Türk İş Dünyası - 2008

DÜNYA

Dev Yatırımlar | Cumhurbaşkanı Erdoğan, Konya Şehir Hastanesi Açılış Töreni’nde konuştu

Genç Gazeteciler

Haber Burada

Tarih

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Konya Şehir Hastanesi Açılış Töreni’nde yaptığı konuşmada, “Kararlı, aktif ve tavizsiz tutumumuz karşısında, uluslararası toplumun tüm aktörleri, bölgesel ve küresel denklemlerde Türkiye’yi hesaba katmak mecburiyetinde kalmıştır. Artık hem sahada hem de masada asli yeri olan bir ülke durumundayız” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Konya Şehir Hastanesi Açılış Töreni’ne katılarak bir konuşma yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, açılış töreni öncesinde Mevlana Müzesi’ni ziyaret ederek müzedeki restorasyon çalışmaları hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Daha sonra açılış törenine geçen Cumhurbaşkanı Erdoğan, burada yaptığı konuşmada, Konya’ya bir yılı aşkın bir aranın ardından tekrar gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, bugün beş ayrı yatırımı şehre kazandırmanın gururunu yaşadıklarını söyledi.

“TÜM GÜCÜMÜZ VE İMKÂNLARIMIZLA KONYA’NIN YANINDA YER ALMAYI SÜRDÜRECEĞİZ”

Bu yatırımlardan birinin Konya Şehir Hastanesi olduğuna işaret eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, bin 250 yatak kapasitesi, 240 yoğun bakım yatağı, 49 ameliyathanesi, 17 yanık ünitesi olan hastanenin iftihar vesilesi bir eser olduğunu kaydetti.

Ağustos’ta hasta kabulüne başlayan hastanenin sadece geçen ay 100 bine yakın kişiye hizmet verdiğini açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün ilk etabının açılışını yaptıklarını, kalan kısımların da yılbaşından hemen sonra hizmete gireceğini bildirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün ayrıca Tarihî Buğday Pazarı ve Çevre Düzenlemesi, Konya Çevre Yolunun Konya-Karaman ve Konya-Ereğli yolları arasındaki bağlantıyı sağlayan 22 kilometrelik birinci etabını ve Kayacık Lojistik Merkezinin ve Sarayönü ilçesinde inşa edilen bin 682 konut ile cami, sosyal tesis, ticaret merkezi, altyapı ve çevre düzenlemesi işinin de açılışının yapıldığına dikkati çekti.

Açılışı yapılan eserlerin Konya’ya ve Türkiye’ye hayırlı olmasını dileyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Sanayisiyle, tarımıyla, hizmetler sektörüyle ülkemizin parlayan yıldızı Konya, bu yatırımla çok daha büyük atılımlara hazırlandığını göstermiştir. Biz de tüm gücümüz ve imkânlarımızla Konya’nın yanında yer almayı sürdüreceğiz” dedi.

“TÜRKİYE, YENİDEN KURULMAYA ÇALIŞILAN DÜNYA DÜZENİNDEN DIŞLANMAK İSTENİYOR”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, dünyanın yaşadığı dönüşümün, koronavirüs salgınının etkisiyle fevkalade hızlandığını ve görünür hâle geldiğini vurgulayarak şöyle devam etti: “Ülkemizin son dönemde içeride ve dışarıda yürüttüğü mücadele, bu küresel değişim sürecinden bağımsız değildir. Türkiye, tıpkı bir asır önce, tıpkı yarım asır önce yapıldığı gibi, yeniden kurulmaya çalışılan dünya düzeninden dışlanmak isteniyor. Dikkat ederseniz, bugün dünyayı meşgul eden kriz alanlarının neredeyse tamamına yakını, ülkemizin etrafında yer alıyor. Suriye’den Akdeniz’e ve Kafkaslara kadar uzanan bu kriz noktalarını birleştirdiğinizde, ortaya çıkan tablo, Türkiye’nin açık bir kuşatma altına alınmaya çalışıldığıdır. Biz, bu oyunu çok önceden gördük. Bir yandan ülkemizin bütünlüğünü, milletimizin birliğini, devletimizin gücünü korurken, diğer yandan bu kuşatmayı yaracak adımları birer birer hayata geçirdik. Sadece bununla kalmadık; ‘Dünya 5’ten büyüktür’ çıkışımızla, küresel sistemi âdeta bloke edenlere, bunun o kadar kolay olmayacağının mesajını da verdik. Önce ülkemizi dikkate almayarak, sözlerimize kulaklarını kapatarak, gayretlerimizi küçümseyerek eski alışkanlıklarını sürdürmeye çalışanlar, sonunda kazın ayağının öyle olmadığını gördüler.”

