Türk İş Dünyası - 2008

DÜNYA

2’inci Zabıta Çalıştayı BAŞKENT ANKARA’da düzenlendi.

Genç Gazeteciler

Haber Burada

Tarih

Zabıta Teşkilatı Federasyonu’nca düzenlenen 2’inci Zabıta Çalıştayı Ankara’da yapıldı.

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Konferans Salonu’ndaki 3 gün süren 2’inci Zabıta Çalıştayı’nda, belediye ve bağlı kuruluşlarda çalışan zabıtaların çalışma şartları ile özlük haklarının iyileştirilmesiyle ilgili konular ele alındı.

2’inci ZABITA ÇALIŞTAYI 24 Mart tarihinde Ankara Kulübü Derneği Seymenler folklor ekibinin gösterisiyle başladı.

Seymenler folklor ekibinin gösterisinin akabinde söz alan Zabıta Teşkilatı Federasyonu Genel Başkanı Abdurrahman Karabudak, öncelikle Türkiye Belediyeler Birliği ile İletişim Başkanlığı’na Çalıştaya katkılarından dolayı teşekkür etti.

Abdurrahman Karabudak, yurt genelinde 1390 belediyede zabıtaların mesai saati gözetmeksizin vatandaşların hizmetinde olduğunu belirterek zabıtaların bu azim ve heyecanını daha da ileriye götürmek için çalışmalar yaptıklarını söyledi.

Devletin ilgili mekanizmalarıyla kendilerini anlatmak istediklerini vurgulayan Başkan Abdurrahman Karabudak, “Zabıtalar verdikleri mücadeleyle devletinin ve milletinin yanında olan bir teşkilattır. Pandemi döneminde de bunu yaşadık “dedi.

Başkan Karabudak, Kovid-19 pandemisine rağmen zabıtaların gecesini gündüzüne katarak çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini vurguladı.

Bu fedakarca çalışmalarından dolayı Zabıta çalışanlarına teşekkür eden Abdurrahman Karabudak, zabıtaların mevzuat çerçevesinde yaşadıkları sorunların iyileştirilmesi için ilgili bakanlıklarla yazışma halinde olduklarını kaydetti.

Zabıta teşkilatı, 81 iliyle bir bütündür şeklinde konuşan Başkan Abdurrahman Karabudak, Altındağ Belediyesi’nde 1997 yılında zabıta memuru olarak göreve başladığını hatırlatarak şunları söyledi. “Bu teşkilat bana çok şey kattı. Özellikle teşkilatın bana verdiği güzellikler, aktivasyonlar ve insanların gözündeki mutluluğa vasıl olmak. Ahilikteki heyecanı bir nebze alıp doğrudan milletimize aktarmaktır. Bu aktarma seviyesindeki heyecanımız hiç aksamadı”.

Zabıta Teşkilatı Federasyonu’nun 2016 yılında kurulduğunda teşkilat mantığıyla yolunda ilerleme kararı aldığını anlatan Abdurrahman Karabudak, teşkilatın siyasi mantık olmadan iyiye, doğruya yönelmeye, halkının ve devletinin yanında olmaya devam edeceğini bildirdi.

Federasyon olarak zabıtaların derecelerinde düzenleme yaptırılması ve yeşil pasaport almalarının sağlanması konularını hatırlatan Başkan KARABUDAK, 3 günlük çalıltay sonrasında yönetmelikte ve mevzuatta eksikliklerimizi gösteren bir raporla ilgili bakanlıklarımıza gideceğiz.” dedi.

Zabıta Teşkilatı Başkanı Abdurrahman Karabudak, zabıta teşkilatının 81 iliyle bir bütün olduğunu ifade ederek, “195 yıldır ayakta olan teşkilatın maalesef bir meslek standardı yoktu. Özellikle Çalışma Bakanlığının desteğiyle artık zabıtanın da bir meslek standardı var. Çalıştayda akademik bir planlama yaparak, zabıtlarımızı hem sahada hem masada akademik olarak da desteklemeyi amaçlıyoruz” şeklinde konuştu.

