Türk İş Dünyası - 2008

DÜNYA

İyi ki Varsın Ayşe DENİZ

Genç Gazeteciler

Haber Burada

Tarih

Köklü geçmişi ile medeniyetlere ışık tutan Roma, Bizans, Selçuklu’dan Büyük Cihan Devleti Osmanlı İmparatorluğu ’nun ilk başkenti, Evliya ÇELEBİ’nin Seyahatnamesinde beş kez ziyaret ettiği ve kendi ifadesiyle “Velhasıl Sudan İbarettir” sözleri ile …..

İznik Çinisi ile zaman tünelinde 15. – 16. Yüzyılın döneminin en güzel eşsiz eserlerinin zenginliğini yaşayacağınız tarih hazinesi, tarih, kültür ve inanç turizminin yanında termal turizm açısından Türkiye’nin en önemli kentlerinden,hemen yanı başındaki Uludağ ile Türkiye’nin en büyük kış ve doğa sporları merkezi, Marmara’nın göz bebeği, turizm cenneti . İpek böceği, kozası, ipeği ve tekstili,UNESCO dünya kültür mirası, Doğal güzelliklerle yetinmeyip sanayi ve teknolojisini dünyanın ileri ülkeleri ile eşit düzeye yükselten sanayi ve ticaret merkezi, Türkiye’nin dördüncü büyük kenti Bursa…

İyi ki varsın yazı dizimde Bursa’nın evladı ,Endüstri Mühendisi –Yönetim Danışmanı ve Profesyonel KOÇ olarak , bahsettiğim vedarı iftehar Şehrimiz Bursa 07.08.1972 de dünya ya gelen Ayşe DENİZ den bahsedeceğiz.

Evli ve 1 Çocuk Annesi olan Ayşe DENİZ ..
Öğrenim yıllarının tamamını doğup büyüdüğü Şehir BURSA da tamamladı. 1993 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) İşletme Fakültesi, Endüstri Mühendisliğinden mezun oldu.
1993’de Bursa’da Otomotiv Yan Sanayi Firması olan Delphi Packard Elektrik’te Planlama Mühendisi olarak çalışmaya başladı. 1995 senesinde Çoşkunöz firmasında SAP proje ekibine dahil oldu. SAP’nin Üretim planlama ve Satış modülünün devreye alınması projesini I-BIMSA ile birlikte yürüttü. Çoşkunöz Kalıp Makina fabrikasında MMS isimli Sonlu Kapasite Planlama programının devreye alınmasında Boğaziçi Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü Başkan Ali Tamer Ünal ile çalıştı. 1998 senesinde Siemens Business Servis firmasında SAP Danışmanı olarak çalışmaya başladı. Mudanya Siemens Kablo Sistemleri başta olmak üzere, Grammer Koltuk, Kerevitaş, Pirelli firmalarına SAP programının Üretim Planlama Modülünün devreye alınması, son kullanıcı eğitimlerinin vererek, sonrasında projelere destek verdi.

2001 senesinde, Oyak Renault Otomotive fabrikasında SAP Finans ve Maliyet modüllerinin Devreye alınması projesiyle, Renault Bilgi İşlem Departmanında Proje Koordinatörü olarak çalışmaya başladı. SAP projesinin devreye alınmasından sonra, 2003 senesinin sonunda Renault’dan anlaşmalı olarak ayrıldı. Paris’de yaşamaya başladı. Paris’te Sorbonne Üniversitesinde ve Alliance Française dil okullarında Fransızca eğitimi aldı 2006 senesinde Paris dönüşünde Oyak Renault ’da üretim süreçlerini daha iyi tanımak ve anlamak amacı ile Mühendislik Departmanı’nda Zaman Etüdü bölümünde çalışmaya başladı. 2008 senesinde Fransa’da altı ay eğitim alıp sertifikasyon süreçlerini tamamladıktan sonra Fabrika Kalite Pilotu görevine getirildi. Fabrikada Kalite Yönetim Sistemleri, Problem Çözüm Yöntemleri, Neden Analizi, Poke Yoke, Kalite Güvence Matrisi, Toplantı Yönetimi, Yalın Üretim, Kaizen, Toplam Üretken Bakım, 5S, Standartların Yönetimi, Atölye Yönetimi eğitimlerinin verdi, denetimler yaptı.