Türkiye olarak bugüne kadar her söylediklerinin arkasında durduklarını, ne taahhüt ettilerse yerine getirdiklerini belirterek, “Bu kararlı, aktif ve tavizsiz tutumumuz karşısında, uluslararası toplumun tüm aktörleri, bölgesel ve küresel denklemlerde Türkiye’yi hesaba katmak mecburiyetinde kalmıştır. Artık hem sahada, hem de masada asli yeri olan bir ülke durumundayız” değerlendirmesinde bulundu.

“ÜLKEMİZE TEHDİT OLUŞTURAN HER YER BİZİM İÇİN HAREKÂT ALANIDIR”

Türkiye’nin terör örgütleriyle mücadelesinde tarihinin en başarılı günlerini yaşadığını, hiçbir teröriste nefes aldırmadıklarını anlatan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bugün Suriye’de 8 bin 200 kilometrekarelik bir alanı kontrol altında tutuyoruz. Hâlâ Suriye toprakları üzerinde terör adacıkları oluşturarak ülkemizi tehdit etme hesabı yapanlar, artık bu oyunun başarı şansı kalmadığını görmelidir. Ülkemize tehdit oluşturan her yer bizim için harekât alanıdır” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye düşmanlarının Suriye’dekine benzer bir oyunun Akdeniz’de de oynamak istediklerine işaret ederek şunları kaydetti: “Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti deniz sahasının ardından, Libya ile vardığımız anlaşma sayesinde, Doğu Akdeniz’in önemli bir bölümünü meşru faaliyet alanımız hâline dönüştürdük. Bu arada, Karadeniz’de keşfettiğimiz büyük doğal gaz rezervi, hem emeklerimizin karşılığını almamıza hem de millet olarak moral bulmamıza vesile oldu. Doğu Akdeniz’deki tartışmalarda ülkemize kurusıkı tehditlerle, içi boş şantajlarla, komik gövde gösterileriyle geri adım attıramayanlar, nihayet diyalog çağrılarımıza kulak vermek zorunda kaldı. Daha Akdeniz’de sular durulmamışken, bu defa Kafkasya’da kritik gelişmeler yaşanmaya başlandı. Ermenistan, aşağılık katliamlarla işgal ettiği Karabağ sorunu henüz çözülmemişken, yeniden Azerbaycan topraklarına saldırdı. Ama bu defa, hiç beklemediği bir neticeyle karşılaştı. Kardeş Azerbaycan devleti, hem kendi topraklarını savunmak hem işgal altındaki Karabağ’ı kurtarmak üzere büyük bir harekât başlattı. Şu ana kadar cephede başarıyla ilerleyen Azerbaycan ordusu, pek çok yeri işgalden kurtardı. Türkiye olarak tüm imkânlarımızla ve tüm kalbimizle, dost ve kardeş Azerbaycan’ın yanındayız, yanında olacağız. İnşallah Karabağ işgalden kurtulana kadar bu mücadele sürecektir.”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 83 milyon vatandaşın her birinin geleceğini güvence altına almak için büyük bir mücadele verdiklerini, bir yandan da kalkınma hamlelerini ihmal etmediklerini dile getirerek salgının etkisiyle duraklayan ekonominin toparlanma yaşadığını vurguladı.

“ÜÇÜNCÜ ÇEYREKLE İLGİLİ HER GÜN YENİ VE GÜZEL HABERLER ALIYORUZ”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Üçüncü çeyrekle ilgili her gün yeni ve güzel haberler alıyoruz. Dün Eylül ayı ihracatımızın 16 milyar doların üzerine çıkarak Cumhuriyet tarihinin rekorunu kırdığının müjdesini milletimizle paylaşmıştık. Bugün de otomotiv satışlarının 90 binin üzerine çıkarak yine tüm zamanların rekorunu kırdığını görüyoruz. Ayrıca, Organize Sanayi Bölgelerimizdeki elektrik tüketimi de geçtiğimiz ay, yılın rekorunu kırdı” açıklamasında bulundu.

Konya’ya da son 18 yılda toplamda 60 milyar lirayı aşan yatırım yaptıklarının altını çizen Cumhurbaşkanı Erdoğan, eğitim, gençlik ve spor, ulaştırma, raylı sistemler, sağlık, altyapı, tarım, sulama, enerji alanlarında kente kazandırılan eser, yatırım ve hizmetleri saydı.

