DÜNYA
DİLOVASI’NA 1.7 MİLYARLIK DEV TESİS

Haber Burada
1 ay önceTarih
İsim
Genç Gazeteciler


Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Kocaeli Gebze V (Kimya) İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nde (GEBKİM) 1.7 milyar TL’lik yatırımla faaliyete başlayan Beta Kimya Yeni Üretim Kampüsü’nün açılışını yaptı. Tesisin 30 bin metrekare kapalı alanıyla Orta Doğu ile Doğu Avrupa’nın en büyük yapıştırıcı ve tutkal tesisi olduğunu belirten Kacır, “Bu tesisle birlikte; bugüne kadar ithal ettiğimiz, silanla termine edilmiş poliüretan yapıştırıcı ve dolgu ürünlerini ilk defa ülkemizde üretiyoruz.” dedi.
Bakan Kacır, Kocaeli’nin Türkiye’nin üretimine yaptığı katkı ile ülkemizin yüz akı illerinden birisi olduğunu belirterek, şunları söyledi:
SANAYİNİN KALBİ: Sanayinin kalbinin attığı Kocaeli’nin her daim yeni yatırımlarla anılması bizlerin yüzünü güldürüyor. Kimya sektöründe önemli bir atılım sağlayacak ve ülkemiz ekonomisine ciddi katkılar sunacak BETA Kimya GEBKİM Kampüsü açılış töreninde sizlerle birlikteyiz. Türk kimya sektörünün ve yakın coğrafyanın en modern entegre üretim alanları arasında yer alan bu tesis; 10 farklı kategoride, pek çok sektörün yapıtaşı 200’den fazla ürünün mutfağı olacak.
1.7 MİLYAR LİRALIK YATIRIM: 1,7 milyar TL’lik yatırım bedeli, 30 bin metrekare kapalı alanı ile de Orta Doğu ile Doğu Avrupa’nın en büyük yapıştırıcı ve tutkal tesisi olma özelliğini taşıyor. Bu tesisle birlikte; bugüne kadar hep ithal ettiğimiz, silanla termine edilmiş poliüretan yapıştırıcı ve dolgu ürünlerini ilk defa ülkemizde üretiyoruz. Ülkemizin tarihi projelerinden Togg, savunma ve havacılık gibi stratejik sektörlerin önemli bir girdisini yurt içinden temin edeceğiz.
500 İSTİHDAM: 500 kişiye istihdam sağlayacak bu tesiste üretilecek yüksek katma değerli ürünler, dünyanın 5 kıtasında 150 ülkeye ulaşacak. Kampüsümüz, çevreci üretim anlayışıyla ekonomimizin yeşil dönüşümüne katkı sunacak.
MİLLİ TEKNOLOJİ HAMLESİ: Millî Teknoloji Hamlesi Vizyonuyla; yenilikçi, katma değeri yüksek stratejik ürünleri yerli ve milli olarak geliştirmek ve rekabetçi şekilde dünyaya ihraç etmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Bu doğrultuda; sanayimiz, üniversitelerimiz, teknoloji ve girişimcilik ekosistemimiz, geleceğimiz olan gençlerimizle birlikte yol yürüyoruz.
KİMYA SEKTÖRÜ: Kimya sektörü; enerji, tarım, sağlık, ulaştırma, gıda, inşaat, elektronik, tekstil ve çevre gibi farklı alanlara sağladığı yüksek katma değerli ürünler ve bu sektörlerde inovasyonu tetikleyici rolü itibariyle, Türkiye adım adım küresel üretim üssüne dönüşürken bizler için en stratejik sektörlerin başında yer alıyor.
YENİLİKÇİ KİMYA TEKNOLOJİLERİ: Bugünün dünyasında yenilikçi kimya teknolojileri; batarya teknolojilerinde, yeni nesil çip üretiminde, petrol türevlerinin yerini alacak yenilenebilir hammaddelerin üretiminde öncü rolü ile geleceğin teknolojilerine kapı aralamakta. 70 binin üzerinde ürünü kullanıcılar ile buluşturan sektör; tedarik zincirlerinde oluşturduğu ileri ve geri bağlantılar ile sanayimizin gelişimi için kilit rol üstlenmekte.
9 MİLYAR LİRA DESTEK: TÜBİTAK, KOSGEB ve Kalkınma ajanslarımız vasıtasıyla uyguladığımız programları ile kimya alanındaki projelere 9 milyar lira destek sağladık. Sektördeki Ar-Ge ve yenilik kapasitesinin gelişimi de hassasiyetle üzerinde durduğumuz bir diğer konu. Teknoparklarımız bünyesinde faaliyet gösteren 200 firma ve birçoğu sanayi tesislerimizin bünyesinde yer alan 74 Ar-Ge merkezi; kimya sektöründe gerçekleştirdiği yenilikçi Ar-Ge projeleri ile sektörümüzde Ar-ge ve inovasyona yön veriyor.
PLANLI SANAYİLEŞME: Bu destek mekanizmalarının yanında, oluşturduğumuz planlı sanayi alanlarıyla da müteşebbislerimize dünya standartlarında altyapıya sahip yatırım alanları sunuyoruz. 37 endüstri bölgemizin 7’si kimya sektörüne tahsis edilmiş durumda. Bugün planlı sanayileşmenin bel kemiği organize sanayi bölgelerimizin 122’sinde kimya tesisi yer almakta. Burada faaliyet gösteren firmalarda ise yaklaşık 70 bin kişi istihdam edilmekte. Planlı sanayileşme kimya sektörümüzün rekabetçiliği için bir tercihten öte ihtiyaç.
4 KİMYA İHTİSAS OSB: Kimya sektöründe kümelenme, sektörün güçlü tedarik bağları nedeniyle önemli rekabetçi üstünlük sunuyor. Ayrıca çevresel etkilerin çözümünü kolaylaştırıyor. Bu durumu desteklemek üzere bugüne kadar 4 Kimya İhtisas OSB’si kurduk. Açılış törenini yaptığımız bu güzide tesisi de bünyesinde barındıran Kocaeli-Gebze Beş Kimya İhtisas OSB bunlardan bir tanesi.