2011 senesinde, üretim sistemlerindeki uygulamaların, Lojistik’te de devreye alınması amacı ile Lojistik Direktörlüğü’ne geçti ve görevine Lojistik Sistemleri Geliştirme, Eğitim ve Denetim Uzmanı olarak devam etti. Oyak Renault’daki çalışmaları devam ederken 2013 senesinde, ilgi duyduğu konular olan Kişisel Gelişim ve Koçluk konularında ilerlemek amacıyla Erickson Koçluk ve İzgören Akademinin eğitim programlarına katıldı. 2015 yılında İzgören Akademi Eğitim Uzmanlık programını, 2016 yılında da Erickson Denge Merkezi Koçluk sertifikasyon süreçlerini tamamlayarak Profesyonel Koçluk diplomasını aldı.

2016 yılında Oyak Renault’dan ayrılarak, Kişisel Gelişim, Eğitim ve Danışmanlık konularında bağımsız olarak çalışmaya başladı. İlk olarak Aktaş Holding’de Yalın Danışmanlık, ilerleyen süreçte Bursa’da Medicabil Hastanesi çalışanlarına Kaizen eğitimler verdi ve projenin ilerleyen etaplarında danışmanlık ve destek faaliyetlerinde bulundu. Sonrasında İnegöl Devlet Hastanesi tüm yönetici kadrosuna Kaizen’in Temelleri, Değer Akış Haritalama, 5S ve Toplam Akış Yönetimi eğitimlerini verdi. Değer Akış Haritalama uygulamalarına destek verdi. Konya Numune Hastanesinde Yalın Hastane eğitimleri verdi. Değer Akış Haritalama ile belirlenen bölümlerde ekipler ile projeler başlattı. 7. Medicabil Yalın Hastane kongresinde “Ah Unutmuşum” konulu workshop’u yönetti. Koru Sigorta ve Baykanlar Tekstil firmasında Değer Akış Haritalama eğitimleri vererek, uygulamalar yaptırdı. Hyundai’de 5S eğitimleri, Lindsay Sulama Sistemlerinde Yalın eğitimler ve Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesinde Problem Çözme Teknikleri Eğitimleri verdi. Diyetlif Sağlık Merkezine Süreç Geliştirme Danışmanlığı yapmaktadır. Bilecik Devlet Hastanesi ve Bozüyük Devlet Hastanesinde Sürekli İyileştirme Çalışmalarına devam etmektedir.

Kalder 14. Başarı Konferansında, İş Başarısı için Kuşaklar Arası İletişim Çalıştayı, Geleceğin Liderleri için Kaizen çalıştayı ve Kalder Kalite Personeli Yetiştirme Programı kapsamında Kaizen Eğitimleri verdi.

Bursa’daki özel okullarda “Başarıyorum” ve “Motivasyon” seminerleri verdi. Benim Adım Gelecek derneğinde, İletişim ve İleri Sunum Teknikleri Eğitimleri verdi. Bursa iş Kadınları ve Yönetici Derneğinin Üniversitesinin düzenlediği Noktalama Projesinde, Üniversite öğrencilerine koçluklar yaptı.

Renault Grubu Fransa’daki danışmanlık şirketi Renault Consulting tarafından 2017 senesinde, akredite edildi. Renault imalatçılarına Problem Çözme teknikleri, Poka Yoke, MQA Kalite Güvence Matrisi, Proses Haritalama, Toplantı Yönetimi eğitimleri verdi. Proses denetimleri yaptı.

Ayşe DENİZ ;
Yalın Yönetim ve Profesyonel Koçluk Becerileri ile 29 yıllık iş tecrübesini birleştiren ve şirketlere Verimlilik Danışmanlığı ve Takım Koçluğu Yapıyor
“ Elimde 300’e yakın metot bulunmakta diyor .”
Farklı işletmelere bu metotları uygulayarak endüstride ve hizmet sektöründe israfın önüne geçiyor. Vermiş olduğu DANIŞMANLIK SİSTEMLERİ kapsamında Sürekli Geliştirme (Kaizen) Yöntemlerini kullanarak, tam olarak verimlilik ve İş Geliştirme üzerine yapıyor . Şirketlerle yapılan sözleşme sonrasında, 3 gün boyunca İş yerinde Mevcut Durum Analizi gerçekleştiriyor. Bir anlamda, iş yerinin röntgenini çekiyor. 100’lerce soru ile proses denetimi yapıyor. mevcut durum haritasını çıkartıp ardından proje planlamasını çıkartarak üst yönetimin onayına sunuyor. Tüm şirket çalışanlarını toplayıp, yine üst yönetim ile birlikte biz kimiz, neyi hedefliyoruz, neler yapacağımızı herkesin anlayacağı dilde anlatıyoruz ki yaptığımız çalışmalar tüm şirket çalışanlarıyla birlikte olursa bir başarı gösteriyoruz tezini tanıtıyor.