KONYA’YA YAPILAN YATIRIMLAR

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Konya’da stadyum ile birlikte toplam 70 adet spor tesisi, gençlik merkezi gibi eserleri tamamlayıp, eskileri yenileyip hizmete açtıklarını ifade ederek, “İnşallah 5. İslam Dayanışma Oyunları önümüzdeki yıl Konya’da yapılacak. Bu kapsamda, jimnastik salonu, olimpik yüzme havuzu, atletizm pisti gibi tesislerin yanı sıra, ülkemizin ilk Veledrom’u, yani bisiklet pisti yarışmalarının yapılacağı alan da Konya’da inşa edilecek” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Selçuk Üniversitesi’nin, koronavirüs salgınıyla mücadelede hayatını kaybeden Tıp Fakültesi 6. sınıf öğrencisi Merve Mercan’ın adını da kampüste inşa edilecek bir parkta yaşatacak olmasını takdirle karşıladığını sözlerine ekledi.

Geçen yıl temelini bizzat kendisinin attığı Konya Teknoloji Endüstri Bölgesindeki Aselsan Silah Sistemleri Fabrikası’nın inşaatının da yılsonuna kadar tamamlanacağını ve bu fabrikada üretilen silah sistemlerinin dünyaya ihraç edileceğini aktaran Cumhurbaşkanı Erdoğan, savunma sanayini güçlendirmek için de gelecek yıl Konya’da Türkiye Silah Test Merkezi’nin kurulacağını açıkladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye’yi 2023’e kadar yeni ve çok daha büyük hizmetlere kavuşturarak hedeflerini hayata geçirmiş olarak yeni döneme gireceklerini ifade ederek gençlere de şöyle seslendi: “Gençler; Lütfen şimdiden ülkemizin 2053 vizyonunu şekillendirmek için çalışmaya başlayın. Sizlerin de gördüğü gibi zaman hızla akıp gidiyor. Göz açıp kapayana kadar 2023’e zaten ulaşmış olacağız. Ülkemizin ondan sonraki rotasını, içini gençlerimizin dolduracağı 2053 vizyonu belirleyecek. Biz bu konuda gençlerimize her türlü desteği vermeye, katkıyı yapmaya, altyapıyı kurmaya hazırız. Maziden atiye kuracağımız köprünün, bu dönemdeki en son ve en sağlam ayağı sizler olacaksınız. Türkiye’nin size, sizin enerjinize, gayretinize, cesaretinize, üretkenliğinize ihtiyacı var.”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasının sonunda, Ankara’da tedavi gördüğü hastanede bugün vefat eden AK Parti kurucularından ve eski Bayındırlık ve İskân Bakanı Zeki Ergezen’e de Allah’tan rahmet dileyerek Fatiha okudu.

Konuşmasının ardından, açılışı gerçekleştirilen Konya Şehir Hastanesi’nin farklı birimlerinde görev alan hekimlerle canlı bağlantı yoluyla görüşen ve çalışmalar hakkında bilgi alan Cumhurbaşkanı Erdoğan, daha sonra beraberindekilerle açılış kurdelesini kesti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, daha sonra hastanede incelemelerde bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Konya programı kapsamında AK Parti Konya İl Teşkilatı tarafından düzenlenen yemeğe katılarak, bir konuşma gerçekleştirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasında partililerden ve vatandaşlardan Koronavirüsle mücadelede temizlik, maske ve mesafe tedbirlerine uymalarını isteyerek, “Sadece kendimiz ve sevdiklerimiz için değil sokakta, çarşıda, pazarda karşılaştığımız tüm hemşerilerimizin sağlığını korumak için bu kurallara riayet etmeliyiz. Bu konuda yaşanacak en küçük bir ihmalin kul hakkına girmek anlamına geleceğini, bir an olsun aklımızdan çıkarmamalıyız” dedi.