Türkiye Belediyeler Birliği Genel Sekreter Yardımcısı Halil İbrahim Azak da 2021 yılında 1596 hizmet içi eğitim düzenlediklerini ifade ederek eğitimin zabıtaların ve belediyelerin ayrılmaz bir parçası olduğunu belirtti.

Genel Sekreter yardımcısı Azak, belediye personeline yönelik eğitim faaliyetlerini hali hazırda sürdürdüklerini söyledi.

TBB Genel Sekreter yardımcısı Halil İbrahim Azak, sözlerine şu şekilde devam etti. “Türkiye’de 1390 tane belediye var. Bu belediyeler, Belediyeler Birliği’nin doğal üyesidir. 2021 yılında farklı branşlarda 1596 eğitim düzenledik. Bu eğitimlere, 422 bin belediye çalışanı katıldı. Bunun dışında AFAD ile YouTube üzerinden 600 bin katılımcıya afet eğitimleri verildi. 2021 yılında sadece zabıta personelini ilgilendiren konularda 101 eğitim düzenledik. Bu eğitimlere yaklaşık 4 bin 600 zabıta memuru katıldı. Belediyeler Birliği sizlerin kurumudur. Sizlerden aldığı paylarla sizlere hizmet ediyor.”

2’inci Zabıta Çalıştayı’nda, konuşmalardan hemen sonra Kovid-19 nedeniyle vefat eden zabıta personelinin ailelerine Kur’an-ı Kerim ve Türk bayrağı takdim töreni yapıldı.

2’inci Zabıta Çalıştayı’nın Takdim töreninden sonra yapılan oturumlarında ise zabıta norm kadro sayıları, özlük hakları, tüketicinin korunması hakkındaki kanunun yansımaları, ek gösterge ve zabıtanın hizmet sınıfı olması, maktu mesainin bulunduğu K cetveli, ortak paydaşlar Emniyet ve Jandarmayla daha verimli çalışmaların yapılması, zabıta meslek yüksekokulunun açılması için yapılması gereken çalışmalar, ulusal meslek standardı, dilencilik ve yansımaları ile ilgili konular ele alındı. —-Zabıta Çalıştayı’nın ikinci gününde ise Türkiye Belediyeler Birliği Genel Sekreteri Doçent Doktor Birol EKİCİ bir konuşma yaptı.

2’inci Zabıta Çalıştayı’nın son günü olan 26 Mart Cumartesi günü ise Ulucanlar Cezaevi Müzesi Sanat Sokağı’nda Kapanış Lansmanı yapıldı.

Lansmanda ALTINDAĞ Belediye Başkanı Doçent Doktor Asım BALCI ve Zabıta Teşkilatı Başkanı Abdurrahman KARABUDAK birer konuşma yaptı.

Lansman, Türkiye Büyük Millet Meclisi Başhekimi HÜSEYİN ARSLAN’ın “AKUPUNKTUR” konulu konuşmasıyla sona erdi.

Konuşmaların akabinde bir kokteyl verildi. Kokteylden hemen sonra katılımcılar bir mihmandarın eşliğinde Ulucanlar Cezaevi Müzesini gezdiler.

Üç gün süren 2’inci Zabıta Çalıştayı’na Adalet ve Kalkınma Partisi Ankara Milletvekili Nevzat CEYLAN, Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi Birinci Başkanvekili Fatih ÜNAL, Ankara Ticaret Odası Başkanı Gürsel BARAN ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı bürokratları da katıldı.

DÜNYA

“FETÖ’nün Bilişim Militanları akıl sınırlarını da zorlayan kurdukları tuzaklarla örgüte maddi kaynak yaratmaya devam ediyorlar

Marka patent Adı altında büyük vurgun…

Genç Gazeteciler

Haber Burada

Tarih

Bu hain örgütle mücadele bizim 249 şehidimize, 2 bin 193 gazimize ve 15 Temmuz destanını yazan tüm milletimize ve ülkemize karşı boynumuzun borcudur”

Marka patent Adı altında büyük vurgun…Bu soyguna kimler yardım ediyorlar .
FETÖ’cülerin Para Toplama Yöntemleri nasıl değişti
pensilvanya’ya nasıl para gönderiyorlar kimleri nasıl soyuyorlar ,Bu soyguna kimler yardım ediyorlar .

