DÜNYA
TÜRKİYE’DE DİJİTAL DÖNÜŞÜM

Haber Burada
3 sene önceTarih
İsim
Genç Gazeteciler

Ülkemizde ,Endüstri 4/0 yolculuğu hızlı bir şekilde ilerlemeye devam ediyor . Bilgisayarlar, Robotlar ve makineler hayatımızın değişmez birer unsurları olmaya hızla devam ediyor. İnsanların kullanmakta oldukları Cep Telefonları müteemmim çözüm oldu. (Yani ayrılmaz bir parçamız) Dijitalleşme tüm dünyada teknolojik yeniliklerden daha hızlı bir şekilde yayılıyor. Bireyi ,toplumu ; sosyal ,siyasal ve ekonomik anlamda hayatımızı hızla şekillendirmeye devam etmekle kalmayıp yeniden yapılanmamıza ivme kazandırıyor. İnsanlığın yol haritası süratle değişmekle kalmayıp , artık hiçbir tanı ,kavram eskisi gibi olmayıp , sürekli yenileniyor.
Akıllı telefonlar,İpadlar,bilgisayarlar sayesinde internet ortamında sınırsız bilgi kaynaklarına eriştiriliyor. Dünya da olup biten tüm yansımalar , parmaklarımızın ucunda adeta bizleri bilgi teknolojilerine taşımakla kalmayıp ,tek tuşla her şeye ulaşmayı başarıyoruz.
Artık Dünya gündeminde Ülkeler;
• DİJİTAL DÖNÜŞÜM
• DİJİTAL KALKINMA
Statüsünde ,değişime adeta mutasyona uğruyor. Bu değişim, bu dönüşüm geleneksel geleneksel zenginlik ölçüsünü de değiştirmiş durumda . Bundan yaklaşık 10 yıl kadar evvel Dünyamızın piyasa değeri en yüksek Şirketleri arasında ilk 5 ‘ de
• PETROL ŞİRKETLERİ (AKARYAKIT ve LPG FİRMALARI) LUKOİL-SHELL-BP gibi
• FİNANS ŞİRKETLERİ (ICCB-BERKSHİRE-IBM –EXXONMOBİL gibi
• BÜYÜK ALIŞVERİŞ ŞİRKETLERİ (EBAY,WALMART OTTO GROUP gibi
• SANAYİ VE ENDÜSTRİ FİRMALARI (LOCKHEED MARTİN,BAESYSTEMS gibi
• BİLİŞİM VE TEKNOLOJİ DEVLERİ (AMAZON-FACEBBOK-GOOGLE-SAMSUNG gibi
Yer almakta idi.
Teknoloji Şirketlerinin Küresel pazardaki büyüklüğü bizleri başka bir sonuca yönlendiriyor. Ülkemizde Dijital anlamda değişen piyasa ekonomisinde Ulusal anlamda Kalkınmanın anahtarındaki şifre burada yer alıyor.
Dünya Ekonomik Formunun hesaplarına göre, gelecek 10 yıl da Dijitalleşmenin yani DİJİTAL DÖNÜŞÜMÜN Ekonomik ve Mali etkisi 100 TRİLYON USD olacak . Bu gerçekler ve bu gelişmeler ışığında Ülkemizin değerlendirme raporu , kurumlar ve finansal anlamda pek de iç açıcı görünmemekte. Bu anlamda Ülkemiz, Bilgisayar Teknolojileri ve Dijital Dönüşüm alanında yeni bir akımın öncüsü olma yolunda çıkış yolları arıyor.
TÜSİAV ve ASTOP Başkanı olarak , tüm Platform ve konferansımda, konunun ne denli önemli olduğunu vurgusunu yapıyor ve Sosyal medyada dile getiriyorum .
“Milletlerin yükselişlerinde , geri planda kalmalarının altında yatan en önemli faktörün Bilim ve Teknoloji alanındaki başarı ve başarısızlıklarıdır. Önceliklerini ve özelikle kaynaklarını bu alana ayıran ,Bilim ve Teknolojiye yatırım yapan Uluslar hep başarılı oldular. Çalışmalarının semeresini Refah ve Müreffeh bir yaşam tarzı ile sergiliyorlar. (Kişi başına düşen Milli Gelirleri 40.000 ile 50.000 USD arasında değişiyor) Maalesef Biz Ülkemiz de bir türlü 10.000 USD seviyelerine gelmeyi başaramadık .
Bir yazarın Şu sözünü çok beğenirim .”Kendi öngörüsü olmayan Milletler ,başka Milletlerin öngörüsünü yaşarlar”
Bizim, süratle Bilişim ve İletişim Teknolojilerinde Dijitalleşme de , özetlersek Bilgi toplumu olma yolunda ilerlememiz adına ,kendi öngörümüzü yaratmamız şarttır. ARGE ‘ de ,İnovasyon’ da ,marka ve Patent sayısında rekorlar kırmamız, Eğitim sistemimizi ,ekonomik anlamda ;Sanayimizi ve Kobilerimizi çağın gereklerine göre yeniden yapılandırıp dönüşüme hazırlamalıyız. Bu sayede Bilim ve Teknoloji alanında hızlı gelişmelere adapte olarak ,
GÜÇLÜ DEVLET,LİDER DEVLET, ZENGİN DEVLET olmalıyız .
Veli SARITOPRAK
TÜSİAV BAŞKANI
Ülkemizin kalkınmasına haber çizgimizle destek olma azmindeyiz Her Şey 'Güçlü Türkiye' İçin

SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
-
Türk Devletleri Teşkilatı Lojistik Forumu İstanbul’da başladı
-
Ticaret Bakanı Ömer Bolat Kahramanmaraş’ta Temmuz Ayı İhracat Rakamlarını Açıkladı
-
İRAN ÇELİK YAPI İMALATCILARI ve İHRACATCILARI DERNEĞİ BAŞKANI HAMED ZIAEE’den ULUSKON’a ZİYARET…
-
İyi ki Varsın Dr. Bahar Zeynep Barut
-
İsmail Fidan Bilirkişi | |Bu yaptıklarınız ANAYASAYA ,İNSAN HAKLARINA ,ADALET VE HUKUKA KANUNLARA AYKIRIDIR
-
Ticaret Bakanı Dr. Mehmet Muş, Mart Ayı Dış Ticaret Rakamlarını Açıkladı
DÜNYA
Cumhurbaşkanı Erdoğan, NATO Genel Sekreteri Stoltenberg ile görüştü

Haber Burada
5 dakika önceTarih
Eylül 22, 2023İsim
Genç Gazeteciler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşmiş Milletler (BM) 78. Genel Kurulu nedeniyle bulunduğu Amerika Birleşik Devletleri’nin (ABD) New York şehrinde, NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg’i Türkevi’nde kabul etti.
DÜNYA
Cumhurbaşkanı Erdoğan, New York’ta Ahıska Türkleri ile bir araya geldi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ahıska Türkleri ile Türkevi’nde bir araya geldi.