247 HEKTAR ALAN: 247 hektar alanda faaliyet gösteren OSB’miz; 3 bin 500’den fazla istihdam sağlamakta. Kimyasallar, temel eczacılık, kauçuk-plastik gibi kimya sektörünün farklı alt sektörlerini bir araya getirmekte. Diğer yandan, sektördeki yatırımları desteklemek üzere kullandığımız önemli bir mekanizma da yatırım teşvik sistemimiz.
700’DEN FAZLA YATIRIMA TEŞVİK: 2012’den bu yana; kimya sektöründe, sabit yatırım tutarı yaklaşık 450 milyar lira olan bin 700’den fazla yatırım için teşvik belgesi düzenlendik. Söz konusu yatırımlar ile 50 binden fazla istihdamın önünü açtık. Bugün açılışını gerçekleştirdiğimiz BETA Kimya GEBKİM kampüsü de yatırım teşvik sistemi ile desteklediğimiz yatırımlardan biri.
23 PROJEYE DESTEK: Yatırımlara sağladığımız teşviklere ek olarak, sektördeki firmaların yeni ürün ve süreç geliştirmesine yönelik projelerine uçtan uca destek sağlıyoruz. Stratejik ürünlerde cari açığımızı azaltmak üzere hayata geçirdiğimiz Teknoloji Odaklı Hamlesi Programımızın Sağlık ve Kimya Çağrısı kapsamında; Kimya sektöründe Ar-Ge büyüklüğü 157 milyon lira ve toplam proje büyüklüğü yaklaşık 4,6 milyar lira olan 23 projeyi destekledik. Tüm bu attığımız adımlar ile birlikte kimya sanayinin 30 milyar dolarla, 2022 yılında ihracat yapan endüstriler arasında üst sıralarda yer alması bizler için memnuniyet verici.
YERLİ HAM MADDE: Kimya hala cari açığımızın olduğu alanlardan biri. Bu sorunun çözümü ise; yerli hammadde ihtiyacını karşılamak, katma değeri yüksek, çevre dostu ve rekabetçi ürünleri üretmek, yenilikçi kimya teknolojilerinde daha çok yer almaktan geçmekte. Bu doğrultuda, Türkiye Yüzyılına adımımızı atarken, kimya endüstrinin can damarı olan büyük ölçekli ve entegre petrokimya yatırımlarını uluslararası iş birlikleriyle ülkemize kazandırıyoruz.
YEŞİL BÜYÜME TEKNOLOJİ YOL HARİTASI: Bugün ülkemizde yenilenebilir enerji kaynaklarının elektrik kurulu gücümüzdeki payı yüzde 54’ü aştı. Karadeniz’de gerçekleştirdiğimiz doğalgaz keşifleri ile petrol ve doğal gaz kaynaklarında kendi kendine yeterlilik sağlama yolunda önemli bir adım attık. Yeni yatırımları ülkemize çekerken sektörümüzün başta Avrupa Birliği düzenlemeleri karşısında rekabetçiliğini korumak ve teknoloji geliştirme kabiliyetini artırmak üzere; özel sektörden paydaşlarımız ile iş birliği içerisinde Yeşil Büyüme Teknoloji Yol Haritasını hazırladık. Dünya Bankası ile birlikte hayata geçireceğimiz “Türkiye Yeşil Sanayi Projesi” ile de önümüzdeki dönemde, sektörümüzün yeşil dönüşüm odaklı projeleri için finansman sağlayacağız.
ALIN VE AKIL TERİ: Ülkemizin kalkınma yolculuğunda kimya sektörümüzün her daim yanında olmaya, gelişimini sağlayacak her türlü yatırımı desteklemeye devam edeceğiz. Yatırımlarıyla, sağladıkları istihdam, gerçekleştirdikleri üretim ve ihracatla, araştırma-geliştirme faaliyetleriyle büyük ve güçlü Türkiye’ye giden yolun taşlarını döşeyen tüm yatırımcılarımızla, alın ve akıl terini esirgemeyen emekçilerimizle birlikte, dünyanın gelişmiş 10 ekonomisine yer almak için kararlılıkla yolumuza devam edeceğiz.
VARANK:“YENİ İSTİHDAM İMKANLARI OLUŞTURACAK”
TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı Mustafa Varank, “Ülkemizin dört bir yanında üretimin, istihdamın ve ihracatın dinamosu olan güzide fabrikalarımızın temel atma veya açılış törenlerinde bulunmak bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor. Yaklaşık 2 milyar liralık bir yatırımla hayat bulan Beta Kimya GEBKİM Kampüsü, vatandaşlarımıza yeni istihdam imkanları oluşturacak.” ifadelerini kullandı.
Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı Mustafa Gültepe, GEBKİM Başkanı Vefa İbrahim Aracı ile Beta Kimya AŞ Yönetim Kurulu ve İstanbul Kimyevi Maddeler ve Mamulleri İhracatçıları Birliği (İKMİB) Başkanı Adil Pelister de törende birer konuşma yaptı.
Konuşmaların ardından Bakan Kacır, Varank, Vali Seddar Yavuz, AK Parti Kocaeli milletvekilleri Radiye Sezer Katırcıoğlu ve Veysal Tipioğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Pelister, Gültepe ve Aracı, açılış kurdelesini kesti.
Bakan Kacır ve protokol üyeleri, daha sonra tesisi gezdi.
Ülkemizin kalkınmasına haber çizgimizle destek olma azmindeyiz Her Şey 'Güçlü Türkiye' İçin

SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
-
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Birleşik Arap Emirlikleri Devlet Başkanı Al Nahyan ile görüştü
-
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Japonya Başbakanı Fumio ile görüştü
-
“2053 yılı itibarıyla net sıfır emisyon hedefini gerçekleştirmeyi öngörüyoruz”
-
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Dünya İklim Eylemi Zirvesi’ne katıldı
-
Cumhurbaşkanı Erdoğan Birleşik Arap Emirlikleri’nde
-
“Ekonomimizi enflasyon belasından kurtaracak programları uyguluyoruz”
DÜNYA
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Birleşik Arap Emirlikleri Devlet Başkanı Al Nahyan ile görüştü
Dünya İklim Eylemi Zirvesi Birleşik Arap Emirlikleri Dubai

Haber Burada
9 saat önceTarih
Aralık 1, 2023İsim
Genç Gazeteciler


Birleşmiş Milletler İklim Değişikliği Çerçeve Sözleşmesi 28’inci Taraflar Konferansı (COP28) kapsamında bulunduğu Birleşik Arap Emirlikleri’nin (BAE) Dubai şehrinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşik Arap Emirlikleri Devlet Başkanı Şeyh Muhammed Bin Zayed Al Nahyan ile bir araya geldi


DÜNYA
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Japonya Başbakanı Fumio ile görüştü
Dünya İklim Eylemi Zirvesi Birleşik Arap Emirlikleri Dubai

Haber Burada
9 saat önceTarih
Aralık 1, 2023İsim
Genç Gazeteciler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşmiş Milletler İklim Değişikliği Çerçeve Sözleşmesi 28’inci Taraflar Konferansı (COP28) kapsamında bulunduğu Birleşik Arap Emirlikleri’nin Dubai şehrinde, Japonya Başbakanı Kishida Fumio ile bir araya geldi.


Business
“2053 yılı itibarıyla net sıfır emisyon hedefini gerçekleştirmeyi öngörüyoruz”
Dünya İklim Eylemi Zirvesi Birleşik Arap Emirlikleri Dubai

Haber Burada
10 saat önceTarih
Aralık 1, 2023İsim
Genç Gazeteciler








Cumhurbaşkanı Erdoğan, Dünya İklim Eylemi Zirvesi’nde yaptığı konuşmada, “Sera gazı emisyonunda tarihî sorumluluğumuz yüzde 1’in altında olmasına rağmen, kendi imkânlarımızı kullanarak çok önemli adımlar atıyoruz. 2053 yılı itibarıyla net sıfır emisyon hedefini gerçekleştirmeyi öngörüyoruz” dedi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dubai’de Birleşmiş Milletler İklim Değişikliği Çerçeve Sözleşmesi 28’inci Taraflar Konferansı (COP28) kapsamında düzenlenen Dünya İklim Eylemi Zirvesi’nde bir konuşma gerçekleştirdi.
Zirvenin hayırlara vesile olmasını dileyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, gösterdiği samimi misafirperverlikleri için Emirlik makamlarına teşekkür etti.
Dünyanın, koronavirüs salgını ve Ukrayna-Rusya savaşının ardından şimdi de Gazze’deki katliamların acı sonuçlarıyla karşı karşıya olduğunu belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Türkiye, tüm bu krizlerde barışın yanında olmuş, adalet ve hakkaniyet temelinde çözüm için çalışmıştır” diye konuştu.
“JEOTERMAL KURULU GÜCÜNDE AVRUPA’DA 1’İNCİ, DÜNYADA 4’ÜNCÜYÜZ”