FETÖ’nün bilişim militanları | İnsanlara kumpas kurarak adli sicil kayıtlarını kirletmek için her türlü yolsuzlukları yapıyorlar
Tuzağa Düşürdükleri insanları Hapis’e Attırırız diyerek dava açıyorlar

“Kripto FETÖ’cüler durmuyor”
“FETÖ’cüleri ihbar etti hapis cezası aldı”
Marka patent Adı altında büyük vurgun…
Paralar nereye gidiyor ?
Türk halkı bu Kumpasçı Fetoculardan Bıktı Artık insanların midesi bulanıyor Para için her türlü yolsuzluğu yapıyorlar
KAÇ İNSANIN HAYATINI MAHVETTİNİZ KAÇ İNSANIN YUVASINI DAĞITTINIZ ? MERHAMETSİZLER
Şeytanın bile aklına gelmeyecek yöntemle dolandırıcılık!
TÜRK MİLLETİNİ VE DEVLETİNİ NASIL SOYUYORLAR BU GÜCÜ NERDEN ALIYORLAR ?
FETÖ’ye bağlı Takım elbiseli teröristler” Kesinlikle Alınamayacak isimler Marka alarak o isimlerde şirketler kurarak vatandaşları tuzağa düşürüyorlar ve Hapisse girersin diyerek insanları tehdit edip 200.000.00 TL istiyorlar Marka Patent çetesi en güvendikleri çete Üyesi Bilirkişiler oluşturmaktadır çetenin tuzağına düşen kişiler kıskaca alıp Türk vatandaşlarını ve devletini soyuyorlar birilerde bu soyguna göz yumuyorlar
Bu bilirkişilerin Mal varlıklarının Araştırılması Türk Milleti adına çok önem taşımaktadır
Marka Patent çeteleri vatandaşı soymak için her türlü kumpası kuruyor ve durmuyorlar
Fettullah gülen cemati ve kiripto fetocuların durmuyor Türkiye devleti ve milletinin düşmanları durmuyorlar
“Bu Çete Nasıl Çökertilir “
FETÖ’ye bağlı Takım elbiseli teröristler” Kesinlikle Alınamayacak isimlere Marka veren ve bu isimleri onaylayanlar araştırılırsa üst hiyerarşi ve bu çete çökertilir”
FETÖ’nün bilişim militanları ,Hosting ,Domail, Marka Ve Patent işlerine neden önem veriyorlar?
KAÇ İNSANIN HAYATINI MAHVETTİNİZ KAÇ İNSANIN YUVASINI DAĞITTINIZ ? MERHAMETSİZLER

Bir FETÖ’cü nasıl anlaşılır?
Yalan söylemekte, Kumpas kurmakta, Dikizlemekte, Devlet imkanlarını örgüt için kullanmakta, Kamu ve insanların malına konmakta, adam öldürmekte uzmandır bunlar! merhamet ve vicdanları yoktur Makam mevki ve para için her şeyi yaparlar
Hak yediler Soru çaldılar, insanlara kumpas kurdular, özellerini teşhir ettiler, o görüntülerle tüm istediklerini aldılar.

İşyerlerine Kamu kurumlarına sitelere evlere kameralar kurdular hem insanları izlediler hem dinlediler insanların özel hayatlarına girdiler evlerine gizli kameralar kurdular bu yolla insanları ,şirketleri ,tehdit ettiler .her türlü yolsuzluğu yaptılar

Bunlar ne kadar insanlık suçu varsa işledi hala işlemeye devam ediyorlar

40 yıl boyunca sinsi sinsi örgütlendiler.

Suçsuz insanları kumpas kurup hapse attırdılar merhametsizler

Türkiye’nin ve şirketlerin sırlarını sattılar Casusluk yaptılar.

Devleti ele geçirmek için her şeyi yaptılar.

Kaç masum insanın yuvasını yıktılar kim bilir?