Ayşe DENİZ “Freelancer olarak çalışmalarına devam etmektedir.

Neden mi İyi ki varsın Dedim…sorusunu kendime sorduğumda …şu cevapları zihnimde oluşturmadan geçemedim değil !
Ayşe DENİZ ;
“ İstanbul Teknik Üniversitesi, İşletme Fakültesi Endüstri Mühendisliği gibi köklü bir üniversiteyi derecelerle bitiren , Fransa Paris’ de Renault Nissan Danışmanlık firmasında Eğitimlerini tamamlayarak ve zorlu sınavlar sonucunda Danışmanlık Belgesi unvanını kazanmış , Türkiye’nin en iyisi, “Erickson Denge Merkezi”nden Profesyonel Koçluk diploması almış, İŞ EĞİTİMLERİ konularında son derece profesyonel düşünen ve Kendi yaşamından kesitleri incelediğimde YALIN YAŞAMAYI SEVEN duruşu ile “Eğitimini verdiği insanlara “ Danışmalık yaparken …. Uygulamadığınız bir işin danışmanlığını ve koçluğunu da yapamazsınız. Diyebilen Araştırmacı olduğu ve ayrıca en mühimi Eğitim vermediği günlerde EĞİTİM ALAN “ fedakar Uzman duruşu noktalarında…
Neden ? Bu İnanılmaz Şaheser … İşinin Uzmanı İnsana İyi ki varsın demeyelim …dedim.

Ülkesine ve doğup büyüdüğü ve istihdam kaynaklarını seferber ettiği BURSA’ ya olan vefası, profesyonel anlamda kaynağı insan olan “koçluk-Eğitim Danışmanlığı görevlerini layiki ile gerçekleştiren deha sahibi bir kadın girişimcinin sahip olduğu vizyonu ve iş tecrübesi, başarılarını gıpta ve hayranlıkla izlediğimiz bir iş kadını olmasının yanı sıra,” EĞİTİM VERME” ‘nin yanı sıra “EĞİTİM ALAN “ sürekli kendisini yenileyen pozitif düşünebilen özelliği ile her daim yaratıcı, üretken bilgi ve deneyimleri sebebiyle ..

İyi ki varsın Ayşe DENİZ diyorum .

Levent KANDEMİR

SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

DÜNYA

“Kanada ile enerji, ticaret, ulaştırma ve savunma sanayii gibi alanlarda yeni projeleri hayata geçirmeyi hedefliyoruz”

Genç Gazeteciler

Haber Burada

Tarih

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kanada Başbakanı Carney ile düzenlediği ortak basın toplantısında yaptığı açıklamada, “Bu ziyaretin en somut çıktılarından birini hiç şüphesiz Kanada ile ilişkilerimizi stratejik ortaklık düzeyine yükseltme kararımız teşkil etti. Stratejik ortaklık kararımızın katkısıyla önümüzdeki dönemde enerji, ticaret, ulaştırma ve savunma sanayii gibi birçok alanda yeni projeleri hayata geçirmeyi hedefliyoruz” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Kanada Başbakanı Mark Carney, Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde gerçekleştirdikleri baş başa ve heyetler arası görüşmelerinin, anlaşmaların imza töreninin ardından ortak basın toplantısı düzenleyerek açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kanada Başbakanı Mark Carney ve heyetini tarihî dönemdeki ziyareti vesilesiyle Türkiye’de ağırlamaktan büyük bir memnuniyet duyduğunu ifade ederek, kendisine “hoş geldiniz” dedi.

İki ülke arasındaki üst düzey ziyaretlerin sürekli olmasını temenni eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kanada Başbakanı Carney ile bugünkü görüşmelerinde ikili ilişkileri etraflıca değerlendirdiklerini, bölgesel ve küresel meselelere değinme imkânı bulduklarını söyledi.

