DÜNYA
Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Ülkemizin kültür ve sanat hayatına ilave değer katacak, bu alanda çeşitliliği artıracak her türlü nitelikli esere destek veriyoruz”

Haber Burada
3 sene önceTarih
İsim
Genç Gazeteciler


Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara Devlet Resim ve Heykel Müzesi’nin açılış programında yaptığı konuşmada, “İnsanımız arasında ayrım yapmadığımız gibi, sanatçılarımız, sanat dallarımız arasında da asla ayrımcılık yapmıyoruz. Ülkemizin kültür ve sanat hayatına ilave değer katacak, bu alanda çeşitliliği artıracak her türlü nitelikli esere destek veriyoruz” dedi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, restore edilen Ankara Devlet Resim ve Heykel Müzesi’nin açılış programına katıldı.
Programda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, restorasyonu tamamlanarak hizmete açılan Ankara Devlet Resim ve Heykel Müzesi’nin Ankara’ya, Türkiye’ye, kültür ve turizm dünyasına hayırlı olmasını dileyerek restorasyonda emeği geçenleri tebrik etti.
“MÜZE ÜÇ YILLIK TİTİZ BİR ÇALIŞMANIN SONUCUNDA, DAHA KULLANIŞLI BİR ALTYAPIYLA HİZMETE HAZIR HÂLE GELDİ”
Ankara Devlet Resim ve Heykel Müzesi’nin Ankara’nın sembol eserlerinden birisi olduğuna dikkati çeken Cumhurbaşkanı Erdoğan, merhum Arif Hikmet Koyunoğlu tarafından 1930 yılında inşa edilen bu yapının, birinci millî mimarlık döneminin en güzel örneklerinden olduğunu söyledi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türk Ocakları Merkez Binası olarak projelendirilen, daha sonra Halkevine dönüştürülen bu müzenin, Ankara’da uzun yıllar kültür ve sanatın merkezi olduğunu anlattı.
Gerek kullanımından gerekse zamanla oluşan yıpranmadan dolayı kapsamlı bir restorasyon ihtiyacı doğan binada, Kültür ve Turizm Bakanlığınca 2017 yılında binada restorasyon çalışmalarına başlandığını anımsatan Cumhurbaşkanı Erdoğan, proje kapsamında yapının özgün mimari detaylarına sadık kalınarak taşıyıcı duvarların çelik kafeslerle güçlendirildiğini, böylece müzenin statik bakımdan tahkim edilerek depreme karşı eskisine göre çok daha dirençli hâle getirildiğini açıkladı.
Restorasyon sürecinde müzenin teknolojik altyapısını da yenilediğini vurgulayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türk resim ve heykel sanatının en nadide örneklerine ev sahipliği yapan müzemizin depolarındaki eserlerin akıllı depolama sistemiyle koruma altına alındığını, müzenin envanterindeki tüm eserlerin fotoğraflanarak belgelenerek dijital ortama aktarıldığını bildirdi.
Müzenin sağlıklı bir belgelendirme ve arşivleme imkânına kavuştuğunu kaydeden Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Ankara Resim ve Heykel Müzesi üç yıllık titiz bir çalışmanın sonucunda daha modern, daha kullanışlı bir altyapıyla hizmete hazır hâle gelmiştir. Yapılan restorasyonla yeni bir çehre kazanan müzenin Başkentimizin çekim merkezlerinden biri olmayı sürdüreceğine inanıyorum” dedi.
“HER KARIŞINDAN TARİH FIŞKIRAN BİR ÜLKEDE YAŞIYORUZ”
“İnsanlık tarihi kadar eski, binlerce yıldır insanlığa istikamet çizmiş, her karışından âdeta tarih fışkıran bir ülkede yaşıyoruz” diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, 81 vilayetin tamamının ayrı bir medeniyetin, farklı bir kültürün eserleriyle birer açık hava müzesi gibi olduğunu vurguladı.
