncu sıradayız. Hidrojen Teknolojileri Stratejimizi uygulamaya aldık. Ayrıca net sıfır emisyon hedefi bağlamında çelik, alüminyum, çimento ve gübre sektörleri karbonsuzlaşma yol haritalarımızı tamamladık. 2053’te yenilenebilir enerjinin payını yüzde 69’a çıkarmayı planlıyoruz. Eşimin himayesinde başlatılan ‘Sıfır Atık’ projesiyle atıkların geri kazanım oranını 2035 yılında yüzde 60’a taşıyacağız.”

Tüm bu çalışmaların maliyetinin yüksekliğinin herkesin malumu olduğunu ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, “İklim finansmanı kaynaklarına ve teknoloji transferi imkânlarına daha adil şekilde erişebilmemiz, bu bakımdan büyük önem arz ediyor” değerlendirmesini yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 6 Şubat’ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli deprem felaketine rağmen Türkiye’nin ne ekonomideki ne de iklim değişikliğiyle mücadeledeki hedeflerinden koptuğunu belirterek, “14 milyon insanımızı ve 11 ilimizi olumsuz etkileyen depremlerin yol açtığı yaraları hamdolsun hızla sarıyoruz. Şehirlerimizin yeniden inşasında da çevreyi korumak, iklim ve çevre dostu yapılar inşa etmek, önceliklerimizin başında yer almaktadır” dedi.

“GAZZE’DE YAŞANANLAR İNSANLIK SUÇUDUR, SAVAŞ SUÇUDUR”

Filistin topraklarında yaşanan insani krize değinmeden geçemeyeceğini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, şunları dile getirdi: “İsrail saldırıları sonucu, çoğunluğu çocuk ve kadın 16 bini aşkın Filistinli masum sivilin hayatını kaybetmesi, hiçbir şekilde meşru gösterilemez. Gazze’de yaşananlar insanlık suçudur, savaş suçudur ve bu suçu işleyenlerden uluslararası hukuk önünde mutlaka hesap sorulmalıdır. Son gelişmelerle birlikte 1967 sınırları temelinde, başkenti Doğu Kudüs olan bağımsız, egemen ve toprak bütünlüğünü haiz bir Filistin Devleti’nin kurulmasının ehemmiyetini hep birlikte tekrar gördük. Türkiye olarak bunun tesis ve temini noktasında her türlü sorumluluğu almaya hazırız. ‘Dünya 5’ten büyüktür’ ve ‘Daha adil bir dünya mümkündür’ şiarımızı burada tekrar vurgulamak istiyorum.”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, BAE Devlet Başkanı Muhammed bin Zayid Al Nahyan ve Devlet Başkanı Yardımcısı, Dubai Emiri Muhammed Al Maktum başta olmak üzere zirvenin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

Hükûmetlerarası İklim Değişikliği Paneli’nin 60’ıncı Oturumu’nun ocak ayında İstanbul’da gerçekleştireceğini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye’nin ayrıca 2026’da düzenlenecek Birleşmiş Milletler İklim Değişikliği 31’inci Taraflar Konferansı’na ev sahipliği için adaylığını açıkladığını hatırlattı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Siz değerli dostlarımın bu kapsamda gereken desteği vereceğinden şüphe duymuyorum” ifadelerini kullandı.

OKUMAYA DEVAM ET

YENİ NESİL MEDYA | TÜRKİYE

TAKVİM

Şubat 2021
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728

HER ŞEY GÜÇLÜ TÜRKİYE İÇİN

TOGG | Türkiye’nin Otomobili

TANAP Avrupa Bağlantısı Açılış Töreni #TANAPtamam

GENÇ GAZETECİLER BURADA

REKLAMLAR

TÜRK AKIM PROJESİ AÇILIŞ TÖRENİ

TÜRKİYE YÜZYILI

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Çanakkale 1915 Köprüsü Kule Tamamlama Töreni