Nice esnafı iflas ettirdiler kurdukları kumpaslarla Mallarını ele geçirdiler

Paravan holding ler kurdular insanların Mallarına el kondular.

Karşı çıkanı da ölüme yolladılar…

Vicdandan yoksun, gaddar, zalim merhamet yoksunudur bunlar

Her türlü iftirayı atabilecek, her yalanı söyleyebilecek kadar zalimdirler.

FETÖ terör örgütü kadar zalim, başka bir çete ne duyduk ne gördük!

“FETÖ’ye bağlı Takım elbiseli teröristler”
TÜRK MİLLETİNİ VE DEVLETİNİ NASIL SOYUYORLAR | MERHAMETSİZLER | TAKİPTEYİZ | GENÇ GAZETECİLER

OKUMAYA DEVAM ET

DÜNYA

Nikaragua Büyükelçisi Tatiana Daniela Garcia Silva ,Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde

Nikaragua büyükelçisinden güven mektubu

Genç Gazeteciler

Haber Burada

Tarih

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Nikaragua Büyükelçisi Tatiana Daniela Garcia Silva’yı Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde kabul etti. Kabulde Büyükelçi Silva, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a güven mektubunu sundu.

OKUMAYA DEVAM ET

DÜNYA

Ruanda Büyükelçisi Charles Kayonga’yı Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde

Ruanda büyükelçisinden güven mektubu

Genç Gazeteciler

Haber Burada

Tarih

Ruanda büyükelçisinden güven mektubu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ruanda Büyükelçisi Charles Kayonga’yı Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde kabul etti. Kabulde Büyükelçi Kayonga, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a güven mektubunu sundu.

OKUMAYA DEVAM ET

YENİ NESİL MEDYA | TÜRKİYE

TAKVİM

Mart 2022
P S Ç P C C P
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

HER ŞEY GÜÇLÜ TÜRKİYE İÇİN

TOGG | Türkiye’nin Otomobili

TANAP Avrupa Bağlantısı Açılış Töreni #TANAPtamam

GENÇ GAZETECİLER BURADA

GÜÇLÜ TÜRKİYE

TÜRK AKIM PROJESİ AÇILIŞ TÖRENİ

TÜRKİYE YÜZYILI

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Çanakkale 1915 Köprüsü Kule Tamamlama Töreni

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fatih sondaj gemisini #MilliEnerjideYeniMüjde

ENERJİ PETROL MEDYA GRUP – YENİ NESİL MEDYA | TÜRKİYE

DÜNYA14 saat önce

“FETÖ’nün Bilişim Militanları akıl sınırlarını da zorlayan kurdukları tuzaklarla örgüte maddi kaynak yaratmaya devam ediyorlar

DÜNYA16 saat önce

Nikaragua Büyükelçisi Tatiana Daniela Garcia Silva ,Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde

DÜNYA16 saat önce

Ruanda Büyükelçisi Charles Kayonga’yı Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde

DÜNYA16 saat önce

“Türkiye’nin güvenliğini ilgilendiren meselelerde, geri adım atmadan haklarımızın peşinde koşacağız”

DÜNYA2 gün önce

“Günü kurtarmak yerine, enflasyonu düşürerek kalıcı refah artışını sağlayacağız”

DÜNYA2 gün önce

Yenilenebilir Enerji, Enerjide Tam Bağımsızlığımızın Anahtarı Olacak

DÜNYA3 gün önce

Kripto FETÖ’cüler durmuyor Marka patent Adı altında büyük vurgun…Bu soyguna kimler yardım ediyorlar .

DÜNYA3 gün önce

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Günlük 40 Bin Varil Üretime Geçtik

DÜNYA3 gün önce

BAYRAM TATİLİ TRAFİĞİ: BAYRAMDA OTOYOLLARDAN 11,2 MİLYON ARAÇ GEÇTİ

DÜNYA4 gün önce

TÜRKİYE KÜLTÜR YOLU FESTİVALLERİ ADANA’DA BAŞLADI

DÜNYA6 gün önce

Yürüyen Evler | Setencioğlu Tiny House

DÜNYA7 gün önce

FETÖ’nün bilişim militanları Marka Ve Patent işlerine neden önem veriyorlar ?