Haber Burada
11 dakika önceTarih
Eylül 22, 2023İsim
Genç Gazeteciler


Birleşmiş Milletler (BM) 78. Genel Kurulu nedeniyle Amerika Birleşik Devletleri’nin (ABD) New York şehrinde bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ahıska Türkleri ile Türkevi’nde bir araya geldi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, buradaki konuşmasında, kabulün yapıldığı binanın, adından da anlaşılacağı üzere tüm Türklerin evi olduğunu söyledi.
Türkevi’nin Ahıska Türklerine de kapısının her zaman sonuna kadar açık olduğunu vurgulayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Amerika’nın farklı bölgelerinden yola çıkıp buralara kadar teşrifleriniz için her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu güzel tablo, gönül birliğimizi de en iyi şekilde yansıtıyor. 1944 yılında maruz kaldığınız sürgünle birlikte büyük acılar çektiniz, nice badireler atlattınız. Bugün bu vesileyle sürgünde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet diliyorum. Rabb’im hepsini cennetiyle, cemaliyle müşerref eylesin” diye konuştu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ahıska Türklerinin, sürgünle birlikte dünyanın 9 farklı ülkesine yayıldığını, yıllar boyunca zorlu şartlar altında yaşadığını ancak onca zorluğa rağmen kimliklerini korumayı, kültürel miraslarını gelecek kuşaklara aktarmayı başardığını belirtti.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, şöyle devam etti: “Nerede olurlarsa olsunlar, Ahıska Türklerinin yürekleri her zaman Türkiye ile birlikte atmıştır. Türkiye olarak, her türlü sıkıntıya göğüs gererek yazdığınız başarı hikâyelerinden gurur duyuyoruz. Bu başarılara yenilerinin, daha büyüklerinin eklenmesi için üzerimize düşeni yapmakta kararlıyız. Bu anlayışla, Ahıska Türklerinin durumunu çok yakından takip ediyoruz. Ukrayna’da olaylar başladıktan sonra hemen bu ülke makamlarıyla irtibata geçerek çatışmalardan etkilenen Ahıskalı kardeşlerimizi ülkemize getirdik. Farklı gruplar hâlinde toplam 1000 ailenin Erzincan ve Ahlat’a yerleşmesini sağladık. Bu şekilde ülkemize gelen Ahıska Türkü sayısı 4 bini buluyor.”
Ayrıca çeşitli projelerle Ahıska tarihine, sanatına ve kültürel mirasına sahip çıktıklarını vurgulayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı ve TİKA’nın bu yönde yürüttüğü çeşitli projeleri takdirle karşıladıklarını bildirdi.
“578 SOYDAŞIMIZ İÇİN DE ÇALIŞMALARIMIZI TAMAMLAYACAĞIZ”
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ahıska Türklerinin huzur ve esenliğini kendi vatandaşlarından ayrı görmediklerini belirterek, şu ifadeleri kullandı: “Kendilerinin yıllardır hasretle bekledikleri Türk vatandaşlığını kazanmaları için gerekli adımları atıyor, bu süreci hızlandırıyoruz. 2022 yılından bu yana İçişleri Bakanlığımızın desteği ve büyükelçiliklerimiz, başkonsolosluklarımız ve Dünya Ahıska Türkleri Birliğinin katkılarıyla 820 soydaşımız Türk vatandaşlığını kazandı. İnşallah biraz sonra sizleri temsilen kardeşlerimize Türkiye Cumhuriyeti kimlik kartlarını takdim edecek, bu sevinci hep birlikte yaşayacağız. İşlemleri devam eden 578 soydaşımız için de çalışmalarımızı süratle tamamlayacağız. Ahıska Türklerine en fazla sahip çıkan, meselelerini çok yakından takip eden hükûmetiz. Bizden önce vatandaşlık verilen Ahıska Türkü sayısı oldukça sınırlıydı. 1992 ile 2003 yılları arasında sadece 4 bin 840 kardeşimiz bu haktan faydalanmıştı. Bizim dönemimizde bu rakam 60 bini geçti. Ahıska Türklerinin vatanlarına gönüllü geri dönüşleri için muhataplarımız nezdinde temaslarımızı devam ettiriyoruz. Bu meselenin dostluk, saygı ve iyi niyet temelinde insani ve hukuki çerçevede çözüme kavuşturulması için çaba harcıyoruz. İnşallah bundan sonra da sizlerin davasını davamız bilecek ve gereken her türlü diplomatik gayreti sergileyeceğiz.
“EŞ GÜDÜM İÇİNDE HAREKET EDELİM”
Bazı hususlara dikkati çekmek istediğini dile getiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Toplumlar, birlik ve beraberlik içerisinde olduğu ölçüde güçlüdür ve hak ettikleri saygıyı görürler. Türk vatandaşlığına geçişler dâhil Ahıska Türk toplumunu ilgilendiren tüm konularda eş güdüm içinde hareket edelim. Sizlerden, büyükelçilik ve başkonsolosluklarımızla, Dünya Ahıska Türkleri Birliği ile yakın koordinasyon içinde olmanızı özellikle rica ediyorum. Ahıska Türklerinin bulundukları ülkelerde kimliklerini, dillerini, dinlerini ve kültürlerini korumaları önceliklerimizin başında geliyor” diye konuştu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu doğrultudaki çalışmalara katkılarını sürdüreceklerini anlatarak, şunları kaydetti: “Amerika’daki diğer Türk ve Müslüman sivil toplum kuruluşlarıyla da iş birliğinizi güçlendirmenizde büyük fayda görüyorum. Son dönemde artan ırkçılık ve İslam düşmanlığı karşısında birlikte hareket etmeniz, bu tür eğilimlere birlikte ‘dur’ demeniz gerekiyor. Müslümanları hedef alan haksız, hukuksuz ve ayrımcı anlayış karşısında sizlerin de hassasiyet göstermeniz önemlidir. Kültürünüzü korurken yaşadığınız toplumla bütünleşmenizi, etkin bir şekilde temsil edilmenizi de önemsiyorum. Bu çerçevede Amerikan sivil toplumuna aktif katılımınız, gelecek kuşağa bırakacağınız güçlü bir miras olacaktır. Sizlerden kimsenin aranıza nifak tohumları ekmesine fırsat vermemenizi bekliyoruz. Enerjimizi iç kavgalara değil, mücadelemizin başarısına teksif edeceğiz.”
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye’nin bundan sonra da Ahıska Türklerinin yanında olmaya devam edeceğini belirtti.
DÜNYA
Emine Erdoğan, Katar Emiri Şeyh Al Sani’nin annesi Şeyha Moza’yla görüştü