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye’nin iklim değişikliğine de bu perspektiften yaklaştığını anlatarak, şunları söyledi: “Sera gazı emisyonunda tarihî sorumluluğumuz yüzde 1’in altında olmasına rağmen, kendi imkânlarımızı kullanarak çok önemli adımlar atıyoruz. 2053 yılı itibarıyla net sıfır emisyon hedefini gerçekleştirmeyi öngörüyoruz. 2030 senesine kadar emisyon azaltımı hedefimizi iki katına çıkardık. Bu kapsamda, yıl sonu itibarıyla 66,6 milyon ton karbondioksit emisyon azaltımı bekliyoruz. Toplam kurulu güç içerisinde yenilenebilir enerji kaynaklarının payını yüzde 55’e yükselttik. Bu oranla Avrupa’da 5’inci, dünyada ise 12’nci sırada yer alıyoruz. Jeotermal kurulu gücünde Avrupa’da 1’inci, dünyada 4’üncüyüz. Hidroelektrik santrali kurulu gücünde ise Avrupa’da 2’nci, dünyada 9’uncu sıradayız. Hidrojen Teknolojileri Stratejimizi uygulamaya aldık. Ayrıca net sıfır emisyon hedefi bağlamında çelik, alüminyum, çimento ve gübre sektörleri karbonsuzlaşma yol haritalarımızı tamamladık. 2053’te yenilenebilir enerjinin payını yüzde 69’a çıkarmayı planlıyoruz. Eşimin himayesinde başlatılan ‘Sıfır Atık’ projesiyle atıkların geri kazanım oranını 2035 yılında yüzde 60’a taşıyacağız.”
Tüm bu çalışmaların maliyetinin yüksekliğinin herkesin malumu olduğunu ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, “İklim finansmanı kaynaklarına ve teknoloji transferi imkânlarına daha adil şekilde erişebilmemiz, bu bakımdan büyük önem arz ediyor” değerlendirmesini yaptı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 6 Şubat’ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli deprem felaketine rağmen Türkiye’nin ne ekonomideki ne de iklim değişikliğiyle mücadeledeki hedeflerinden koptuğunu belirterek, “14 milyon insanımızı ve 11 ilimizi olumsuz etkileyen depremlerin yol açtığı yaraları hamdolsun hızla sarıyoruz. Şehirlerimizin yeniden inşasında da çevreyi korumak, iklim ve çevre dostu yapılar inşa etmek, önceliklerimizin başında yer almaktadır” dedi.
“GAZZE’DE YAŞANANLAR İNSANLIK SUÇUDUR, SAVAŞ SUÇUDUR”
Filistin topraklarında yaşanan insani krize değinmeden geçemeyeceğini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, şunları dile getirdi: “İsrail saldırıları sonucu, çoğunluğu çocuk ve kadın 16 bini aşkın Filistinli masum sivilin hayatını kaybetmesi, hiçbir şekilde meşru gösterilemez. Gazze’de yaşananlar insanlık suçudur, savaş suçudur ve bu suçu işleyenlerden uluslararası hukuk önünde mutlaka hesap sorulmalıdır. Son gelişmelerle birlikte 1967 sınırları temelinde, başkenti Doğu Kudüs olan bağımsız, egemen ve toprak bütünlüğünü haiz bir Filistin Devleti’nin kurulmasının ehemmiyetini hep birlikte tekrar gördük. Türkiye olarak bunun tesis ve temini noktasında her türlü sorumluluğu almaya hazırız. ‘Dünya 5’ten büyüktür’ ve ‘Daha adil bir dünya mümkündür’ şiarımızı burada tekrar vurgulamak istiyorum.”
Cumhurbaşkanı Erdoğan, BAE Devlet Başkanı Muhammed bin Zayid Al Nahyan ve Devlet Başkanı Yardımcısı, Dubai Emiri Muhammed Al Maktum başta olmak üzere zirvenin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.
Hükûmetlerarası İklim Değişikliği Paneli’nin 60’ıncı Oturumu’nun ocak ayında İstanbul’da gerçekleştireceğini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye’nin ayrıca 2026’da düzenlenecek Birleşmiş Milletler İklim Değişikliği 31’inci Taraflar Konferansı’na ev sahipliği için adaylığını açıkladığını hatırlattı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Siz değerli dostlarımın bu kapsamda gereken desteği vereceğinden şüphe duymuyorum” ifadelerini kullandı.