“TİCARET HACMİMİZİ İLK OLARAK 5 MİLYARA, AKABİNDE 10 MİLYAR DOLARA ÇIKARMAYI TEMENNİ EDİYORUZ”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, şöyle devam etti: “Bu ziyaretin en somut çıktılarından birini hiç şüphesiz Kanada ile ilişkilerimizi stratejik ortaklık düzeyine yükseltme kararımız teşkil etti. Stratejik ortaklık kararımızın katkısıyla önümüzdeki dönemde enerji, ticaret, ulaştırma ve savunma sanayii gibi birçok alanda yeni projeleri hayata geçirmeyi hedefliyoruz. Bu yönde atacağımız somut adımları içeren bir eylem planını da bugün kabul ettik. Öncelikle ticaret ve yatırımların artırılmasını teminen Serbest Ticaret Anlaşması müzakerelerine yılsonundan önce başlanmasını kararlaştırdık. Bu sürece paralel olarak ekonomi alanındaki ilişkilerimizi tüm boyutlarıyla ele almak üzere Ortak Ekonomik ve Ticari Komite dâhil mevcut mekanizmaları daha etkin şekilde kullanacağız. Bu komitenin müteakip toplantısına 2027 yılında bu defa özel sektörlerimizin de katılımıyla ev sahipliği yapacağız. Atacağımız bu adımlarla hâlen yaklaşık 3 milyar dolar civarında seyreden ticaret hacmimizi ilk olarak 5 milyara, akabinde de 10 milyar dolara çıkarmayı temenni ediyoruz.”

Güncellenen Hava Ulaştırma Anlaşması ile iki ülke arasındaki doğrudan uçuşları yaklaşık iki katına çıkaracaklarını bildiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bugün ayrıca üçüncü ülkelerde ortak yatırım fırsatlarını da değerlendirdik. Afrika’dan Latin Amerika’ya, Orta Asya’dan Uzak Doğu’ya kadar geniş bir coğrafyada önemli işbirliği fırsatlarının bulunduğuna inanıyoruz. Yarın Türk Eximbank ile Kanada İhracatı Geliştirme Kurumu arasında imzalanacak mutabakat zaptının üçüncü ülkelerde ortak projelere vesile olmasını temenni ediyoruz” diye konuştu.

Kanada ile savunma sanayii ve nükleer enerji alanlarında yakın temas hâlinde olduklarını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, savunma sanayii iş birliğinin önemine vakıf iki müttefik olduklarını kaydetti.

Bunu son olarak Ankara’da yapılan NATO Zirvesi sırasında da gördüklerini dile getiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, biraz önce de “Savunma Sektörü Ortaklıkları Mutabakat Zaptı”nın imzalandığını anımsattı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, müttefiklerin savunma sanayilerine finansman sağlamak amacıyla Kanada öncülüğünde kurulmakta olan Savunma, Güvenlik ve Dayanıklılık Bankasının iki ülke arasındaki savunma sanayii iş birliğini desteklemesini beklediklerini kaydetti.

Enerji alanında, madencilikten LNG’ye, kritik minerallerden nükleer enerjiye kadar geniş bir işbirliği alanının mevcut olduğunu dile getiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, iki ülkenin Enerji Bakanlıkları arasında kabul edilen “Enerji Alanında İşbirliğine Dair Ortak Bildiri”nin de nükleer dahil bu alandaki ciddi potansiyele işaret ettiğini söyledi.

Kanada Başbakanı Carney ile Gazze, Ukrayna ve Körfez dâhil birçok bölgesel gelişmeyi de değerlendirdiklerini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Gerek Ukrayna’da, gerek Körfez’de olsun diplomatik yöntemlerin kalıcı barışa giden yolu açmasını temenni ediyoruz. Bu noktada ortak görüşte olduğumuzu teyit ettik. Gazze’de ise Kanada’nın diğer bazı müttefiklerle birlikte istilacı yerleşimlere yönelik yaptırım adımlarını, İsrail hükûmetinin ihlallerinin caydırılması noktasında isabetli bir adım olarak görüyoruz. Bölgemizde barış ve istikrarın tesisi noktasında bu yöndeki tutumlarını sürdürmelerini temenni ediyoruz” diye konuştu.

