DÜNYA
Şikago’da “Türkiye Ticaret Merkezi” Açıldı

Haber Burada
2 sene önceTarih
İsim
Genç Gazeteciler



Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin (TOBB), Ticaret Bakanlığının desteği, oda ve borsaların katkılarıyla ABD’nin Şikago şehrinde kurduğu TTM’nin açılışı Bakan Pekcan ve TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’nun Ankara’dan katılımıyla gerçekleştirildi.
Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, Türkiye’nin 2020 yılında ihracat rekoru kırdığı 44 ülke arasında ABD’nin birinci sırada yer aldığını belirterek, “Şimdi ise önemli olan ABD ile sağladığımız bu ivmeyi sürekli ve sürdürülebilir kılmaktır. Şikago’da açılan Türkiye Ticaret Merkezinin (TTM) de bu anlamda önemli katkıları olacağını değerlendiriyorum.” dedi.
Pekcan, TOBB İkiz Kuleler’de gerçekleştirilen törende yaptığı konuşmada, kurumsallaşma ve kurumsallığın ekonomik verimlilik ve etkinliğin sağlanması bakımından her zaman önemli bir yer tuttuğunu, özel sektör firmalarının da kurumsallaşmasını arzu ettiklerini söyledi.
Devlet hizmetlerinin her zaman daha kurumsal bir şekilde sunulması için çalışma gayretinde olduklarını vurgulayan Pekcan, “Yurt dışındaki TTM modelimiz de aslında bir kurumsallaşma hikayesidir. Özel sektör-kamu iş birliğiyle oluşturulan bu yapılar, yurt dışında bir veya birden farklı sektörden firmalarımızı bir arada toplamakta, onlara ortak imkanlar sunmakta ve maliyet avantajı sağlamaktadır, bunları yaparken de Türk ürünlerinin tanıtımında güç birliği sağlamaktadır.” diye konuştu.
Pekcan, küresel rekabet ortamının her gün değiştiğini, yeni kavramlar, kurumlar ve enstrümanların ortaya çıktığını ifade ederek, bunun da iş insanlarını, ihracatçıları, politika yapıcıları ve ilgili tüm ekonomik aktörleri küresel rekabette farklı yol ve yöntemler geliştirmeye, yenilikçi olmaya yönelttiğini bildirdi.
TTM’lerin de bu yeni yaklaşımın bir ürünü olduğuna dikkati çeken Pekcan, şöyle devam etti:
“Ticaret Bakanlığı olarak ihracatçılarımıza yönelik çok farklı niteliklerde, farklı destek programları yürütmekteyiz ve her geçen gün de bu programlara yenilerini eklemekteyiz. Bir taraftan ihracatımızı artırırken bir taraftan da üretim ve ihracatımızda, markalaşma, katma değer, yerli üretim, tasarım, inovasyon ve küresel değer zincirleriyle entegrasyonu geliştirmeyi amaçlamaktayız. Temelde bu amaçlara hizmet etmek üzere kurulan TTM’ler, Türk ürünlerinin tanıtım ve pazarlanmasında kolaylık ve etkinlik sağlanması amacıyla Türk firmalarını bünyesinde barındıracak şekilde, özel sektör kuruluşlarımızca yurt dışında açılan mağaza, ofis, depo, sergi salonu gibi birimlerden en az birine sahip olan merkezlerdir. Ticaret Bakanlığı olarak, Türk firmalarını bünyesinde barındırmak üzere iş birliği kuruluşlarımız tarafından açılan bu merkezlerimizi ilgili mevzuatımız çerçevesinde, maddi ve teknik manada destekliyoruz. Bu sayede, Bakanlık olarak firmalarımıza, iş birliği kuruluşlarımız aracılığıyla yurt dışında, çok önemli maliyet avantajları ve lojistik imkanlar sağlamış oluyoruz.”