Afrika’dan Asya’ya, Kudüs’ten Kırım’a, Balkanlar’a kadar pek çok yerde ecdada ait bir eserin muhakkak bulunduğunu dile getiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Atalarımız fethettiği topraklara yüksek kültürü yanında medeniyetimizin ihtişamını yansıtan görkemli eserleriyle de mührünü vurmuştur. Medeniyet inşa etmek elbette zordur, emek ve zaman gerektiren bir iştir. Ama en az bunun kadar önemlisi; bu medeniyetin ürünlerine ve kültürüne sahip çıkmak, onu yaşatmak, devralınan mirası daha da geliştirmektir” diye konuştu.
“MAZİSİYLE BAĞLARI ZAYIFLAYAN TOPLUMLAR İSTİKBALİ İNŞA EDEMEZ”
Tarih içinden süzülüp gelen kültürel mirasın yeni nesillerin katkısıyla, yeni kuşakların ilaveleriyle zenginleştiğini ve süreklilik kazandığını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bunun için geleneği yeniden üretmek, yeniden işlemek, geçmişin birikimini altın sandukasından çıkartarak bugüne taşımak gerekir. Yahya Kemal bu serencamı ‘kökü mazide olan ati’ diye tarif ediyor. Bu süreçte zengin ve köklü tarihimizin nişaneleri olan müzelerimizin çok önemli roller üstlendiğine inanıyorum” ifadelerini kullandı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Anadolu’nun her bir şehrine yayılmış müzelerin hem maziyi hatırlatan hem de insanlığın ortak birikimini yansıtan müstesna eserler olduğunu kaydederek müzelerin her yönüyle milletin geçmişten geleceğe kurduğu birer kültür, sanat ve tarih köprüsü olduğunu söyledi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, bir dönem tarihe, sanata, kadim değerlere sahip çıkma konusunda yaşanan ihmalkârlığın müzelere de yansıdığına işaret ederek şöyle devam etti: “Tarihe ve sanata kendi sığ ideolojilerinin merceğinden bakanlar uzun yıllar müzelerimize bakımsızlığa, yıkıma, talana mahkûm etmiştir. Türk müzeciliği sembolik birkaç adım dışında hak ettiği ilgiyi hiçbir zaman görmemiştir. Çok daha vahimi, bir dönem müzecilik Ayasofya Camii’nde olduğu gibi milletin kutsallarıyla hesaplaşmanın aracı hâline dönüştürülmüştür. Tarihimizin önemli bir bölümünü reddeden bu zihniyet, ülkemizi yüz yılların birikiminden mahrum etmenin yanı sıra, kültür ve sanat hayatımızın çoraklaşmasına sebep olmuştur. Oysa kökleri kuruyan bir ağaç nasıl ayakta duramazsa, mazisiyle bağları zayıflayan toplumlar da istikbali inşa edemez. Tarihimizle ve coğrafyamızla ilişkimiz ne kadar köklü ve sağlam olursa esen rüzgârlara karşı direncimiz de o kadar güçlü olacaktır.”
“BU TOPRAKLARA AİT NE VARSA TÜRKİYE’NİN BİR ZENGİNLİĞİ OLARAK HEPSİNİ KUCAKLAMAYA ÇALIŞIYORUZ”
Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu amaçla bir taraftan geçmişin yanlışlarını düzeltirken, diğer taraftan geleceğe damga vuracak uzun vadeli çalışmalar yürüttüklerinin altını çizerek, özellikle gençlerin tarihini bilen, kültürüne vakıf, aklıselim, kalbi selim ve zevkiselim sahibi bireyler olarak yetişmeleri için gayret gösterdiklerini söyledi.