“SALGININ ÜSTESİNDEN ANCAK SEFERBERLİK RUHU İLE HAREKET EDİLMESİYLE GELİNEBİLİR”

Sağlık sisteminin herhangi bir sorunla karşılaşmadan hizmet verebilmesinde yeni hastaneler kadar vatandaşların da desteğinin çok önemli olduğunu vurgulayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, salgının üstesinden ancak tam bir seferberlik ruhu ile hareket edilmesiyle gelinebileceğini söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye’de son yedi yılda yaşanan her hadisenin görünenin dışında siyasi, ekonomik ve sosyal hedefleri olduğuna dikkati çekerek, “Gezi’nin çevreyle, 17-25 Aralık’ın yolsuzlukla, 6-8 Ekim olaylarının DEAŞ’ın Ayn el-Arab’a saldırmasıyla herhangi bir bağı yoktur. Bunların hepsi belli bir silsile ve plan içinde hayata geçirilmiş eylemlerdir” diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “6-8 Ekim olaylarında insanımızı sokağa çağıranlar ile çukur eylemlerinde belediyenin kepçesini, kamyonunu teröristlerin emrine verenler aynıdır. Kurban eti dağıtırken vahşice şehit edilen Yasin Börü’nün katilleriyle çukur eylemlerinde camileri, okulları yakanlar aynı zihniyetin mensuplarıdır, bunların birbirinden farkı yok” değerlendirmesinde bulundu.

“HUKUKUN ÜSTÜNLÜĞÜ YERİNE, ÜSTÜNLERİN HUKUKUNUN YÜRÜRLÜKTE OLDUĞU DÖNEMLER GERİDE KALDI”

Terörün yol açtığı maddi zararın bir şekilde tazmin edilebileceğini, fakat katillerden ve azmettiricilerden hesap sorulmazsa vicdanlarda kanayan yaraların asla iyileştirilemeyeceğini vurgulayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, şöyle devam etti: “Unutulmamalıdır ki cezasız kalan her suç faili daha da azgınlaştırır. Hesap sorulmayan her cürüm yeni zulümlere davetiye çıkarır. Maalesef bu ülke geçmişte yapanın yanına kâr kaldığı darbecilerden eli kanlı katillere kadar birilerinden hesap sorulamadığı dönemler yaşamıştır. Hukukun üstünlüğü yerine, üstünlerin hukukunun yürürlükte olduğu bu dönemler artık geride kalmıştır. Biz ülkemize bir daha böyle bir utancı, milletimize böyle bir acıyı yaşatmamakta kararlıyız. Yargımız nasıl FETÖ’cü alçaklardan 15 Temmuz’un hesabını soruyorsa, bölücü örgütün uzantılarından da, 6-8 Ekim olayları ve çukur eylemlerinin hesabını hukuk önünde soruyor. Demokrasiyi savunan herkesin görevi bölücü örgütün siyasi uzantılarına koltuk değnekliği yapmak yerine, adaletin tecellisine yardımcı olmaktır. Meşhur tabirle ağır ağır ilerlese de adaletin gideceği yere er ya da geç muhakkak varacağına inanıyorum.”

DÜNYA

Turkish Airlines World Golf Cup Turnuvası’nın İstanbul Ayağının Kazananları Belli Oldu

Genç Gazeteciler

Haber Burada

Tarih

Dünyanın en çok ülkesine uçan havayolu markası Türk Hava Yolları’nın kendi adıyla düzenlediği ve kısa sürede dünyadaki en önemli amatör golf turnuvalarından biri haline gelen Turkish Airlines World Golf Cup’ın İstanbul ayağı 23-24 Eylül tarihlerinde Kemer Country Golf Kulübü’nde gerçekleştirildi.

Turnuvaya Türk Hava Yolları’nın kurumsal ve sadık müşterilerinin yanı sıra, iş dünyasından da önemli isimler katıldı.

Spora ve spor organizasyonlarına dünya çapında verdiği destekle ülkeler, kıtalar ve kültürler arasında köprüler kurma misyonuna yeni boyutlar getiren Türk Hava Yolları, 2013 yılından beri amatör golfçülere yönelik olarak düzenlenen Turkish Airlines World Golf Cup ile kurumsal müşterilerine etkin bir biçimde ulaşıyor. Bayrak taşıyıcı, bu sene 80’den fazla turnuvada 7,000’in üzerinde oyuncuyu bir araya getiriyor.

Gloria Hotels & Resorts & Ruck & Maul firmalarının sponsor olduğu turnuvanın kazananları aralık ayında Antalya’da yapılacak olan Büyük Finalde oynamaya hak kazandılar.

Turnuvada 24 ve altı handikap seviyesinde kadınlarda mücadele eden Berna Karaevli oldukça iyi bir performans göstererek 40 puan aldı ve şampiyon oldu. Erkeklerde ise 44 puanla Arda Obuz birinci sıraya yerleşti ve her iki finalist de Antalya’da düzenlenecek olan büyük finale gidecek.