“TTM’lerde, firmalarımıza avantajlı maliyetlerle fiziki alanlar sağlanıyor”
Bakan Pekcan, TTM’lerin kurulabilmesi için, iş birliği kuruluşları tarafından oluşturulan bir projeyle veya bu kuruluşların diğer iş birliği kuruluşlarıyla ortaklık halinde oluşturdukları bir projeyle Bakanlığa başvuru yapılması gerektiği bilgisini vererek, “Nitekim, bugün açılışını yaptığımız Şikago TTM’miz de TOBB’a ricalarımla, Başkanım (Rifat Hisarcıklıoğlu) da beni kırmadı, TOBB öncülüğünde kuruluş sürecini tamamlamıştır.” ifadelerini kullandı.
Bakanlık olarak TTM modelini hayata geçirmeden önce de “Yurt Dışı Birim Marka ve Tanıtım Faaliyetlerinin Desteklenmesi Hakkında Tebliğ” kapsamında, firmaların yurt dışında açtıkları birimlerin kira giderlerini desteklediklerini hatırlatan Pekcan, TTM’lerle bu desteği daha da kapsamlı ve kurumsal bir hale getirdiklerini anlattı.
Pekcan, TTM’lerle özel sektör kuruluşlarını da devreye alarak yeni bir model oluşturduklarına dikkati çekerek, şöyle konuştu:
“TTM’lerde, firmalarımıza avantajlı maliyetlerde fiziki alanlar sağlanmaktadır. Firmalarımız ürünlerini veya numunelerini sergilemek/depolamak, müşterileriyle ilişkilerini yürütmek üzere birim veya ofislere sahip olmaktadır. Bunun yanında, Bakanlığımız desteğiyle istihdam edilen TTM personeli, firmalarımıza, ülkedeki iş ve işlemleriyle ilgili hukuki ve mali danışmanlık hizmetleri sunmakta, kendilerine ihtiyaç duydukları konularda yardımcı olmaktadır. TTM’ler aynı zamanda Bakanlığımızın yurt dışındaki ticaret müşavir ve ataşeleriyle de yakın iş birliğinde çalışan Bakanlığımızın temsilciliklerinin etkin desteğinden yararlanan yapılardır. Bu çerçevede, TTM’ler firmalarımıza yurt dışında fiziken var olma, buralarda depolama, lojistik, tanıtım ve pazarlama bakımından çok önemli, değerli imkanları sunmaktadır.”
TTM’lerin adeta Türkiye’nin yurt dışındaki tanıtım ve lojistik üsleri olarak faaliyet gösterebilme kapasitesine sahip olduğunu belirten Pekcan, Türkiye İhracatçılar Meclisinin öncülüğünde İngiltere (Londra), Birleşik Arap Emirlikleri (Dubai) ve ABD’de (New York) de TTM’lerin olduğunu söyledi.
İhracatçılara TTM’lerden yararlanma çağrısı
Bakan Pekcan, bugün itibarıyla söz konusu merkezlerin bulunduğu yerlere Şikago’yu da eklemenin memnuniyetini yaşadıklarını ifade ederek, şu değerlendirmede bulundu:
“Hepimizin bildiği üzere ABD, yüksek nüfusu ve yüksek gelir seviyesiyle ülkemiz ürün ve hizmetleri için büyük bir pazar konumundadır. Şikago’da açılan bu TTM, Şikago ve Illinois bölgesindeki potansiyelin değerlendirilmesi, bölgedeki ithalatçılarla bağlantıların kurulması ve ülkemiz ihracat sektörlerinin tanıtılmasına imkan sağlayacak yeni ve çok önemli bir platform olacaktır. Şikago’nun bulunduğu Orta Amerika Bölgesi, Amerika kıtasının en büyük organize sanayi bölgesini, ABD’nin en büyük fuar ve sergi alanını, hava kargo taşımacılığı yoğunluğunda dünya üçüncüsü ve