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fatih sondaj gemisini #MilliEnerjideYeniMüjde

ENERJİ PETROL MEDYA GRUP – YENİ NESİL MEDYA | TÜRKİYE

DÜNYA8 saat önce

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Birleşik Arap Emirlikleri Devlet Başkanı Al Nahyan ile görüştü

DÜNYA8 saat önce

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Japonya Başbakanı Fumio ile görüştü

Business8 saat önce

“2053 yılı itibarıyla net sıfır emisyon hedefini gerçekleştirmeyi öngörüyoruz”

DÜNYA8 saat önce

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İtalya Başbakanı Meloni ile görüştü

DÜNYA8 saat önce

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İskoçya Başbakanı Yusuf ile görüştü

DÜNYA8 saat önce

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Özbekistan Cumhurbaşkanı Mirziyoyev ile bir araya geldi

DÜNYA9 saat önce

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Dünya İklim Eylemi Zirvesi’ne katıldı

DÜNYA9 saat önce

Cumhurbaşkanı Erdoğan Birleşik Arap Emirlikleri’nde

DÜNYA1 gün önce

“Ekonomimizi enflasyon belasından kurtaracak programları uyguluyoruz”

DÜNYA3 gün önce

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Maldivler Cumhurbaşkanı Muizzu ile görüştü

DÜNYA3 gün önce

Emine Erdoğan, Maldivler Cumhurbaşkanı Muizzu’nun eşi Sajidha Mohamed ile bir araya geldi

DÜNYA5 gün önce

“İLK DURAK RAMİ KÜTÜPHANESİ”

DÜNYA6 gün önce

Tiny House | Tiny House Fiyatları | Tekerlekli Ev | Mobil Ev

DÜNYA6 gün önce

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Lübnan Başbakanı Mikati ile görüştü

DÜNYA6 gün önce

“Kadına yönelik şiddetle mücadeleyi temel politikamız hâline getirdik”

DÜNYA6 gün önce

“Türkiye’nin ekonomik ve siyasi şartları ne olursa olsun, eğitim-öğretimin ikinci plana itilmesine müsaade etmedik”

DÜNYA6 gün önce

“Ekim ayı itibarıyla son 12 aylık ihracatımız 254,8 milyar doları buldu”

DÜNYA6 gün önce

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Aybüke; Öğretmen Oldum Ben!” filminin galasına katıldı

DÜNYA7 gün önce

Birleşik Arap Emirlikleri Milli Günü Ankara’da Kutlandı

DÜNYA1 hafta önce

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, AJET Lansman Töreni’ne katıldı.

DÜNYA1 hafta önce

Size Soruyoruz | Webx Grup Bilişim Teknolojileri Tic. Ltd. Şti.

DÜNYA1 hafta önce

Marka patent çeteleri | Türk halkı Bıktı bu Kumpasçı Fetoculardan

DÜNYA2 hafta önce

Türk Hava Yolları, Detroit Uçuşlarına Başladı

DÜNYA2 hafta önce

Tiny House – Tiny House Türkiye Tekerlekli Küçük Ev Üreticisi

DÜNYA2 hafta önce

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sultan II. Abdülhamid Han’ın türbesini ziyaret etti.

DÜNYA2 hafta önce

“Orta Doğu’da adil ve kalıcı barışın temini için herkesin elini taşın altına koyması gerekir”

DÜNYA2 hafta önce

GÖKBEY GENEL MAKSAT HELİKOPTERİ İKİ TESTİ BAŞARIYLA GERÇEKLEŞTİRDİ.