Türk Hava Yolları Genel Müdür (Pazarlama& Satış) Yardımcısı Ahmet Olmuştur; “Turkish Airlines World Golf Cup Turnuvamızın İstanbul ayağında oynayan tüm misafirlerimize teşekkür ederiz. İzlemesi keyifli bir turnuva oldu. Bu seride kazanan Berna Karaevli ve Arda Obuz’u tebrik ediyor ve Antalya’da başarılar diliyoruz.” şeklinde konuştu.

Bu yıl sekizincisi düzenlenen Turkish Airlines World Golf Cup, ilk kez 2013 yılında dünyanın 12 farklı noktasında düzenlenirken; Dünya çapında 61 farklı ülkede 80’den fazla destinasyonda gerçekleştirildi. Turnuvanın finalinde ise tüm bu destinasyonlardan gelen finalistler yer alacak.

3-8 Aralık tarihlerinde Büyük Finale katılacak finalistler, Türk Hava Yolları ile Business Class sınıfında Antalya’ya seyahat edecek ve o hafta bayrak taşıyıcı markanın misafirperverliğinde 5 yıldızlı her şey dâhil bir otelde konaklama imkânına sahip olacak.

OKUMAYA DEVAM ET

DÜNYA

WIDECT, E-Ticaret Ekosistemini Büyütmek için Yola Çıkıyor

Genç Gazeteciler

Haber Burada

Tarih

Türk Hava Yolları, yeni iştirak şirketi THY Hava Kargo Taşımacılığı A.Ş. ile kapıdan kapıya kargo hizmeti sunacak.

E-ticaret sektörünün ihtiyaçlarına özel olarak kurulan THY Hava Kargo Taşımacılığı A.Ş., Widect markasıyla e-ticaret lojistiği sektöründe hizmet veren kurumsal müşterileri için entegre hava kargo çözümleri sunacak. ‘Wide-direct-connect’ söylemiyle yola çıkan Widect, sağladığı geniş uçuş ağı ve doğrudan bağlantı imkanlarıyla Türkiye’nin uluslararası ekspres pazarındaki potansiyelini en üst seviyeye çıkarmayı hedefliyor.

Türk Hava Yolları’nın geniş uçuş ağı ve Turkish Cargo’nun lojistik uzmanlığını birleştirerek kapsamlı çözümler sunmayı vadeden Widect; kapıdan toplama, ihracat gümrüklemesi, hava kargo, ithalat gümrüklemesi, kapıya teslim, iade süreçleri, depolama hizmetleri ve e-ticaret sektörünün ihtiyacı olan tüm lojistik gerekliliklerin sağlanacağı uçtan uca bir hizmet verecek.

Widect, e-ticaret lojistiği için aktarma merkezi İstanbul’un avantajını kullanarak hızlı ve kaliteli servisi optimum maliyetlerle sağlayacak. Türkiye çıkışlı e-ticaret lojistiği için güvenilir bir çözüm ortağı olmayı hedefleyen Widect, mikro ihracatı da destekleyecek.

Türk Hava Yolları’nın yeni yatırımı ile ilgili değerlendirmede bulunan Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat; “Lojistik ve hava kargodaki uzmanlığımızı e-ticaret için özelleştirilmiş çözümler ve inovasyonla birleştirdiğimiz yeni markamız Widect’i duyurmaktan mutluluk duyuyoruz. Widect’i dinamik ve büyüyen e-ticaret sektöründe iş birliğini artırmak ve e-ticaret ekosistemini genişletmek için önemli bir itici güç olarak görüyoruz. Bugüne kadar gördük ki, Türk Hava Yolları’nın bir ülkeye uçuş başlatması, ilgili ülkeyle olan ticaret hacminin artmasına önemli katkılar sunmaktadır. Bu yaklaşım ile ülkemiz ihracatçısına ihtiyacı olan çözümleri sunmak, yeni pazarları ulaşılabilir kılmak ve bu sayede yeni fırsatlar oluşturarak ülkemizi e-ihracat hedefi olan toplam ihracatın %10’una eriştirmeyi hedefliyoruz.” ifadelerini kullandı.

Yüksek güvenirlik, şeffaflık, hız ve maliyet avantajlarını bir araya getiren Widect, faaliyetlerine 2024 yılı ilk çeyreğinde başlayacak.

OKUMAYA DEVAM ET

DÜNYA

SANAYİ VE TEKNOLOJİ İŞ BİRLİKLERİ GÖRÜŞÜLDÜ

Genç Gazeteciler

Haber Burada

Tarih

Birleşik Krallık Başbakan Özel Ticaret Temsilcisi Lord John Hutton ve beraberindeki heyet Bakanlığımızı ziyaret ederek, Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Yozgatlıgil ile bir görüşme gerçekleştirdi.