“İnsanımız arasında ayrım yapmadığımız gibi, sanatçılarımız, sanat dallarımız arasında da asla ayrımcılık yapmıyoruz” ifadesini kullanan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “İmtiyazlarını kaybedenler bizi sürekli eleştirse de bu topraklara ait ne varsa Türkiye’nin bir zenginliği olarak hepsini kucaklamaya çalışıyoruz. Ülkemizin kültür ve sanat hayatına ilave değer katacak, bu alanda çeşitliliği artıracak her türlü nitelikli esere destek veriyoruz” dedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, son 18 yılda milletin değerlerine yabancı zihniyetin bakımsızlığa mahkûm ettiği kültürel mirası tekrar ihya etmek için yoğun çaba harcadıklarına dikkati çekerek, tarihî eserleri restore etme, renove etme, kültür sanat hayatına yeniden katma noktasında pek çok projeyi hayata geçirdiklerini aktardı.
“SON 18 YILDA 4 BİN 440 ESERİ YENİDEN AİT OLDUĞU TOPRAKLARA KAVUŞTURDUK”
Koleksiyonuyla dünyanın sayılı örnekleri arasında yer alan Anadolu Medeniyetleri Müzesi’nin restore edildiğini, geçen hafta Tunceli, Bursa ve Konya Akşehir’de üç önemli müzenin açıldığını anımsatan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Türkiye genelinde 156 müzemizi yenilerken, ayrıca ülkemize uluslararası standartta 52 yeni müze daha kazandırdık. Göreve geldiğimizde 42 olan kültür merkezi sayımız bugün 116’ya çıktı. Son 18 yılda 91 yurt içi ve 78 yurt dışı kültür varlığı sergisi düzenledik. Destek ve teşviklere bağlı olarak müze ve ören yerlerini ziyaret edenlerin sayısına da çok ciddi artış yaşandı. 2002 yılında 7,5 milyonu dahi bulmayan müze ve ören yeri ziyaretçi sayısı bugün 42 milyonu aşmıştır” açıklamasında bulundu.
Türkiye’nin, yurt dışındaki kültürel varlıklarını da ihmal etmediklerini dile getiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, TİKA ve Yunus Emre Enstitüsü başta olmak üzere ilgili kurumlar vasıtasıyla nerede bir ata yadigârı eser varsa ona sahip çıktıklarını söyledi.
Yurt dışına kaçırılan eserlerin tekrar Türkiye’ye dönmesi için de yoğun gayret gösterdiklerini anlatan Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu yönde yapılan hukuki ve diplomatik çalışmalar neticesinde son 18 yılda 4 bin 440 eseri yeniden ait olduğu topraklara kavuşturduklarını bildirdi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bununla birlikte, paha biçilmez birçok eserimizin hâlen dünyanın önemli müzelerinde sergilendiğini de biliyoruz. Çalınan bu eserlerin iadesi için mücadelemizi kararlılıkla sürdürüyoruz. Türkiye’yi kültür ve sanatta hak ettiği konuma kavuşturana dek çalışmaya, koşturmaya, mücadeleye devam edeceğiz. Cumhuriyetimizin 100. yılını kutlayacağımız 2023 senesini inşallah diğer alanlarla birlikte kültür ve sanatta da çok daha güçlü karşılayacağız” diye konuştu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Devlet Resim ve Heykel Müzesi’nin Ankara ve Türkiye’ye hayırlı olması temennisinde bulundu, burada görev yapacaklara başarılar diledi. Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ve ekibine eserin tekrar kazandırılmasından dolayı teşekkür eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, “2020’yi artık geride bıraktığımız bugünlerde 2021’in ülkemiz için, milletimiz için hayırlara vesile olmasını, bu koronavirüs belasından tüm insanlığı kurtarmasını Rabbimden niyaz ediyorum” diyerek konuşmasını tamamladı.






