uçuş yoğunluğunda lider olan, otomotiv sektörünün kalbi Detroit’i ve pek çok büyük ölçekli üretim tesisini barındırarak adeta ABD’de sanayinin kalbi konumundadır. Şikago’nun yer aldığı Illinois eyaleti, ABD’nin toplam ithalatında ilk 5’te yer almaktadır. Illinois eyaletinin ithalatında, açılışını yaptığımız TTM’mizin barındırdığı sektörlerle uyumlu olarak, makine aksam ve parçaları, kimya ürünleri, otomotiv aksam ve parçaları, çelik, mobilya, konfeksiyon ürünlerinin ön plana çıktığını görüyoruz.”
Öte yandan, ABD ile ikili ticaretin artırılmasına yönelik Bakanlıkça yapılan çalışmalarda tekstil, konfeksiyon, mobilya, beyaz eşya, ev tekstili, makine, seramik, çimento, mermer ve deri ürünlerinin ABD Ticaret Bakanlığı ile yapılan çalışmalarda öncelikli sektörler olarak belirlendiğini vurgulayan Pekcan, TOBB önderliğinde açılan Şikago TTM’sinin faaliyette bulunacağı sektörlerin, öncelikli sektörlerle de uyum gösterdiğini dile getirdi.
Pekcan, 2020’de ABD’ye yönelik çok önemli bir ihracat artışı yakaladıklarına dikkati çekerek, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını koşullarına rağmen, yüzde 13,5 artışla 10,1 milyar dolarlık ihracatın gerçekleştiğini bildirdi.
Türkiye’nin 2020’de ihracat rekoru kırdığı 44 ülke arasında ABD’nin birinci sırada yer aldığını vurgulayan Pekcan, “Şimdi ise önemli olan ABD ile sağladığımız bu ivmeyi sürekli ve sürdürülebilir kılmaktır. Şikago’daki TTM’nin de bu anlamda önemli katkıları olacağını değerlendiriyorum. TTM’mizin açılış zamanlamasının oldukça yerinde olduğunu düşünüyorum.” dedi.
Halihazırda New York Manhattan’da TİM ile beraber TTM’nin faaliyetini sürdürdüğünü dile getiren Pekcan, “Bugün açılışını yaptığımız Şikago TTM ile de TOBB ile beraber ihracatçımıza ve Türk ihraç ürünlerinin prestijine yaraşır yepyeni bir mekanı firmalarımızın hizmetine sunmuş oluyoruz. Şikago TTM, modern bir binada, ofis, depo, sergi salonu ve diğer ortak alanlarla ihracatçımıza hizmet vermeye başlıyor. Bu vesileyle bir kez daha, tüm ihracatçı firmalarımıza çağrı yaparak, kendilerini yurt dışındaki TTM’lerde bulunmaya, bu merkezlerimizin sunduğu imkanlardan faydalanmaya davet ediyorum. Aynı şekilde, ihtiyaca ve talebe göre, dünyanın farklı merkezlerinde yeni TTM’lerin kurulmasına Ticaret Bakanlığı olarak her zaman hazırız ve destekliyor olacağız. TOBB, TİM ve DEİK öncülüğünde olgunlaşacak her TTM projesinin gerçekleşmesi için gereken desteği sağlamaya hazırız. Yeter ki ihracatçımız istesin. Her zaman ve dünyanın her yerinde ihracatımızı artıracak potansiyeli ve fizibilitesi olan yeni TTM’lerin hayata geçirilmesi için ihracatçımızın yanında olmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.
Törende, video konferans yöntemiyle Şikago TTM’deki yetkililerle bağlantı kuruldu. Bakan Pekcan, ABD’deki katılımcılara başarılar diledi ve Türkiye ile eşzamanlı olarak açılış kurdelesi kesildi.
Başkan Hisarcıklıoğlu, Bakan Pekcan’a TTM’nin sembolik bir anahtarını da takdim etti.