Toplantıda iki ülkenin ticaret hacminin artırılması ile sanayi ve teknoloji alanında iş birliğinin geliştirilmesi için potansiyel alanlar ele alındı.

Görüşmede, Türkiye ve Birleşik Krallık arasındaki köklü ilişkiler ve başta NATO olmak üzere, iki ülkenin birlikte yer aldığı uluslararası örgütler içerisindeki iş birliğinin önemi vurgulandı.

Bakan Yardımcısı Yozgatlıgil, Türkiye’nin otomotiv, yenilenebilir enerji, dijital dönüşüm ve Ar-Ge konusundaki yatırımlarını anlatarak, geleceğe dair planları aktardı.

OKUMAYA DEVAM ET

YENİ NESİL MEDYA | TÜRKİYE

TAKVİM

Ekim 2020
P S Ç P C C P
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

HER ŞEY GÜÇLÜ TÜRKİYE İÇİN

TOGG | Türkiye’nin Otomobili

TANAP Avrupa Bağlantısı Açılış Töreni #TANAPtamam

GENÇ GAZETECİLER BURADA

REKLAMLAR

TÜRK AKIM PROJESİ AÇILIŞ TÖRENİ

TÜRKİYE YÜZYILI

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Çanakkale 1915 Köprüsü Kule Tamamlama Töreni

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fatih sondaj gemisini #MilliEnerjideYeniMüjde

ENERJİ PETROL MEDYA GRUP – YENİ NESİL MEDYA | TÜRKİYE

DÜNYA6 saat önce

Turkish Airlines World Golf Cup Turnuvası’nın İstanbul Ayağının Kazananları Belli Oldu

DÜNYA6 saat önce

WIDECT, E-Ticaret Ekosistemini Büyütmek için Yola Çıkıyor

DÜNYA7 saat önce

SANAYİ VE TEKNOLOJİ İŞ BİRLİKLERİ GÖRÜŞÜLDÜ

DÜNYA7 saat önce

İZMİR’DE TEKNOFEST COŞKUSU

DÜNYA7 saat önce

TCDD’NİN 167’NCİ KURULUŞ YILDÖNÜMÜ.

DÜNYA3 gün önce

70’İ AŞKIN ASTRONOT BURSA’DA

DÜNYA3 gün önce

“Nahçıvan, Azerbaycan’la ilişkilerimizde özel bir yere sahiptir”

DÜNYA3 gün önce

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Nahçıvan Özerk Cumhuriyeti Yüksek Meclisi’nde resmî törenle karşılandı

DÜNYA4 gün önce

Cumhurbaşkanı Erdoğan Nahçıvan’da

DÜNYA5 gün önce

DÜNYACA ÜNLÜ ASTRONOTLAR TÜRKİYE’DE BULUŞUYOR

DÜNYA6 gün önce

Türk Hava Yolları, Üçüncü Kez “World Class” Ödülüne Layık Görüldü

DÜNYA6 gün önce

Emine Erdoğan, New York’ta “Dünyaya Yön Veren Kadınlar” etkinliğine katıldı

DÜNYA6 gün önce

Emine Erdoğan, ABD Başkanı’nın eşi Jill Biden’ın ev sahipliğinde lider eşleri ile bir araya geldi

DÜNYA6 gün önce

Emine Erdoğan: “Varisi olduğu köklü miras çerçevesinde devletimiz, bugün de dünyanın vicdanı olmayı sürdürmektedir”

DÜNYA6 gün önce

“Amerika’yla ilişkilerimizi siyasi düzlemde ilerletirken, ekonomik alandaki iş birliğimizi de çeşitlendirmemiz gerekiyor”

DÜNYA6 gün önce

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Malezya Başbakanı İbrahim ile bir araya geldi

DÜNYA6 gün önce

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Amerikan Yahudi Toplumu Çatı Kuruluşları Temsilcilerini kabul etti

DÜNYA6 gün önce

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Güney Afrika Devlet Başkanı Ramaphosa ile bir araya geldi

DÜNYA6 gün önce

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yunanistan Başbakanı Miçotakis ile görüştü

DÜNYA6 gün önce

Emine Erdoğan, Türkevi’ndeki sergide Anadolu tekstilini devlet başkanlarının eşlerine tanıttı