DÜNYA1 hafta önce

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı

DÜNYA1 hafta önce

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy, “Müzelerin kapıları bayramda da açık.”

DÜNYA1 hafta önce

Sağlık Turizminde Küresel Merkez Türkiye

DÜNYA1 hafta önce

Muhammed Kaçar Webx | “KAMUYA MAL OLMUŞ İSİMLERE MARKA ALAMAZSINIZ!

DÜNYA1 hafta önce

Türk patent ve marka Kurumundan Kamuoyuna uyarı

DÜNYA1 hafta önce

KOSGEB DESTEKLERİ DEPREM BÖLGESİNE CAN SUYU OLUYOR

DÜNYA1 hafta önce

Ticaret Bakanı Bolat, Yılın İkinci Çeyreğine İlişkin Dış Ticaret Beklenti Anketi’ni Değerlendirdi

DÜNYA2 hafta önce

 Kendilerini Devletten, Hukuktan üstün gören Kripto FETÖ’cüler Durmuyor

GÜNCEL2 hafta önce

Marka patent Adı altında büyük vurgun…

DÜNYA2 hafta önce

“Kimsenin bizim öz güvenimizi örselemesine, hayallerimizle aramıza set çekmesine müsaade etmeyeceğiz”

DÜNYA2 hafta önce

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cuma namazını Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi’nde kıldı

DÜNYA2 hafta önce

Soruyoruz | Muhammed Kaçar webx onlinemarkatescil.com web sitesi size mi ait

DÜNYA2 hafta önce

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Hükûmet ve devlet olarak teröre karşı çok etkin ve başarılı bir mücadele yürütüyoruz”

DÜNYA2 hafta önce

LİMANLARDA YENİ REKOR!

DÜNYA2 hafta önce

FETÖ’ye bağlı Takım elbiseli teröristler “Akaryakıt istasyonu sahiplerine nasıl kumpas kuruyorlar”

DÜNYA2 hafta önce

Cumhurbaşkanı Erdoğan, iftarda milletvekilleriyle bir araya geldi

DÜNYA2 hafta önce

Enerjide Dışa Bağımlılığı Bitirdiğimizde Türkiye Daha Güçlü Olacak

DÜNYA2 hafta önce

Muhammed Kaçar Webx | Paravan Holding ve şirketler kurarak insanları kandırıyorsun Amacınız ne ?

DÜNYA2 hafta önce

TBMM BAŞKANI NUMAN KURTULMUŞ, MECLİS’TE GÖREV YAPAN PERSONELLE İFTARDA BİR ARAYA GELDİ

DÜNYA2 hafta önce

FETÖ’nün bilişim militanları | İnsanlara kumpas kurarak adli sicil kayıtlarını kirletmek için her türlü yolsuzlukları yapıyorlar

DÜNYA2 hafta önce

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bu seçimin galibi demokrasimizdir, millî iradedir”

DÜNYA3 hafta önce

FETÖ’nün bilişim militanları Marka Ve Patent işlerine neden önem veriyorlar ?

DÜNYA3 hafta önce

“Devletimizin bekasına, milletimizin canına kasteden tüm terör örgütlerine karşı başarılı bir mücadele yürüttük”

DÜNYA3 hafta önce

“Altyapısı ve üstyapısıyla Diyarbakır’ı bölgesinin yıldızı hâline getirmek için uğraştık”

DÜNYA3 hafta önce

ELMADAĞ’A BANLİYÖ SEFERLERİ BAŞLADI

DÜNYA3 hafta önce

“Tüm renkleriyle, tüm farklılıklarıyla Türkiye’yi kucaklayan bir anlayışla 85 milyona aşkla hizmet ediyoruz”

DÜNYA4 hafta önce

“Uluslararası kurum ve kuruluşlar İsrail yönetiminin barbarlığını seyrediyor”

DÜNYA4 hafta önce

“Ankara, sanayisiyle, ticaretiyle, tarımıyla, kültür ve sanatıyla ülkemizin parlayan yıldızıdır”