DÜNYA2 hafta önce

TRAVELEXPO ANKARA 6. ULUSLARARASI TURİZM VE SEYAHAT FUARI BAŞLADI

DÜNYA2 hafta önce

Emine Erdoğan, Filistin İçin Tek Yürek Zirvesi’ne katıldı

DÜNYA2 hafta önce

“İsrail’in işlediği insanlık suçlarına ses çıkarmayanlar, en az failler kadar, bu suçlara ortaktır”

DÜNYA3 hafta önce

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Ödemeler Dengesi Verilerini Değerlendirdi

DÜNYA3 hafta önce

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Darülaceze Sosyal Yaşam Şehri’nin Açılış Töreni’nde konuştu

DÜNYA3 hafta önce

Tiny House Ev Fiyatları | Setencioğlu Tiny House

DÜNYA3 hafta önce

“Batılı ülkelerin Filistin’de süregelen katliamlar karşısında sessizliğe bürünmeleri utanç vericidir”

DÜNYA3 hafta önce

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İslam İşbirliği Teşkilatı ve Arap Ligi Olağanüstü Ortak Zirvesi’ne katıldı

DÜNYA3 hafta önce

Atatürk’ün ebediyete irtihalinin 85. yıl dönümü

DÜNYA3 hafta önce

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ekonomik İşbirliği Teşkilatı 16. Liderler Zirvesi’ne katıldı

DÜNYA3 hafta önce

Emine Erdoğan, Yüzyıllık Emanet Kızılay Esir Mektupları Sergisi açılışına katıldı

DÜNYA4 hafta önce

İyi ki Varsın Nurana Kazımova

GÜNCEL4 hafta önce

Dev yatırımlar | Cumhurbaşkanı Erdoğan Ford Otosan Yeniköy Fabrikası‘nın açılış töreninde konuştu

DÜNYA4 sene önce

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti mesajı

DÜNYA4 sene önce

Metin Aslım : İş ve Cemiyet Hayatının Sevilen Siması

DÜNYA4 sene önce

İyi ki varsın Emel USLU ATİK ;

DÜNYA4 sene önce

İyi ki varsın Aysu YAVUZ

İYİ Kİ VARSIN3 sene önce

İyi ki varsın Nurten ÖZTÜRK

DÜNYA4 sene önce

İyi ki varsın ZEHRA KARAKAŞ BEGEN

DÜNYA4 sene önce

İyi ki varsın Nuray ÖZÇELİK;

DÜNYA4 sene önce

İyi ki varsın Beril ÇAVUŞOĞLU

DÜNYA4 sene önce

İyi ki varsın Hüseyin ÇEŞMECİOĞLU :

DÜNYA1 sene önce

Ankara-Yerköy-Kayseri Hızlı Tren Hattı temeli atıldı

DÜNYA3 sene önce

İyi ki varsın Nalan Gazezoğlu

DÜNYA3 sene önce

Sektöre Yön verenler ; Eda DEMİRHAN

GÜNCEL3 sene önce

Sektöre Yön Verenler Berfu GÜVEN

DÜNYA3 sene önce

İyi ki varsın Gül ALCANSOY;

DÜNYA2 sene önce

İyi ki varsın Prof. Dr. Başak SOLMAZ

DÜNYA3 sene önce

İyi ki varsın AYSUN ŞAHANOĞLU KABA ;

DÜNYA1 sene önce

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AB Konseyi Başkanı Michel ile görüştü

DÜNYA3 sene önce

İyi ki varsın Nazlıhan ALKAN

DÜNYA4 sene önce

İyi ki varsın Yusuf Burak ASLANPINAR;

İYİ Kİ VARSIN3 sene önce

İyi ki varsın Semra Aman Akyürek

DÜNYA3 sene önce

İyi ki varsın Hande ORTAY

DÜNYA4 sene önce

İyi ki varsın Hüseyin ÇALIŞKAN

ENERJİ3 sene önce

Tekfen Holding “Kadınlarla Güçlendirilmiş Yönetim Kurulu” ödülünü üçüncü kez aldı!