“İLİŞKİLERİMİZİN GELECEĞİNE YÖNELİK TARİHÎ BİR ADIM ATTIK”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, şu ifadeleri kullandı: “Başbakan Carney ile ilişkilerimizin geleceğine yönelik tarihî bir adım attık. Çok geniş yelpazeye yayılan iş birliği potansiyelimizi gerçek anlamda hayata geçirmek için önemli bir süreci başlattık. İlişkilerimizi stratejik ortaklık düzeyine çıkarmamız kâğıt üzerinde kalacak sembolik bir adım olmayacaktır. Bu konuda Sayın Carney’nin ekonomi alanındaki engin tecrübesi ve siyaset sahnesinde sergilediği sağduyulu ve dirayetli duruşla önemli rol oynayacağına inanıyorum.”

Kanada Başbakanı Carney’ye, konuşmasının ardından, anlamlı ve dolu dolu ifadeleri için teşekkür eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, şunları kaydetti: “Gerçekten uzun yıllara sâri bir Türkiye-Kanada kopukluğunu bugün gidermiş olduk. Şimdi yeni bir dönemi Türkiye ve Kanada arasında başlatıyoruz. İnşallah iş adamlarımızı bir araya getireceğiz ve ben de Kanada’ya yapacağım ilk iş adamlarıyla birlikte ziyaretimde, orada iş adamlarımızı bir araya getirerek adımlarımızı atacağız.”

GENÇ GAZETECİLER ANKARA

OKUMAYA DEVAM ET

DÜNYA

Kanada Başbakanı Carney Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde

Genç Gazeteciler

Haber Burada

Tarih

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye’ye resmî ziyarette bulunan Kanada Başbakanı Mark Carney’i Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde resmî törenle karşıladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Kanada Başbakanı Carney’in tören alanındaki yerlerini almalarının ardından iki ülkenin millî marşları çalındı. Kanada Başbakanı Carney’in tören kıtasını selamlamasından sonra iki lider heyetlerini birbirlerine takdim etti.

Türkiye ve Kanada bayrakları önünde basın mensuplarına poz veren Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Kanada Başbakanı Carney, daha sonra baş başa görüşmelerini gerçekleştirmek üzere Cumhurbaşkanlığı Külliyesine geçti.

GENÇ GAZETECİLER ANKARA

OKUMAYA DEVAM ET

ADALET

Fetö’cülerin en çok sevdiği iş kolları | “Her türlü Hikaye yazarak insanları karalamak” | FETÖ’cülere Kimler yardım ediyor ?

Genç Gazeteciler

Haber Burada

Tarih

Merhametsizlikte sınır tanımazlar
FETÖ’cüler şirketleri batırmak ve Mülklerini ele geçirmek için her türlü DİZİ FİLİMİ çeviriyorlar
FETÖ’cüler çok zengin yandaşlar oluşturmak ana hedefleridir
FETÖ’de “hedefe ulaşmak için her yol mübahtır” anlayışı vardır
MARKA &PATENT ÇETESİ
Marka & Patent çetesi | Devletin imkanlarını kullanıp Milletimize TUZAK kuruyorlar | FETÖ’cülere Kimler yardım ediyor?
FETÖ’cüler Makam mevki ve para için her şeyi yapıyorlar
FETÖ’nün bilişim militanları | İnsanlara kumpas kurarak adli sicil kayıtlarını kirletmek için her türlü yolsuzlukları yapıyorlar kurdukları tuzaklarda sınır tanımıyorlar

Bir FETÖ’cü nasıl anlaşılır?
“Her türlü film çevirmek” Her türlü İftirayı atarlar sınır tanımazlar Yalan söylemekte, Kumpas kurmakta, İftira atmakta ,Dikizlemekte, Devlet imkanlarını örgüt için kullanmakta, Kamu ve insanların malına konmakta, adam öldürmekte uzmandır bunlar! merhamet ve vicdanları yoktur Makam mevki ve para için her şeyi yaparlar
Hak yediler Soru çaldılar, insanlara kumpas kurdular, özellerini teşhir ettiler, o görüntülerle tüm istediklerini aldılar.
İşyerlerine Kamu kurumlarına sitelere evlere kameralar kurdular hem insanları izlediler hem dinlediler insanların özel hayatlarına girdiler evlerine gizli kameralar kurdular bu yolla insanları ,şirketleri ,tehdit ettiler .her türlü yolsuzluğu yaptılar
Bunlar ne kadar insanlık suçu varsa işledi hala işlemeye devam ediyorlar
40 yıl boyunca sinsi sinsi örgütlendiler.
Suçsuz insanları kumpas kurup hapse attırdılar merhametsizler
Türkiye’nin ve şirketlerin sırlarını sattılar Casusluk yaptılar.
Devleti ele geçirmek için her şeyi yaptılar.
Kaç masum insanın yuvasını yıktılar kim bilir?
Nice esnafı iflas ettirdiler kurdukları kumpaslarla Mallarını ele geçirdiler
Paravan holding ler kurdular insanların Mallarına el kondular.
Karşı çıkanı da ölüme yolladılar…
Vicdandan yoksun, gaddar, zalim merhamet yoksunudur bunlar
Her türlü iftirayı atabilecek, her yalanı söyleyebilecek kadar zalimdirler.