Haber Burada
18 dakika önceTarih
Eylül 22, 2023İsim
Genç Gazeteciler

Birleşmiş Milletler (BM) 78. Genel Kurulu bağlamında New York’ta bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani’nin annesi Şeyha Moza binti Nasır’la görüştü.
Emine Erdoğan, New York’ta bir araya geldiği Şeyha Moza’ya, sanatçı Deniz Sağdıç’ın bir eserini hediye etti.
Emine Erdoğan ve Şeyha Moza, BM nezdinde yürüttükleri çalışmaları ve iş birliği alanlarını ele aldı.
Eğitim üzerine konuşmalar gerçekleştiren Şeyha Moza, Emine Erdoğan’ı BM Genel Sekreteri Antonio Guterres’in teklifiyle üstlendiği BM Sıfır Atık Danışma Kurulu Başkanlığından dolayı tebrik etti.
Şeyha Moza, BM Genel Sekreteri Guterres ve Emine Erdoğan tarafından “Sıfır Atık Projesi”nin dünyada yaygınlaştırılması için hazırlanan iyi niyet beyanını imzaladı.
Emine Erdoğan, görüşmenin ardından sosyal medya hesabından paylaştığı mesajda, şu ifadeleri kullandı: “Katar Emiri’nin kıymetli annesi Şeyha Moza bint Nasır ile New York’ta bir araya gelmekten mutluluk duydum. BM çatısı altında yürüttüğümüz çalışmaları ve Sıfır Atık Yüksek Şahsiyetler Danışma Kurulu tecrübemizi paylaştım. İşbirliği alanlarımız hakkında görüş paylaşımında bulunduk. Bu vesileyle Şeyha Moza Hanımefendi, 2022 yılında BM Genel Sekreteri Sayın Guterres ile hayata geçirdiğimiz Sıfır Atık İyi Niyet Beyanı’nı imzalayarak küresel çağrımızı cevapsız bırakmadı. Ortak evimiz dünyanın geleceği adına verdiği sıfır atık sözü için kendisine teşekkür ediyorum.”
Emine Erdoğan ve BM Genel Sekreteri Guterres’in ilk imzacıları olduğu iyi niyet beyanını aralarında Fransa, Güney Kore, Paraguay ve Küba’nın da bulunduğu yaklaşık 30 devlet başkanının eşi imzalamıştı.
YENİ NESİL MEDYA | TÜRKİYE
TAKVİM
HER ŞEY GÜÇLÜ TÜRKİYE İÇİN
TOGG | Türkiye’nin Otomobili
TANAP Avrupa Bağlantısı Açılış Töreni #TANAPtamam
GENÇ GAZETECİLER BURADA
TÜRK AKIM PROJESİ AÇILIŞ TÖRENİ
TÜRKİYE YÜZYILI
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Çanakkale 1915 Köprüsü Kule Tamamlama Töreni
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fatih sondaj gemisini #MilliEnerjideYeniMüjde
ENERJİ PETROL MEDYA GRUP – YENİ NESİL MEDYA | TÜRKİYE

Cumhurbaşkanı Erdoğan, NATO Genel Sekreteri Stoltenberg ile görüştü

Cumhurbaşkanı Erdoğan, New York’ta Ahıska Türkleri ile bir araya geldi

Emine Erdoğan, Katar Emiri Şeyh Al Sani’nin annesi Şeyha Moza’yla görüştü

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gürcistan Başbakanı Garibashvili ile görüştü

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tesla ve SpaceX’in kurucusu Musk’ı kabul etti

Emine Erdoğan, New York’ta “Küresel Sıfır Atık Hareketine Doğru” programına katıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cezayir Cumhurbaşkanı Tebbun ile bir araya geldi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, New York’ta Küresel Sıfır Atık İyi Niyet Beyanı’na ilk imzayı attı

“Amacımız, dünya barışına ve refahına mümkün olan en büyük katkıyı sunmaktır”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, New York’ta “13. Concordia Yıllık Zirvesi”ne katıldı

“Amerika Birleşik Devletleri ile olan iş birliğimizin gelişmesinden memnuniyet duyuyoruz”

“Türkiye-Amerika arasındaki münasebetler günden güne gelişiyor”

İyi ki Varsın Nejla AYKAÇ

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, TUSAŞ tesislerini ziyaret etti.