Ülkemizin kalkınmasına haber çizgimizle destek olma azmindeyiz Her Şey 'Güçlü Türkiye' İçin "Sakın kader deme kaderin üstünde bir kader vardır... Ne yapsalar boş göklerden gelen bir karar vardır..."

SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
-
Dev yatırımlar | Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bandırma Bor Karbür Üretim Tesisi’nin açılışını gerçekleştirdi
-
“Yaşadığımız nice badireyi birliğimizden, beraberliğimizden aldığımız güçle aştık”
-
“Çanakkale bir milletin asli kimliğini bulduğu, küllerinden yeniden doğduğu bir dönüm noktasıdır”
-
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 108. Yıl Dönümü Mesajı
-
“Türk dünyası, tasada ve sevinçte bir olduğunu gösterdi”
-
“TDT olarak bölgesel ulaştırma, tedarik zinciri ve enerji güvenliğinde stratejik rol üstleneceğiz”
DÜNYA
Ali Bülent Daloğlu : Bilirkişilik yalan söyleyerek yapılan bir iş kolu değildir

Haber Burada
6 saat önceTarih
Mart 21, 2023İsim
Genç Gazeteciler
TÜRK MİLLETİNİ VE DEVLETİNİ NASIL SOYUYORLAR YAZI DİZİSİ ÇOK YAKINDA
Marka Patent çeteleri vatandaşı soymak için her türlü kumpası kuruyor ve durmuyorlar
Fettullah gülen cemati ve kiripto fetocuların durmuyor Türkiye devleti ve milletinin düşmanları durmuyorlar

DÜNYA
ULUSKON Başkanı Nezaket Emine Atasoy, ‘Dünya İş Kadınları Yılın Lider Kadını’ seçildi

Haber Burada
12 saat önceTarih
Mart 21, 2023İsim
Genç Gazeteciler


Bu yıl Türkiye’de yapılması planlanan ancak 6 Şubat Kahramanmaraş deprem felaketi nedeniyle ertelenen ‘Dünyadaki Lider Kadınlar Buluşması’, 19 Mart’ta Dubai’de gerçekleştirildi.
2023 yılı için Uluslararası Yatırım ve İş Dünyası Konfederasyonu (ULUSKON) Genel Başkanı ve Uluslararası İnsan Hakları Savunma Komitesi (IHRDC) İyi Niyet Elçisi Nezaket Emine Atasoy, ‘Dünya İş Kadınları Yılın Lider Kadını’ ve ‘Dünya Kadınları Sivil Toplum Lideri’ olarak seçildi
.Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle ertelenen İstanbul’da düzenlenmesi planlanan etkinlik Dubai’de ULUSKON Başkanı Nezaket Emine Atasoy’un ev sahipliğinde ve liderliğinde gerçekleştirildi. Etkinliğe, kendi dalında öncü işlere imza atan kadınlar, liderlik özelliğini yaptıkları işlerle kanıtlamış iş kadınları katıldı.
Lider kadınlar, Türkiye’deki depremden mağdur olan vatandaşlara saygının bir ifadesi olarak milli renkler olan kırmızı beyaz kıyafetlerle etkinliğe katıldı. Başkan Atasoy burada yaptığı konuşmada, katılımcıların kırmızı beyaz renkleri öne çıkaran kıyafet tercihlerinden dolayı duyduğu memnuniyet duyduğunu, gösterdikleri incelik için özellikle teşekkür ettiğini söyledi.
Her yıl Dünya Lider Kadınları, kendi aralarından bir ‘lider kadını’ seçmektedir. 2023 yılı için ULUSKON Başkanı Atasoy, ‘Dünya İş Kadınları Yılın Lider Kadını’ ve aynı zamanda ‘Dünya Kadınları Sivil Toplum Lideri’ olarak seçildi. Ayrıca ULUSKON da, yılın sivil toplum kuruluşu olarak seçildi


ULUSKON President Nezaket Atasoy was selected as the ‘World Business Women’s Leading Woman of the Year’
The ‘Meeting of Leading Women in the World’, which was planned to be held in Turkey this year but postponed due to the February 6 Kahramanmaraş earthquake disaster, was held in Dubai on March 19. For the year 2023, the President of the International Investment and Business Confederation (ULUSKON) and the Goodwill Ambassador of the International Human Rights Defense Committee (IHRDC) Nezaket Emine Atasoy was selected as the ‘World Business Women’s Leading Woman of the Year’ and the ‘World Women’s Civil Society Leader’.
The event, which was planned to be held in Istanbul, but was postponed due to the earthquakes in Kahramanmaraş, was held in Dubai, hosted and led by ULUSKON President Nezaket Emine Atasoy. Women who have accomplished pioneering works in their own field and businesswomen who have proven their leadership qualities with their work participated in the event. Leading women attended the event in red and white clothes, which are the national colors, as an expression of respect for the citizens who were victims of the earthquake in Turkey. President Atasoy, in his speech here, said that he was pleased with the clothing choices that highlight the red and white colors of the participants, and she especially thanked them for the delicacy they showed.
Every year, World Leader Women choose a ‘leader woman’ from among themselves. For the year 2023, ULUSKON President Atasoy was selected as the ‘World Business Women’s Leading Woman of the Year’ and at the same time as the ‘World Women’s Civil Society Leader’. In addition, ULUSKON was chosen as the non-governmental organization of the year.