Marka & Patent çetesi | Devletin imkanlarını kullanıp Milletimize TUZAK kuruyorlar |

FETÖ’cülere Kimler yardım ediyor?

GENÇ GAZETECİLER TÜRKİYE
Adana, Adıyaman, Afyonkarahisar, Ağrı, Aksaray, Amasya, Ankara, Antalya, Ardahan, Artvin, Aydın, Balıkesir, Bartın, Batman, Bayburt, Bilecik, Bingöl, Bitlis, Bolu, Burdur, Bursa, Çanakkale, Çankırı, Çorum, Denizli, Diyarbakır, Düzce, Edirne, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Giresun, Gümüşhane, Hakkari, Hatay, Iğdır, Isparta, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Karabük, Karaman, Kars, Kastamonu, Kayseri, Kırıkkale, Kırklareli, Kırşehir, Kocaeli, Konya, Kütahya, Malatya, Manisa, Mardin, Mersin, Muğla, Muş, Nevşehir, Niğde, Ordu, Osmaniye, Rize, Sakarya, Samsun, Siirt, Sinop, Sivas, Şanlıurfa, Şırnak, Tekirdağ, Tokat, Trabzon, Tunceli, Uşak, Van, Yalova, Yozgat, Zonguldak

OKUMAYA DEVAM ET

Her Şey ‘Güçlü Türkiye’ İçin

FETÖ’cülere Kimler yardım ediyor ?

Her Şey ‘Güçlü Türkiye’ İçin

GÜÇLÜ TÜRKİYE

Her Şey ‘Güçlü Türkiye’ İçin

GENÇ GAZETECİLER | TÜRKİYE

YENİ NESİL MEDYA | TÜRKİYE

Her Şey Güçlü Bir Türkiye İçin | Genç Gazeteciler

Her Şey Güçlü Bir Türkiye İçin | Genç Gazeteciler

TAKVİM

Haziran 2020
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

HER ŞEY GÜÇLÜ TÜRKİYE İÇİN

HER ŞEY GÜÇLÜ TÜRKİYE İÇİN

TOGG | Türkiye’nin Otomobili

TANAP Avrupa Bağlantısı Açılış Töreni #TANAPtamam

GENÇ GAZETECİLER BURADA

GÜÇLÜ TÜRKİYE

TÜRK AKIM PROJESİ AÇILIŞ TÖRENİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Çanakkale 1915 Köprüsü Kule Tamamlama Töreni

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fatih sondaj gemisini #MilliEnerjideYeniMüjde

ENERJİ PETROL MEDYA GRUP – YENİ NESİL MEDYA | TÜRKİYE

DÜNYA19 saat önce

“Kanada ile enerji, ticaret, ulaştırma ve savunma sanayii gibi alanlarda yeni projeleri hayata geçirmeyi hedefliyoruz”

DÜNYA2 gün önce

Kanada Başbakanı Carney Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde

ADALET2 gün önce

Fetö’cülerin en çok sevdiği iş kolları | “Her türlü Hikaye yazarak insanları karalamak” | FETÖ’cülere Kimler yardım ediyor ?