DÜNYA5 yıl önce

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti mesajı

DÜNYA4 yıl önce

Metin Aslım : İş ve Cemiyet Hayatının Sevilen Siması

DÜNYA4 yıl önce

İyi ki varsın Emel USLU ATİK ;

DÜNYA4 yıl önce

İyi ki varsın Aysu YAVUZ

İYİ Kİ VARSIN3 yıl önce

İyi ki varsın Nurten ÖZTÜRK

DÜNYA4 yıl önce

İyi ki varsın ZEHRA KARAKAŞ BEGEN

DÜNYA4 yıl önce

İyi ki varsın Beril ÇAVUŞOĞLU

DÜNYA4 yıl önce

İyi ki varsın Nuray ÖZÇELİK;

DÜNYA4 yıl önce

İyi ki varsın Hüseyin ÇEŞMECİOĞLU :

DÜNYA2 yıl önce

Ankara-Yerköy-Kayseri Hızlı Tren Hattı temeli atıldı

DÜNYA4 yıl önce

İyi ki varsın Nalan Gazezoğlu

DÜNYA3 yıl önce

Sektöre Yön verenler ; Eda DEMİRHAN

GÜNCEL3 yıl önce

Sektöre Yön Verenler Berfu GÜVEN

DÜNYA4 yıl önce

İyi ki varsın Gül ALCANSOY;

DÜNYA3 yıl önce

İyi ki varsın Prof. Dr. Başak SOLMAZ

DÜNYA4 yıl önce

İyi ki varsın AYSUN ŞAHANOĞLU KABA ;

DÜNYA4 yıl önce

İyi ki varsın Nazlıhan ALKAN

DÜNYA2 yıl önce

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AB Konseyi Başkanı Michel ile görüştü

DÜNYA4 yıl önce

İyi ki varsın Hüseyin ÇALIŞKAN

DÜNYA3 yıl önce

İyi ki varsın Hande ORTAY

DÜNYA4 yıl önce

İyi ki varsın Yusuf Burak ASLANPINAR;

İYİ Kİ VARSIN3 yıl önce

İyi ki varsın Semra Aman Akyürek

ENERJİ3 yıl önce

Tekfen Holding “Kadınlarla Güçlendirilmiş Yönetim Kurulu” ödülünü üçüncü kez aldı!

ENERJİ3 yıl önce

İyi ki Varsın Mehmet Gültekin

Enerji petrol Medya Ceo -Mehmet Ali Setencioğlu ,
MAVİ YOLCULUK5 yıl önce

TEKNE KİRALAMA | İZMİR ÇEŞME ALAÇATI

DÜNYA4 yıl önce

İyi ki varsın Doç. Dr. Esin Yalçınkaya

DÜNYA4 yıl önce

İyi ki varsın Semra İĞTAÇ

GÜNCEL3 yıl önce

Başarımız, Başarınız olacak HANTEK KALIP

DÜNYA1 yıl önce

İyi ki varsın, Haşim İzol

DÜNYA4 yıl önce

İyi ki varsın Sadık KUTANOĞLU

DÜNYA2 yıl önce

İyi ki varsın Özgür AKIN

DÜNYA4 yıl önce

Sektöre Yön Verenler Esra KANDEMİR

DÜNYA3 yıl önce

Türkiye’nin En Etkin 50 CFO’su belli oldu

DÜNYA2 yıl önce

İyi ki varsın Ebru Milat Sezgin

DÜNYA5 yıl önce

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy ile ortak basın toplantısı düzenledi

DÜNYA2 yıl önce

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Turizm Yatırım Forumu’na katıldı

DÜNYA4 yıl önce

İyi ki varsın Sibel Şeref KANCAOĞLU ;

DÜNYA3 yıl önce

Sektöre yön verenler, Ahmet ÇALLI

DÜNYA5 yıl önce

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kyoto’da Ara Güler Fotoğraf Sergisi’ni açtı

DÜNYA3 yıl önce

İyi ki varsın Vahide Ayşit

YENİ NESİL MEDYA | TÜRKİYE

GÜÇLÜ TÜRKİYE
GÜÇLÜ TÜRKİYE

GENÇ İŞ DÜNYASI

seers cmp badge