Ülkemizin kalkınmasına haber çizgimizle destek olma azmindeyiz Her Şey 'Güçlü Türkiye' İçin

SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
-
Emine Erdoğan, BM Sıfır Atık Danışma Kurulu üyeleriyle bir araya geldi
-
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Polonya Cumhurbaşkanı Duda ile görüştü
-
Emine Erdoğan, New York’ta Kolombiya Cumhurbaşkanı’nın eşi Garcia ile bir araya geldi
-
Cumhurbaşkanı Erdoğan, NATO Genel Sekreteri Stoltenberg ile görüştü
-
Cumhurbaşkanı Erdoğan, New York’ta Ahıska Türkleri ile bir araya geldi
-
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gürcistan Başbakanı Garibashvili ile görüştü
DÜNYA
Emine Erdoğan, BM Sıfır Atık Danışma Kurulu üyeleriyle bir araya geldi

Haber Burada
42 saniye önceTarih
Eylül 22, 2023İsim
Genç Gazeteciler
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, başkanlığını üstlendiği Birleşmiş Miletler (BM) Sıfır Atık Yüksek Düzeyli Şahsiyetler Danışma Kurulu üyeleri ile New York Türkevi’nde düzenlenen yemekte bir araya geldi.
Emine Erdoğan, himayesindeki “Küresel Sıfır Atık İyi Niyet Beyanı”nın ilk imzalarının atıldığı günde, Danışma Kurulu üyeleri ile bir araya gelmekten memnuniyet duyduğunu söyledi.
“Sıfır Atık” hareketinin başarıya ulaşmasında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın liderliğinin, bugün ilk imzayı yine kendisinin atmasıyla yinelendiğini belirten Emine Erdoğan, bu harekete gereken desteği her zaman verdiğini dile getirdi.
Yemekte, tüketici alışkanlıklarını değiştirerek sürdürülebilirliğe odaklanılması, bu konudaki pilot uygulamaların yaygınlaştırılması, geri dönüşüme odaklanan çözümlere ağırlık verilmesi, ulusal sıfır atık girişimleri, bilgi birikimlerinin farklı ülkeler ve sektörlerle paylaşılması konuları ele alındı.
Danışma Kurulu üyeleri de Türkiye’nin sıfır atık konusunda katettiği mesafenin takdir edilesi olduğunu belirterek Emine Erdoğan’a ev sahipliği için teşekkür etti.
DÜNYA
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Polonya Cumhurbaşkanı Duda ile görüştü

Haber Burada
6 dakika önceTarih
Eylül 22, 2023İsim
Genç Gazeteciler

Birleşmiş Milletler (BM) 78. Genel Kurulu nedeniyle Amerika Birleşik Devletleri’nin (ABD) New York şehrinde bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Polonya Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Andrzej Duda ile Türkevi’nde bir araya geldi.
DÜNYA
Emine Erdoğan, New York’ta Kolombiya Cumhurbaşkanı’nın eşi Garcia ile bir araya geldi

Haber Burada
9 dakika önceTarih
Eylül 22, 2023İsim
Genç Gazeteciler
Birleşmiş Milletler (BM) 78. Genel Kurul toplantısı kapsamında Amerika Birleşik Devletleri’nin (ABD) New York kentinde bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, Kolombiya Cumhurbaşkanı Gustavo Petro’nun eşi Veronica Alcocer Garcia ile Türkevi’nde görüştü.
Görüşmede, Emine Erdoğan ve Veronica Alcocer Garcia, kadın hakları, eğitimde fırsat eşitliği ve atık yönetimi konusunda bilgi paylaşımında bulundu.
Veronica Alcocer Garcia, Emine Erdoğan’ı BM Genel Sekreteri Antonio Guterres’in teklifiyle üstlendiği BM Sıfır Atık Danışma Kurulu Başkanlığından dolayı tebrik etti.
Emine Erdoğan, 2015’te Kolombiya’yı ziyaret ettiğine değinerek Veronica Alcocer Garcia’yı “31 Ekim Dünya Şehirler Günü” vesilesiyle İstanbul’da ağırlamak istediğini söyledi.
YENİ NESİL MEDYA | TÜRKİYE
TAKVİM
HER ŞEY GÜÇLÜ TÜRKİYE İÇİN
TOGG | Türkiye’nin Otomobili
TANAP Avrupa Bağlantısı Açılış Töreni #TANAPtamam
GENÇ GAZETECİLER BURADA
TÜRK AKIM PROJESİ AÇILIŞ TÖRENİ
TÜRKİYE YÜZYILI
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Çanakkale 1915 Köprüsü Kule Tamamlama Töreni
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fatih sondaj gemisini #MilliEnerjideYeniMüjde
ENERJİ PETROL MEDYA GRUP – YENİ NESİL MEDYA | TÜRKİYE

Emine Erdoğan, BM Sıfır Atık Danışma Kurulu üyeleriyle bir araya geldi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Polonya Cumhurbaşkanı Duda ile görüştü

Emine Erdoğan, New York’ta Kolombiya Cumhurbaşkanı’nın eşi Garcia ile bir araya geldi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, NATO Genel Sekreteri Stoltenberg ile görüştü

Cumhurbaşkanı Erdoğan, New York’ta Ahıska Türkleri ile bir araya geldi

Emine Erdoğan, Katar Emiri Şeyh Al Sani’nin annesi Şeyha Moza’yla görüştü

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gürcistan Başbakanı Garibashvili ile görüştü

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tesla ve SpaceX’in kurucusu Musk’ı kabul etti

Emine Erdoğan, New York’ta “Küresel Sıfır Atık Hareketine Doğru” programına katıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cezayir Cumhurbaşkanı Tebbun ile bir araya geldi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, New York’ta Küresel Sıfır Atık İyi Niyet Beyanı’na ilk imzayı attı

“Amacımız, dünya barışına ve refahına mümkün olan en büyük katkıyı sunmaktır”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, New York’ta “13. Concordia Yıllık Zirvesi”ne katıldı

“Amerika Birleşik Devletleri ile olan iş birliğimizin gelişmesinden memnuniyet duyuyoruz”

“Türkiye-Amerika arasındaki münasebetler günden güne gelişiyor”

İyi ki Varsın Nejla AYKAÇ

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, TUSAŞ tesislerini ziyaret etti.