DÜNYA3 gün önce

“Fon meselesini ciddiyetle ele alıyor, üzerine tavizsiz bir şekilde gidiyoruz”

DÜNYA4 gün önce

“Türkiye’nin kılına zarar gelmemesi için gecemizi gündüzümüze katıyoruz”

GENÇLER6 gün önce

“İnsanımıza kaliteli, hızlı ve etkin sağlık hizmetleri sunuyoruz”

DÜNYA7 gün önce

“Kamboçya’yı, Güneydoğu Asya bölgesinde önemli bir ortağımız olarak görüyorum”

DÜNYA7 gün önce

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kamboçya Başbakanı Manet ile görüştü

DÜNYA1 hafta önce

“Millî teknoloji hamlemizle muazzam bir araştırma geliştirme ve inovasyon altyapısı inşa ettik”

DÜNYA2 hafta önce

“Bizim en büyük hazinemiz insandır”

DÜNYA2 hafta önce

“Türkiye’ye çağ atlattığımız alanların başında ulaştırma yatırımları bulunuyor”

DÜNYA3 hafta önce

Fetö’cülerin en çok sevdiği iş kolları | planlayarak kumpas kurmak | FETÖ’cülere Kimler yardım ediyor ?

DÜNYA3 hafta önce

“Terörsüz Türkiye hedefimizle aramıza kimse giremeyecek”

DÜNYA3 hafta önce

“Türkiye Yüzyılı, TEKNOFEST kuşağının mührünü taşıyacaktır”

DÜNYA3 hafta önce

“Terörsüz Türkiye çabaları Türkiye’nin gücüne güç katmış, bölgemizde yeni bir rüzgâr estirmiştir”

DÜNYA3 hafta önce

Cumhurbaşkanı Erdoğan, TBMM Yasama Yılı Açılış Toplantısı’na katıldı

DÜNYA4 hafta önce

“Siyaseti kişisel ikbalimiz için değil, 86 milyonun huzur ve refahı için yapıyoruz”

ADALET4 hafta önce

“Her kim milletin hakkına, hukukuna, malına, mülküne el uzatırsa karşısında bizi bulur, devleti bulur”

DÜNYA1 ay önce

“Amerika ile stratejik iş birliğimiz her alanda gelişiyor”

DÜNYA1 ay önce

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Körfez İşbirliği Konseyi ülke liderleri ile bir araya geldi

DÜNYA1 ay önce

“Uluslararası hukukun güçlüye farklı, zayıfa farklı uygulandığı mevcut anlayışı değiştirmek mecburiyetindeyiz”

DÜNYA1 ay önce

“Amerika ile enerji, sivil havacılık ve yüksek teknoloji alanlarında tesis ettiğimiz iş birliğini ileriye taşımaya hazırız”

DÜNYA1 ay önce

Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD’de

ADALET1 ay önce

Fetö’cülerin en çok sevdiği iş kolları | “Her türlü film çevirmek” | FETÖ’cülere Kimler yardım ediyor ?

ADALET1 ay önce

Fetö’cülerin en çok sevdiği iş kolları | Milletin Malına Mülküne çökmek | FETÖ’cülere Kimler yardım ediyor ?

DÜNYA1 ay önce

“Bölgesinde söz sahibi, dünyada ise muteber bir Türkiye’yi milletimizle beraber kuvveden fiile çıkardık”

DÜNYA1 ay önce

Cumhurbaşkanı Erdoğan Samsun Şehir Hastanesinin açılışında konuştu

DÜNYA1 ay önce

“86 milyon olarak hep beraber müreffeh ve aydınlık istikbale yürümemize set çekilmesine izin vermeyiz”

DÜNYA1 ay önce

“Sadece 86 milyona değil, gelecek nesillere karşı da sorumluyuz”

DÜNYA1 ay önce

Cumhurbaşkanı Erdoğan Rize’de

DÜNYA1 ay önce

Cumhurbaşkanı Erdoğan, şampiyon millî voleybolcuları kabul etti

DÜNYA2 ay önce

Cumhurbaşkanı Erdoğan Türkiye’ye dost olan kazanacak husumet besleyen ise kaybedecektir.

DÜNYA2 ay önce

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplandı

DÜNYA2 ay önce

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Kitaba Vefa: Cilt Sanatı ve Restorasyon Sergisi” programına katıldı

DÜNYA2 ay önce

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Putin ile bir araya geldi

DÜNYA2 ay önce

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kırgızistan Cumhurbaşkanı Caparov ile bir araya geldi

DÜNYA2 ay önce

“Şanghay İşbirliği Teşkilatı, çok kutuplu düzenin vazgeçilmez unsurlarından biridir”

DÜNYA2 ay önce

Emine Erdoğan, Kırgızistan’da lider eşleriyle bir araya geldi

DÜNYA2 ay önce

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev ile bir araya geldi

DÜNYA2 ay önce

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Dünya Göçebe Oyunları açılış törenine katıldı