DÜNYA
Petronet, 16. Petroleum Fuarı’nda dayanışma mesajı verdi

Haber Burada
17 saat önceTarih
Mart 21, 2023İsim
Genç Gazeteciler


- Uluslararası Petrol, LPG, Madeni Yağ, Ekipman, İstasyon Market Ürünleri ve Teknoloji Fuarı Petroleum Istanbul 2023, 16 – 18 Mart tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlendi.
Gas & Power Network, 5. Elektrik, Doğal Gaz ve Alternatif Enerji, Ekipmanları ve Teknolojileri Fuarı ile eş zamanlı olarak düzenlenen Petroleum Istanbul 2023’te 3 gün boyunca sektörün önde gelen uzman ve üst düzey konukları sunumlar ve katıldıkları panellerde önemli bilgiler paylaştı.
Koç Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Fenerbahçe Spor Klübü Başkanı Ali Koç başta olmak üzere TİSK Başkanı Özgür Burak Akkol, Balkan Gazetecilik Yayın Grubu Başkanı A. Sertaç Komsuoğlu ,Enerji Fuarcılık A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Akıncı, PETDER, Türkiye LPG Derneği, ADER, PUİS, TABGİS gibi sektörün önemli isimlerinin yer aldığı Kongre Merkezinde; TABGİS Başkanı Murat Bilgin, PUİS Başkanı İmran Okumuş, ADER Başkanı Mıhajlo Djurovic, Türkiye LPG Derneği Başkanı Eyüp Aratay, PETDER Başkanı Yüksel Yılmaz ve TİSK Başkanı Özgür Burak Akkol konuşmacı olarak yer aldı.
Petronet Otomasyon ve Bilişim A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Haluk GEMİCİ Petroleum İstanbul Fuar alanında ; Koç Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Fenerbahçe Spor Klübü Başkanı Ali Koç ve PUİS Başkanımız İmran Okumuş ‘un standımızı ziyaret ederek bizleri onurlandırması adına, kendilerine teşekkürlerimizi sunuyoruz diyerek sözlerine şu ifadeler ile devam etti
Enerji sektörünü uluslararası pazarlarla buluşturan, Petroleum Istanbul’un sektörün ortak bilgi paylaşım platformu olma misyonunu başarıyla üstlenen bir organizasyon , Petroleum Istanbul’un enerji dünyasındaki tüm paydaşları bir araya getirmesi açısından son derece önemli olduğunu, bu platformun ulusal, bölgesel ve uluslararası alanda önemli iş birliklere zemin hazırlamasında da sadece sektörümüz için değil ülkemiz için de önemli fırsatları ortaya çıkarıyor.
“Küresel çapta yaşanan tüm krizlere karşın, Petronet olarak ,ülkemizde yine yoğun bir şekilde yeniliklere imza atmaya, birçok yenilikleri gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Enerji Sektöründe başta dünya paydaşları olmak üzere , ülkemiz alanında elde ettiğimiz başarıların ardında ise bayilerimiz ile kurdumuz güçlü bir sinerjimiz var. Tüm ekibimiz ile sürekli sahada, bayilerimizle bir aradayız. Bu nedenle Petroleum Istanbul’da yer alan standımız ile potansiyel bayiliklerimiz ve paydaşlarımızla bir araya gelerek fikir alışverişinde bulunmak bizim için son derece önemli idi bunu da başardığımız inancındayız.
Bu platformun ulusal, bölgesel ve uluslararası alanda önemli iş birliklere zemin hazırlaması ile PETRONET olarak bu önemli buluşmada sektörün değerli isimleriyle bir araya gelmekten mutluluk duyuyoruz” açıklamasında bulundu.




TAKVİM
TOGG | Türkiye’nin Otomobili
TANAP Avrupa Bağlantısı Açılış Töreni #TANAPtamam
TÜRK AKIM PROJESİ AÇILIŞ TÖRENİ
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Çanakkale 1915 Köprüsü Kule Tamamlama Töreni
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fatih sondaj gemisini #MilliEnerjideYeniMüjde
ENERJİ PETROL MEDYA GRUP – YENİ NESİL MEDYA | TÜRKİYE

Ali Bülent Daloğlu : Bilirkişilik yalan söyleyerek yapılan bir iş kolu değildir

ULUSKON Başkanı Nezaket Emine Atasoy, ‘Dünya İş Kadınları Yılın Lider Kadını’ seçildi

Petronet, 16. Petroleum Fuarı’nda dayanışma mesajı verdi

İyi ki varsın Abdullah Aksak

Dev yatırımlar | Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bandırma Bor Karbür Üretim Tesisi’nin açılışını gerçekleştirdi