YENİ NESİL MEDYA | TÜRKİYE
TAKVİM
HER ŞEY GÜÇLÜ TÜRKİYE İÇİN
TOGG | Türkiye’nin Otomobili
TANAP Avrupa Bağlantısı Açılış Töreni #TANAPtamam
GENÇ GAZETECİLER BURADA
TÜRK AKIM PROJESİ AÇILIŞ TÖRENİ
TÜRKİYE YÜZYILI
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Çanakkale 1915 Köprüsü Kule Tamamlama Töreni
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fatih sondaj gemisini #MilliEnerjideYeniMüjde
ENERJİ PETROL MEDYA GRUP – YENİ NESİL MEDYA | TÜRKİYE

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Birleşik Arap Emirlikleri Devlet Başkanı Al Nahyan ile görüştü

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Japonya Başbakanı Fumio ile görüştü

“2053 yılı itibarıyla net sıfır emisyon hedefini gerçekleştirmeyi öngörüyoruz”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İtalya Başbakanı Meloni ile görüştü

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İskoçya Başbakanı Yusuf ile görüştü

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Özbekistan Cumhurbaşkanı Mirziyoyev ile bir araya geldi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Dünya İklim Eylemi Zirvesi’ne katıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan Birleşik Arap Emirlikleri’nde

“Ekonomimizi enflasyon belasından kurtaracak programları uyguluyoruz”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Maldivler Cumhurbaşkanı Muizzu ile görüştü

Emine Erdoğan, Maldivler Cumhurbaşkanı Muizzu’nun eşi Sajidha Mohamed ile bir araya geldi