Enerji petrol Medya Ceo -Mehmet Ali Setencioğlu ,
MAVİ YOLCULUK4 sene önce

TEKNE KİRALAMA | İZMİR ÇEŞME ALAÇATI

GÜNCEL3 sene önce

Başarımız, Başarınız olacak HANTEK KALIP

DÜNYA4 sene önce

İyi ki varsın Doç. Dr. Esin Yalçınkaya

DÜNYA3 sene önce

İyi ki varsın Semra İĞTAÇ

ENERJİ2 sene önce

İyi ki Varsın Mehmet Gültekin

DÜNYA3 sene önce

Türkiye’nin En Etkin 50 CFO’su belli oldu

DÜNYA3 sene önce

Sektöre Yön Verenler Esra KANDEMİR

DÜNYA1 sene önce

İyi ki varsın Özgür AKIN

DÜNYA4 sene önce

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy ile ortak basın toplantısı düzenledi

DÜNYA3 sene önce

İyi ki varsın Sadık KUTANOĞLU

DÜNYA2 sene önce

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Turizm Yatırım Forumu’na katıldı

DÜNYA1 sene önce

İyi ki varsın Ebru Milat Sezgin

DÜNYA4 sene önce

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kyoto’da Ara Güler Fotoğraf Sergisi’ni açtı

DÜNYA4 sene önce

İyi ki varsın Sibel Şeref KANCAOĞLU ;

DÜNYA4 sene önce

MAN TÜRKİYE’den Ankara’ya dev yatırım

DÜNYA3 sene önce

Sektöre yön verenler, Ahmet ÇALLI

DÜNYA8 ay önce

İyi ki varsın, Haşim İzol

DÜNYA2 sene önce

“Türkiye, son 19 yılda, diğer pek çok alan gibi savunma sanayiinde de âdeta bir devrim gerçekleştirmiştir”

GÜNCEL2 sene önce

HATAY’ ın Güçlü Kadınları

DÜNYA2 sene önce

ELMADAĞ MOBİLYACILAR İHTİSAS OSB’NİN TEMELİ ATILDI

DÜNYA3 sene önce

Cumhurbaşkanı Erdoğan Türkiye Genç İş Adamları heyetini kabulünde açıklamalarda bulundu

DÜNYA3 sene önce

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “OECD İstanbul Merkezi Açılış Töreni”ne Video Mesaj Gönderdi

DÜNYA3 sene önce

Cumhurbaşkanlığı Kültür Sanat Büyük Ödülleri sahiplerini buldu

DÜNYA3 sene önce

Dev yatırımlar | Cumhurbaşkanı Erdoğan, ETİ Maden Lityum Üretim Tesisi Açılış Töreni’nde konuştu

DÜNYA3 sene önce

Dev Yatırımlar | Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sarıkamış-Karakurt-Horasan yolu açılış töreninde konuştu

DÜNYA3 sene önce

Dev Yatırımlar | Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan milli helikopter motoru teslim töreninde önemli açıklamalar

DÜNYA4 sene önce

“EVLATLARIMIZA MİRAS KALACAK BİR GÖNÜL KÖPRÜSÜ KURDUĞUMUZA İNANIYORUM”

DÜNYA4 sene önce

“G-20 platformu, küresel meselelerin çözümünde daha etkin ve güçlü bir mecra olmalı”

DÜNYA4 sene önce

“TÜRKİYE VE JAPONYA’NIN DOSTLUĞU; KÖKLÜ, DERİN VE SAMİMİ”

DÜNYA4 sene önce

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kyoto’da Ara Güler Fotoğraf Sergisi’ni açtı

DÜNYA4 sene önce

“TÜRKİYE İLE JAPONYA ARASINDAKİ İŞ BİRLİĞİNİN DEĞERİ DAHA DA YÜKSELMİŞTİR”

DÜNYA4 sene önce

“TÜRKİYE İLE JAPONYA ARASINDAKİ DOSTLUK VE YAKIN İŞ BİRLİĞİ TAKDİRLE KARŞILANIYOR”

YENİ NESİL MEDYA | TÜRKİYE

REKLAMLAR
REKLAMLAR

GENÇ İŞ DÜNYASI