DÜNYA6 gün önce

Emine Erdoğan, New York’ta “Şiddetin Önlenmesi ve İyileşme Günü”nü anma programına katıldı

DÜNYA6 gün önce

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsrail Başbakanı Netanyahu ile bir araya geldi

DÜNYA6 gün önce

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İtalya Başbakanı Meloni ile görüştü

DÜNYA6 gün önce

Emine Erdoğan, BM Sıfır Atık Danışma Kurulu üyeleriyle bir araya geldi

DÜNYA6 gün önce

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Polonya Cumhurbaşkanı Duda ile görüştü

DÜNYA6 gün önce

Emine Erdoğan, New York’ta Kolombiya Cumhurbaşkanı’nın eşi Garcia ile bir araya geldi

DÜNYA6 gün önce

Cumhurbaşkanı Erdoğan, NATO Genel Sekreteri Stoltenberg ile görüştü

DÜNYA6 gün önce

Cumhurbaşkanı Erdoğan, New York’ta Ahıska Türkleri ile bir araya geldi

DÜNYA6 gün önce

Emine Erdoğan, Katar Emiri Şeyh Al Sani’nin annesi Şeyha Moza’yla görüştü

DÜNYA6 gün önce

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gürcistan Başbakanı Garibashvili ile görüştü

DÜNYA6 gün önce

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tesla ve SpaceX’in kurucusu Musk’ı kabul etti

DÜNYA7 gün önce

Emine Erdoğan, New York’ta “Küresel Sıfır Atık Hareketine Doğru” programına katıldı

DÜNYA7 gün önce

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cezayir Cumhurbaşkanı Tebbun ile bir araya geldi

DÜNYA7 gün önce

Cumhurbaşkanı Erdoğan, New York’ta Küresel Sıfır Atık İyi Niyet Beyanı’na ilk imzayı attı

DÜNYA7 gün önce

“Amacımız, dünya barışına ve refahına mümkün olan en büyük katkıyı sunmaktır”

DÜNYA7 gün önce

Cumhurbaşkanı Erdoğan, New York’ta “13. Concordia Yıllık Zirvesi”ne katıldı

DÜNYA7 gün önce

“Amerika Birleşik Devletleri ile olan iş birliğimizin gelişmesinden memnuniyet duyuyoruz”

DÜNYA1 hafta önce

“Türkiye-Amerika arasındaki münasebetler günden güne gelişiyor”

DÜNYA1 hafta önce

İyi ki Varsın Nejla AYKAÇ

DÜNYA2 hafta önce

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, TUSAŞ tesislerini ziyaret etti.

DÜNYA4 sene önce

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti mesajı

DÜNYA4 sene önce

Metin Aslım : İş ve Cemiyet Hayatının Sevilen Siması

DÜNYA3 sene önce

İyi ki varsın Emel USLU ATİK ;

DÜNYA3 sene önce

İyi ki varsın Aysu YAVUZ

DÜNYA3 sene önce

İyi ki varsın ZEHRA KARAKAŞ BEGEN

İYİ Kİ VARSIN3 sene önce

İyi ki varsın Nurten ÖZTÜRK

DÜNYA3 sene önce

İyi ki varsın Nuray ÖZÇELİK;

DÜNYA3 sene önce

İyi ki varsın Hüseyin ÇEŞMECİOĞLU :

DÜNYA3 sene önce

İyi ki varsın Beril ÇAVUŞOĞLU

DÜNYA1 sene önce

Ankara-Yerköy-Kayseri Hızlı Tren Hattı temeli atıldı

DÜNYA3 sene önce

İyi ki varsın Nalan Gazezoğlu

DÜNYA3 sene önce

Sektöre Yön verenler ; Eda DEMİRHAN

GÜNCEL3 sene önce

Sektöre Yön Verenler Berfu GÜVEN

DÜNYA3 sene önce

İyi ki varsın Gül ALCANSOY;

DÜNYA3 sene önce

İyi ki varsın AYSUN ŞAHANOĞLU KABA ;

DÜNYA2 sene önce

İyi ki varsın Prof. Dr. Başak SOLMAZ

DÜNYA1 sene önce

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AB Konseyi Başkanı Michel ile görüştü

DÜNYA3 sene önce

İyi ki varsın Nazlıhan ALKAN

İYİ Kİ VARSIN3 sene önce

İyi ki varsın Semra Aman Akyürek

DÜNYA3 sene önce

İyi ki varsın Yusuf Burak ASLANPINAR;

ENERJİ3 sene önce

Tekfen Holding “Kadınlarla Güçlendirilmiş Yönetim Kurulu” ödülünü üçüncü kez aldı!