“Yaşadığımız nice badireyi birliğimizden, beraberliğimizden aldığımız güçle aştık”

“Çanakkale bir milletin asli kimliğini bulduğu, küllerinden yeniden doğduğu bir dönüm noktasıdır”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 108. Yıl Dönümü Mesajı

“Türk dünyası, tasada ve sevinçte bir olduğunu gösterdi”

“TDT olarak bölgesel ulaştırma, tedarik zinciri ve enerji güvenliğinde stratejik rol üstleneceğiz”

Türk Devletleri Teşkilatı Olağanüstü Zirvesi toplandı

İyi ki varsın Metin Yıldırım

Cumhurbaşkanı Erdoğan,“Milletimiz, asrın felaketi karşısında asrın dayanışmasını gösterdi”

“Bir yıl içinde Hatay ve ilçelerini ayağa kaldırmayı planlıyoruz”

“İnsanlarımızın tamamını güvenli konutlara kavuşturana kadar inşa faaliyetlerini sürdüreceğiz”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Hatay’da 183 bin konut ve 15 bin köy evi yapmayı planlıyoruz”

“14 Mayıs 2023 tarihinde milletimiz, cumhurbaşkanını ve milletvekillerini seçmek üzere sandık başına gidecektir”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP Genel Başkanı Bahçeli’yi kabul etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gine Bissau Cumhurbaşkanı Embalo ile görüştü

İyi ki varsın Yavuz BERKALP

“Brunei ile iş birliğimizi ileriye taşıma kararlılığımızı teyit ettik”

Brunei Sultanı Waddaulah Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sierra Leone Cumhurbaşkanı Bio ile görüştü

“Milletimizin bu zor günlerde gösterdiği tarihî dayanışma geleceğimize daha güvenle bakmamızı sağlamıştır”

“BAE ile ticaret hacmimizi 25 milyar dolar seviyesine çıkaracağımıza inanıyorum”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye Ulusal Risk Kalkanı Toplantısı’na katıldı

“Depremzedelerimizi en kısa sürede kalıcı konutlara kavuşturmak için yoğun gayret gösteriyoruz”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Deprem bölgemizi tüm illeri, ilçeleri, köyleriyle ayağa kaldıracağız”

Shell Ülke başkanı Ahmet erdem ; Edep Yahu

“Depremin yaralarını bir yıl içinde büyük ölçüde saracağız”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, KKTC Cumhurbaşkanı Tatar ve KKTC Başbakanı Üstel ile bir araya geldi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev ile bir araya geldi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bosna Hersek Devlet Başkanlığı Konseyi üyeleri ile görüştü

Emine Erdoğan, BM Habitat İcra Direktörü Sharif ile bir araya geldi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gürcistan Başbakanı Garibaşvili ile görüştü

“Gaziantep’i tarihî kimliğini koruyarak daha güçlü şekilde ayağa kaldıracağız”

“Şehirlerimizin tamamını yeniden ayağa kaldıracağız”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hatay’da depremlerden etkilenen bölgeleri ziyaret etti

İyi ki varsın Ayper Demirören Çeltik

Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP Genel Başkanı Bahçeli’yi kabul etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti mesajı

Metin Aslım : İş ve Cemiyet Hayatının Sevilen Siması

İyi ki varsın Emel USLU ATİK ;

İyi ki varsın ZEHRA KARAKAŞ BEGEN

İyi ki varsın Aysu YAVUZ

İyi ki varsın Nurten ÖZTÜRK

İyi ki varsın Nuray ÖZÇELİK;

Ankara-Yerköy-Kayseri Hızlı Tren Hattı temeli atıldı

İyi ki varsın Hüseyin ÇEŞMECİOĞLU :

İyi ki varsın Nalan Gazezoğlu

Sektöre Yön verenler ; Eda DEMİRHAN

İyi ki varsın Beril ÇAVUŞOĞLU

İyi ki varsın Gül ALCANSOY;

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AB Konseyi Başkanı Michel ile görüştü

Sektöre Yön Verenler Berfu GÜVEN

İyi ki varsın AYSUN ŞAHANOĞLU KABA ;

İyi ki varsın Semra Aman Akyürek

İyi ki varsın Prof. Dr. Başak SOLMAZ

TEKNE KİRALAMA | İZMİR ÇEŞME ALAÇATI

İyi ki varsın Yusuf Burak ASLANPINAR;

Tekfen Holding “Kadınlarla Güçlendirilmiş Yönetim Kurulu” ödülünü üçüncü kez aldı!