“İLK DURAK RAMİ KÜTÜPHANESİ”

Tiny House | Tiny House Fiyatları | Tekerlekli Ev | Mobil Ev

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Lübnan Başbakanı Mikati ile görüştü

“Kadına yönelik şiddetle mücadeleyi temel politikamız hâline getirdik”

“Türkiye’nin ekonomik ve siyasi şartları ne olursa olsun, eğitim-öğretimin ikinci plana itilmesine müsaade etmedik”

“Ekim ayı itibarıyla son 12 aylık ihracatımız 254,8 milyar doları buldu”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Aybüke; Öğretmen Oldum Ben!” filminin galasına katıldı

Birleşik Arap Emirlikleri Milli Günü Ankara’da Kutlandı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, AJET Lansman Töreni’ne katıldı.

Size Soruyoruz | Webx Grup Bilişim Teknolojileri Tic. Ltd. Şti.

Marka patent çeteleri | Türk halkı Bıktı bu Kumpasçı Fetoculardan

Türk Hava Yolları, Detroit Uçuşlarına Başladı

Tiny House – Tiny House Türkiye Tekerlekli Küçük Ev Üreticisi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sultan II. Abdülhamid Han’ın türbesini ziyaret etti.

“Orta Doğu’da adil ve kalıcı barışın temini için herkesin elini taşın altına koyması gerekir”

GÖKBEY GENEL MAKSAT HELİKOPTERİ İKİ TESTİ BAŞARIYLA GERÇEKLEŞTİRDİ.

TRAVELEXPO ANKARA 6. ULUSLARARASI TURİZM VE SEYAHAT FUARI BAŞLADI

Emine Erdoğan, Filistin İçin Tek Yürek Zirvesi’ne katıldı

“İsrail’in işlediği insanlık suçlarına ses çıkarmayanlar, en az failler kadar, bu suçlara ortaktır”

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Ödemeler Dengesi Verilerini Değerlendirdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Darülaceze Sosyal Yaşam Şehri’nin Açılış Töreni’nde konuştu

Tiny House Ev Fiyatları | Setencioğlu Tiny House

“Batılı ülkelerin Filistin’de süregelen katliamlar karşısında sessizliğe bürünmeleri utanç vericidir”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İslam İşbirliği Teşkilatı ve Arap Ligi Olağanüstü Ortak Zirvesi’ne katıldı

Atatürk’ün ebediyete irtihalinin 85. yıl dönümü

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ekonomik İşbirliği Teşkilatı 16. Liderler Zirvesi’ne katıldı

Emine Erdoğan, Yüzyıllık Emanet Kızılay Esir Mektupları Sergisi açılışına katıldı

İyi ki Varsın Nurana Kazımova

Dev yatırımlar | Cumhurbaşkanı Erdoğan Ford Otosan Yeniköy Fabrikası‘nın açılış töreninde konuştu

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti mesajı

Metin Aslım : İş ve Cemiyet Hayatının Sevilen Siması

İyi ki varsın Emel USLU ATİK ;

İyi ki varsın Aysu YAVUZ

İyi ki varsın Nurten ÖZTÜRK

İyi ki varsın ZEHRA KARAKAŞ BEGEN

İyi ki varsın Nuray ÖZÇELİK;

İyi ki varsın Beril ÇAVUŞOĞLU

İyi ki varsın Hüseyin ÇEŞMECİOĞLU :

Ankara-Yerköy-Kayseri Hızlı Tren Hattı temeli atıldı

İyi ki varsın Nalan Gazezoğlu

Sektöre Yön verenler ; Eda DEMİRHAN

Sektöre Yön Verenler Berfu GÜVEN

İyi ki varsın Gül ALCANSOY;

İyi ki varsın Prof. Dr. Başak SOLMAZ

İyi ki varsın AYSUN ŞAHANOĞLU KABA ;

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AB Konseyi Başkanı Michel ile görüştü

İyi ki varsın Nazlıhan ALKAN

İyi ki varsın Yusuf Burak ASLANPINAR;

İyi ki varsın Semra Aman Akyürek

İyi ki varsın Hande ORTAY

İyi ki varsın Hüseyin ÇALIŞKAN

Tekfen Holding “Kadınlarla Güçlendirilmiş Yönetim Kurulu” ödülünü üçüncü kez aldı!