DÜNYA7 yıl önce

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti mesajı

DÜNYA7 yıl önce

Metin Aslım : İş ve Cemiyet Hayatının Sevilen Siması

DÜNYA6 yıl önce

İyi ki varsın Hüseyin ÇEŞMECİOĞLU :

DÜNYA6 yıl önce

İyi ki varsın Emel USLU ATİK ;

DÜNYA7 yıl önce

İyi ki varsın Nuray ÖZÇELİK;

İYİ Kİ VARSIN6 yıl önce

İyi ki varsın Nurten ÖZTÜRK

GÜNCEL6 yıl önce

Sektöre Yön Verenler Berfu GÜVEN

DÜNYA6 yıl önce

İyi ki varsın Aysu YAVUZ

DÜNYA6 yıl önce

İyi ki varsın ZEHRA KARAKAŞ BEGEN

DÜNYA6 yıl önce

İyi ki varsın Beril ÇAVUŞOĞLU

DÜNYA6 yıl önce

İyi ki varsın Nalan Gazezoğlu

DÜNYA6 yıl önce

İyi ki varsın AYSUN ŞAHANOĞLU KABA ;

DÜNYA5 yıl önce

İyi ki varsın Prof. Dr. Başak SOLMAZ

DÜNYA6 yıl önce

İyi ki varsın Hüseyin ÇALIŞKAN

DÜNYA6 yıl önce

İyi ki varsın Hande ORTAY

DÜNYA6 yıl önce

İyi ki varsın Gül ALCANSOY;

DÜNYA6 yıl önce

İyi ki varsın Nazlıhan ALKAN

DÜNYA4 yıl önce

Ankara-Yerköy-Kayseri Hızlı Tren Hattı temeli atıldı

DÜNYA6 yıl önce

İyi ki varsın Yusuf Burak ASLANPINAR;

DÜNYA6 yıl önce

Sektöre Yön verenler ; Eda DEMİRHAN

DÜNYA6 yıl önce

İyi ki varsın Sadık KUTANOĞLU

DÜNYA4 yıl önce

İyi ki varsın Özgür AKIN

DÜNYA4 yıl önce

İyi ki varsın, Haşim İzol

ENERJİ5 yıl önce

İyi ki Varsın Mehmet Gültekin

DÜNYA7 yıl önce

İyi ki varsın Doç. Dr. Esin Yalçınkaya

DÜNYA4 yıl önce

İyi ki Varsın Sibel Kılıçarslan Metin

DÜNYA4 yıl önce

İyi ki varsın Ebru Milat Sezgin

DÜNYA6 yıl önce

İyi ki varsın Süleyman YAĞCIOĞLU

DÜNYA4 yıl önce

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AB Konseyi Başkanı Michel ile görüştü

DÜNYA6 yıl önce

Sektöre Yön Verenler Nurullah DOĞAN

İYİ Kİ VARSIN6 yıl önce

İyi ki varsın Semra Aman Akyürek

DÜNYA6 yıl önce

İyi ki varsın Şule DAYANGAÇ

DÜNYA6 yıl önce

Ahmet Erdem Kimdir?

ENERJİ6 yıl önce

Tekfen Holding “Kadınlarla Güçlendirilmiş Yönetim Kurulu” ödülünü üçüncü kez aldı!

DÜNYA7 yıl önce

İyi ki varsın Sibel Şeref KANCAOĞLU ;

DÜNYA6 yıl önce

İyi ki varsın Semra İĞTAÇ

GÜNCEL6 yıl önce

Başarımız, Başarınız olacak HANTEK KALIP

Enerji petrol Medya Ceo -Mehmet Ali Setencioğlu ,
MAVİ YOLCULUK7 yıl önce

TEKNE KİRALAMA | İZMİR ÇEŞME ALAÇATI

DÜNYA6 yıl önce

Sektöre Yön Verenler Esra KANDEMİR

DÜNYA6 yıl önce

Sektöre Yön verenler ; Mehmet TAŞ

YENİ NESİL MEDYA | TÜRKİYE

GÜÇLÜ TÜRKİYE
GÜÇLÜ TÜRKİYE

GENÇ GAZETECİLER | TÜRKİYE

GENÇ İŞ DÜNYASI

seers cmp badge