Ticaret Bakanı Bolat: ” İpek Yolu Yüzyıllar Önce Vardı, Yine Var Olmaya Devam Edecek”

Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD’de

“Türkiye’nin bölgesinde barış ve istikrarın tesisi amacıyla yürüttüğü diplomatik hamleler takdirle karşılanıyor”

“81 ilimizin tamamının çehresini, kentsel dönüşümle değiştirmekte kararlıyız”

TÜRKİYE-BULGARİSTAN 4. TURİZM KARMA KOMİSYONU İSTANBUL’DA BAŞLADI

DEV YATIRIMLAR | DİJİTAL DÖNÜŞÜMÜ FIRSAT OLARAK GÖRÜYORUZ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 10. Dünya Türk İş Konseyi Kurultayı’na katıldı

“85 milyon olarak hepimizin birinci önceliği evlatlarımızın geleceğidir”

Türk devletlerinin ticaret ve ekonomiden sorumlu bakanları İstanbul’da buluştu

Türk Devletleri Teşkilatı Lojistik Forumu İstanbul’da başladı

Ticaret Bakanı Bolat: “Tekstil ve konfeksiyon sektörleri büyümelerini sürdürecek”

GÜNEY KORELİ YATIRIMCILARA SESLENDİ

Çalışma Bakanı Işıkhan, “İŞKUR Yol Arkadaşım” Kampanyası Açılış Töreni’ne Katıldı

“Milletimizi, hak ettiği anayasaya kavuşturma idealimizden hiç kopmadık”

Bakan Işıkhan, “Aktarlık ve Çiçekçilik Meslekleri Tanıtım Töreni” ne İştirak Etti

“Rusya-Ukrayna savaşını sonlandırmak için yoğun çaba harcıyoruz”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hindistan Başbakanı Modi’yi kabul etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AB Konseyi Başkanı Michel ile görüştü

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mısır Cumhurbaşkanı Abdulfettah es-Sisi ile bir araya geldi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman ile görüştü

Emine Erdoğan, G20 Liderler Zirvesi için bulunduğu Hindistan’da lider eşleriyle bir araya geldi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Dünya Bankası Başkanı Banga ile görüştü

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Scholz ile görüştü

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti mesajı

Metin Aslım : İş ve Cemiyet Hayatının Sevilen Siması

İyi ki varsın Emel USLU ATİK ;

İyi ki varsın Aysu YAVUZ

İyi ki varsın ZEHRA KARAKAŞ BEGEN

İyi ki varsın Nurten ÖZTÜRK

İyi ki varsın Nuray ÖZÇELİK;

İyi ki varsın Hüseyin ÇEŞMECİOĞLU :

Ankara-Yerköy-Kayseri Hızlı Tren Hattı temeli atıldı

İyi ki varsın Beril ÇAVUŞOĞLU

İyi ki varsın Nalan Gazezoğlu

Sektöre Yön verenler ; Eda DEMİRHAN

Sektöre Yön Verenler Berfu GÜVEN

İyi ki varsın Gül ALCANSOY;

İyi ki varsın AYSUN ŞAHANOĞLU KABA ;

İyi ki varsın Prof. Dr. Başak SOLMAZ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AB Konseyi Başkanı Michel ile görüştü

İyi ki varsın Nazlıhan ALKAN

İyi ki varsın Semra Aman Akyürek

İyi ki varsın Yusuf Burak ASLANPINAR;

Tekfen Holding “Kadınlarla Güçlendirilmiş Yönetim Kurulu” ödülünü üçüncü kez aldı!