TEKNE KİRALAMA | İZMİR ÇEŞME ALAÇATI

Başarımız, Başarınız olacak HANTEK KALIP

İyi ki varsın Doç. Dr. Esin Yalçınkaya

İyi ki varsın Semra İĞTAÇ

İyi ki Varsın Mehmet Gültekin

Türkiye’nin En Etkin 50 CFO’su belli oldu

Sektöre Yön Verenler Esra KANDEMİR

İyi ki varsın Özgür AKIN
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy ile ortak basın toplantısı düzenledi

İyi ki varsın Sadık KUTANOĞLU

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Turizm Yatırım Forumu’na katıldı

İyi ki varsın Ebru Milat Sezgin

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kyoto’da Ara Güler Fotoğraf Sergisi’ni açtı

İyi ki varsın Sibel Şeref KANCAOĞLU ;

MAN TÜRKİYE’den Ankara’ya dev yatırım

İyi ki varsın, Haşim İzol

Sektöre yön verenler, Ahmet ÇALLI

“Türkiye, son 19 yılda, diğer pek çok alan gibi savunma sanayiinde de âdeta bir devrim gerçekleştirmiştir”

HATAY’ ın Güçlü Kadınları

ELMADAĞ MOBİLYACILAR İHTİSAS OSB’NİN TEMELİ ATILDI

Cumhurbaşkanı Erdoğan Türkiye Genç İş Adamları heyetini kabulünde açıklamalarda bulundu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “OECD İstanbul Merkezi Açılış Töreni”ne Video Mesaj Gönderdi

Cumhurbaşkanlığı Kültür Sanat Büyük Ödülleri sahiplerini buldu

Dev yatırımlar | Cumhurbaşkanı Erdoğan, ETİ Maden Lityum Üretim Tesisi Açılış Töreni’nde konuştu

Dev Yatırımlar | Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sarıkamış-Karakurt-Horasan yolu açılış töreninde konuştu

Dev Yatırımlar | Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan milli helikopter motoru teslim töreninde önemli açıklamalar

“EVLATLARIMIZA MİRAS KALACAK BİR GÖNÜL KÖPRÜSÜ KURDUĞUMUZA İNANIYORUM”

“G-20 platformu, küresel meselelerin çözümünde daha etkin ve güçlü bir mecra olmalı”

“TÜRKİYE VE JAPONYA’NIN DOSTLUĞU; KÖKLÜ, DERİN VE SAMİMİ”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kyoto’da Ara Güler Fotoğraf Sergisi’ni açtı

“TÜRKİYE İLE JAPONYA ARASINDAKİ İŞ BİRLİĞİNİN DEĞERİ DAHA DA YÜKSELMİŞTİR”

“TÜRKİYE İLE JAPONYA ARASINDAKİ DOSTLUK VE YAKIN İŞ BİRLİĞİ TAKDİRLE KARŞILANIYOR”
YENİ NESİL MEDYA | TÜRKİYE
GENÇ İŞ DÜNYASI
-
DÜNYA2 hafta önce
TRAVELEXPO ANKARA 6. ULUSLARARASI TURİZM VE SEYAHAT FUARI BAŞLADI
-
DÜNYA2 hafta önce
GÖKBEY GENEL MAKSAT HELİKOPTERİ İKİ TESTİ BAŞARIYLA GERÇEKLEŞTİRDİ.
-
DÜNYA1 hafta önce
Marka patent çeteleri | Türk halkı Bıktı bu Kumpasçı Fetoculardan
-
DÜNYA2 hafta önce
Türk Hava Yolları, Detroit Uçuşlarına Başladı
-
DÜNYA1 hafta önce
Size Soruyoruz | Webx Grup Bilişim Teknolojileri Tic. Ltd. Şti.
-
DÜNYA2 hafta önce
Tiny House – Tiny House Türkiye Tekerlekli Küçük Ev Üreticisi
-
DÜNYA2 hafta önce
“İsrail’in işlediği insanlık suçlarına ses çıkarmayanlar, en az failler kadar, bu suçlara ortaktır”
-
DÜNYA3 hafta önce
Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Ödemeler Dengesi Verilerini Değerlendirdi