Başarımız, Başarınız olacak HANTEK KALIP

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy ile ortak basın toplantısı düzenledi

İyi ki varsın Doç. Dr. Esin Yalçınkaya

Türkiye’nin En Etkin 50 CFO’su belli oldu

İyi ki varsın Semra İĞTAÇ

İyi ki varsın Nazlıhan ALKAN

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Turizm Yatırım Forumu’na katıldı

Sektöre Yön Verenler Esra KANDEMİR

Yatlar Burada | Türkiye

MAN TÜRKİYE’den Ankara’ya dev yatırım

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kyoto’da Ara Güler Fotoğraf Sergisi’ni açtı

İyi ki varsın Sibel Şeref KANCAOĞLU ;

Çeşme İzmir | Kiralık Tekneler

Sektöre yön verenler, Ahmet ÇALLI

Sektöre Yön verenler ; Mehmet TAŞ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, TÜGVA 5. Olağan Genel Kurulu ve 6. Gençlik Buluşması’na katıldı

Çeşme Kiralık Tekne

Topluma sürdürülebilir değer katan, itibarlı şirketler grubu KALE GRUP

İyi ki varsın İnci Recepoğulları

“Türkiye, son 19 yılda, diğer pek çok alan gibi savunma sanayiinde de âdeta bir devrim gerçekleştirmiştir”

HATAY’ ın Güçlü Kadınları

ELMADAĞ MOBİLYACILAR İHTİSAS OSB’NİN TEMELİ ATILDI

Cumhurbaşkanı Erdoğan Türkiye Genç İş Adamları heyetini kabulünde açıklamalarda bulundu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “OECD İstanbul Merkezi Açılış Töreni”ne Video Mesaj Gönderdi

Cumhurbaşkanlığı Kültür Sanat Büyük Ödülleri sahiplerini buldu

Dev yatırımlar | Cumhurbaşkanı Erdoğan, ETİ Maden Lityum Üretim Tesisi Açılış Töreni’nde konuştu

Dev Yatırımlar | Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sarıkamış-Karakurt-Horasan yolu açılış töreninde konuştu

Dev Yatırımlar | Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan milli helikopter motoru teslim töreninde önemli açıklamalar

“EVLATLARIMIZA MİRAS KALACAK BİR GÖNÜL KÖPRÜSÜ KURDUĞUMUZA İNANIYORUM”

“G-20 platformu, küresel meselelerin çözümünde daha etkin ve güçlü bir mecra olmalı”

“TÜRKİYE VE JAPONYA’NIN DOSTLUĞU; KÖKLÜ, DERİN VE SAMİMİ”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kyoto’da Ara Güler Fotoğraf Sergisi’ni açtı

“TÜRKİYE İLE JAPONYA ARASINDAKİ İŞ BİRLİĞİNİN DEĞERİ DAHA DA YÜKSELMİŞTİR”

“TÜRKİYE İLE JAPONYA ARASINDAKİ DOSTLUK VE YAKIN İŞ BİRLİĞİ TAKDİRLE KARŞILANIYOR”
www.teknetuccari.com
GENÇ İŞ DÜNYASI
-
DÜNYA5 gün önce
İyi ki varsın Metin Yıldırım
-
DÜNYA3 hafta önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev ile bir araya geldi
-
DÜNYA2 hafta önce
İyi ki varsın Yavuz BERKALP
-
DÜNYA3 hafta önce
Shell Ülke başkanı Ahmet erdem ; Edep Yahu
-
DÜNYA12 saat önce
ULUSKON Başkanı Nezaket Emine Atasoy, ‘Dünya İş Kadınları Yılın Lider Kadını’ seçildi
-
DÜNYA3 hafta önce
“Depremin yaralarını bir yıl içinde büyük ölçüde saracağız”
-
DÜNYA3 hafta önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye Ulusal Risk Kalkanı Toplantısı’na katıldı
-
DÜNYA3 hafta önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan, KKTC Cumhurbaşkanı Tatar ve KKTC Başbakanı Üstel ile bir araya geldi