TEKNE KİRALAMA | İZMİR ÇEŞME ALAÇATI

Başarımız, Başarınız olacak HANTEK KALIP

İyi ki varsın Hande ORTAY

İyi ki varsın Doç. Dr. Esin Yalçınkaya

İyi ki varsın Semra İĞTAÇ

İyi ki varsın Hüseyin ÇALIŞKAN

Türkiye’nin En Etkin 50 CFO’su belli oldu

Sektöre Yön Verenler Esra KANDEMİR
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy ile ortak basın toplantısı düzenledi

İyi ki varsın Özgür AKIN

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Turizm Yatırım Forumu’na katıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kyoto’da Ara Güler Fotoğraf Sergisi’ni açtı

İyi ki varsın Sadık KUTANOĞLU

İyi ki varsın Sibel Şeref KANCAOĞLU ;

MAN TÜRKİYE’den Ankara’ya dev yatırım

Sektöre yön verenler, Ahmet ÇALLI

Yatlar Burada | Türkiye

İyi ki varsın Ebru Milat Sezgin

Dev Yatırımlar | Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sarıkamış-Karakurt-Horasan yolu açılış töreninde konuştu

“Türkiye, son 19 yılda, diğer pek çok alan gibi savunma sanayiinde de âdeta bir devrim gerçekleştirmiştir”

HATAY’ ın Güçlü Kadınları

ELMADAĞ MOBİLYACILAR İHTİSAS OSB’NİN TEMELİ ATILDI

Cumhurbaşkanı Erdoğan Türkiye Genç İş Adamları heyetini kabulünde açıklamalarda bulundu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “OECD İstanbul Merkezi Açılış Töreni”ne Video Mesaj Gönderdi

Cumhurbaşkanlığı Kültür Sanat Büyük Ödülleri sahiplerini buldu

Dev yatırımlar | Cumhurbaşkanı Erdoğan, ETİ Maden Lityum Üretim Tesisi Açılış Töreni’nde konuştu

Dev Yatırımlar | Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sarıkamış-Karakurt-Horasan yolu açılış töreninde konuştu

Dev Yatırımlar | Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan milli helikopter motoru teslim töreninde önemli açıklamalar

“EVLATLARIMIZA MİRAS KALACAK BİR GÖNÜL KÖPRÜSÜ KURDUĞUMUZA İNANIYORUM”

“G-20 platformu, küresel meselelerin çözümünde daha etkin ve güçlü bir mecra olmalı”

“TÜRKİYE VE JAPONYA’NIN DOSTLUĞU; KÖKLÜ, DERİN VE SAMİMİ”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kyoto’da Ara Güler Fotoğraf Sergisi’ni açtı

“TÜRKİYE İLE JAPONYA ARASINDAKİ İŞ BİRLİĞİNİN DEĞERİ DAHA DA YÜKSELMİŞTİR”

“TÜRKİYE İLE JAPONYA ARASINDAKİ DOSTLUK VE YAKIN İŞ BİRLİĞİ TAKDİRLE KARŞILANIYOR”
www.teknetuccari.com
YENİ NESİL MEDYA | TÜRKİYE
GENÇ İŞ DÜNYASI
-
DÜNYA2 gün önce
İyi ki Varsın Nejla AYKAÇ
-
DÜNYA2 hafta önce
Türkiye-Japonya Enerji Forumu”nun başlatılmasına ilişkin Ortak Bildiri imzalandı.
-
DÜNYA1 hafta önce
Türk Devletleri Teşkilatı Lojistik Forumu İstanbul’da başladı
-
DÜNYA2 hafta önce
Bakan Işıkhan, “Aktarlık ve Çiçekçilik Meslekleri Tanıtım Töreni” ne İştirak Etti
-
DÜNYA2 hafta önce
“Orta Vadeli Program’da uygulayacağımız politika sepetiyle, enflasyon sorununu ülkemizin gündeminden kaldıracağız”
-
DÜNYA5 gün önce
Ticaret Bakanı Bolat: ” İpek Yolu Yüzyıllar Önce Vardı, Yine Var Olmaya Devam Edecek”
-
DÜNYA1 hafta önce
Çalışma Bakanı Işıkhan, “İŞKUR Yol Arkadaşım” Kampanyası Açılış Töreni’ne Katıldı
-
DÜNYA6 gün önce
TÜRKİYE-BULGARİSTAN 4. TURİZM KARMA KOMİSYONU İSTANBUL’DA BAŞLADI