Enerji petrol Medya Ceo -Mehmet Ali Setencioğlu ,
MAVİ YOLCULUK4 sene önce

TEKNE KİRALAMA | İZMİR ÇEŞME ALAÇATI

DÜNYA3 sene önce

İyi ki varsın Hande ORTAY

GÜNCEL3 sene önce

Başarımız, Başarınız olacak HANTEK KALIP

DÜNYA3 sene önce

İyi ki varsın Doç. Dr. Esin Yalçınkaya

DÜNYA3 sene önce

İyi ki varsın Semra İĞTAÇ

DÜNYA3 sene önce

İyi ki varsın Hüseyin ÇALIŞKAN

DÜNYA3 sene önce

Sektöre Yön Verenler Esra KANDEMİR

DÜNYA3 sene önce

Türkiye’nin En Etkin 50 CFO’su belli oldu

DÜNYA4 sene önce

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy ile ortak basın toplantısı düzenledi

DÜNYA1 sene önce

İyi ki varsın Özgür AKIN

DÜNYA1 sene önce

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Turizm Yatırım Forumu’na katıldı

DÜNYA4 sene önce

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kyoto’da Ara Güler Fotoğraf Sergisi’ni açtı

DÜNYA3 sene önce

İyi ki varsın Sadık KUTANOĞLU

DÜNYA4 sene önce

İyi ki varsın Sibel Şeref KANCAOĞLU ;

DÜNYA4 sene önce

MAN TÜRKİYE’den Ankara’ya dev yatırım

DÜNYA2 sene önce

Sektöre yön verenler, Ahmet ÇALLI

DÜNYA1 sene önce

İyi ki varsın Ebru Milat Sezgin

Tekne Firmaları Türkiye2 sene önce

Yatlar Burada | Türkiye

DÜNYA3 sene önce

İyi ki varsın Güler GÜRCAN

DÜNYA2 sene önce

“Türkiye, son 19 yılda, diğer pek çok alan gibi savunma sanayiinde de âdeta bir devrim gerçekleştirmiştir”

GÜNCEL2 sene önce

HATAY’ ın Güçlü Kadınları

DÜNYA2 sene önce

ELMADAĞ MOBİLYACILAR İHTİSAS OSB’NİN TEMELİ ATILDI

DÜNYA3 sene önce

Cumhurbaşkanı Erdoğan Türkiye Genç İş Adamları heyetini kabulünde açıklamalarda bulundu

DÜNYA3 sene önce

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “OECD İstanbul Merkezi Açılış Töreni”ne Video Mesaj Gönderdi

DÜNYA3 sene önce

Cumhurbaşkanlığı Kültür Sanat Büyük Ödülleri sahiplerini buldu

DÜNYA3 sene önce

Dev yatırımlar | Cumhurbaşkanı Erdoğan, ETİ Maden Lityum Üretim Tesisi Açılış Töreni’nde konuştu

DÜNYA3 sene önce

Dev Yatırımlar | Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sarıkamış-Karakurt-Horasan yolu açılış töreninde konuştu

DÜNYA3 sene önce

Dev Yatırımlar | Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan milli helikopter motoru teslim töreninde önemli açıklamalar

DÜNYA4 sene önce

“EVLATLARIMIZA MİRAS KALACAK BİR GÖNÜL KÖPRÜSÜ KURDUĞUMUZA İNANIYORUM”

DÜNYA4 sene önce

“G-20 platformu, küresel meselelerin çözümünde daha etkin ve güçlü bir mecra olmalı”

DÜNYA4 sene önce

“TÜRKİYE VE JAPONYA’NIN DOSTLUĞU; KÖKLÜ, DERİN VE SAMİMİ”

DÜNYA4 sene önce

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kyoto’da Ara Güler Fotoğraf Sergisi’ni açtı

DÜNYA4 sene önce

“TÜRKİYE İLE JAPONYA ARASINDAKİ İŞ BİRLİĞİNİN DEĞERİ DAHA DA YÜKSELMİŞTİR”

DÜNYA4 sene önce

“TÜRKİYE İLE JAPONYA ARASINDAKİ DOSTLUK VE YAKIN İŞ BİRLİĞİ TAKDİRLE KARŞILANIYOR”

www.teknetuccari.com

YENİ NESİL MEDYA | TÜRKİYE

REKLAMLAR
REKLAMLAR

GENÇ İŞ DÜNYASI