Ticaret Bakanı Bolat: ” İpek Yolu Yüzyıllar Önce Vardı, Yine Var Olmaya Devam Edecek”

Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD’de

“Türkiye’nin bölgesinde barış ve istikrarın tesisi amacıyla yürüttüğü diplomatik hamleler takdirle karşılanıyor”

“81 ilimizin tamamının çehresini, kentsel dönüşümle değiştirmekte kararlıyız”

TÜRKİYE-BULGARİSTAN 4. TURİZM KARMA KOMİSYONU İSTANBUL’DA BAŞLADI

DEV YATIRIMLAR | DİJİTAL DÖNÜŞÜMÜ FIRSAT OLARAK GÖRÜYORUZ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 10. Dünya Türk İş Konseyi Kurultayı’na katıldı

“85 milyon olarak hepimizin birinci önceliği evlatlarımızın geleceğidir”

Türk devletlerinin ticaret ve ekonomiden sorumlu bakanları İstanbul’da buluştu

Türk Devletleri Teşkilatı Lojistik Forumu İstanbul’da başladı

Ticaret Bakanı Bolat: “Tekstil ve konfeksiyon sektörleri büyümelerini sürdürecek”

GÜNEY KORELİ YATIRIMCILARA SESLENDİ

Çalışma Bakanı Işıkhan, “İŞKUR Yol Arkadaşım” Kampanyası Açılış Töreni’ne Katıldı

“Milletimizi, hak ettiği anayasaya kavuşturma idealimizden hiç kopmadık”

Bakan Işıkhan, “Aktarlık ve Çiçekçilik Meslekleri Tanıtım Töreni” ne İştirak Etti

“Rusya-Ukrayna savaşını sonlandırmak için yoğun çaba harcıyoruz”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hindistan Başbakanı Modi’yi kabul etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AB Konseyi Başkanı Michel ile görüştü

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mısır Cumhurbaşkanı Abdulfettah es-Sisi ile bir araya geldi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman ile görüştü

Emine Erdoğan, G20 Liderler Zirvesi için bulunduğu Hindistan’da lider eşleriyle bir araya geldi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Dünya Bankası Başkanı Banga ile görüştü

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Scholz ile görüştü

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Güney Kore Devlet Başkanı Yoon ile görüştü

Cumhurbaşkanı Erdoğan, MIKTA üyesi ülkelerin liderleriyle bir araya geldi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Brezilya Devlet Başkanı Lula da Silva ile görüştü

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti mesajı

Metin Aslım : İş ve Cemiyet Hayatının Sevilen Siması

İyi ki varsın Emel USLU ATİK ;

İyi ki varsın Aysu YAVUZ

İyi ki varsın ZEHRA KARAKAŞ BEGEN

İyi ki varsın Nurten ÖZTÜRK

İyi ki varsın Nuray ÖZÇELİK;

İyi ki varsın Hüseyin ÇEŞMECİOĞLU :

Ankara-Yerköy-Kayseri Hızlı Tren Hattı temeli atıldı

İyi ki varsın Beril ÇAVUŞOĞLU

İyi ki varsın Nalan Gazezoğlu

Sektöre Yön verenler ; Eda DEMİRHAN

Sektöre Yön Verenler Berfu GÜVEN

İyi ki varsın Gül ALCANSOY;

İyi ki varsın AYSUN ŞAHANOĞLU KABA ;

İyi ki varsın Prof. Dr. Başak SOLMAZ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AB Konseyi Başkanı Michel ile görüştü

İyi ki varsın Nazlıhan ALKAN

İyi ki varsın Semra Aman Akyürek

İyi ki varsın Yusuf Burak ASLANPINAR;

Tekfen Holding “Kadınlarla Güçlendirilmiş Yönetim Kurulu” ödülünü üçüncü kez aldı!

TEKNE KİRALAMA | İZMİR ÇEŞME ALAÇATI

Başarımız, Başarınız olacak HANTEK KALIP

İyi ki varsın Hande ORTAY

İyi ki varsın Doç. Dr. Esin Yalçınkaya

İyi ki varsın Semra İĞTAÇ

İyi ki varsın Hüseyin ÇALIŞKAN

Türkiye’nin En Etkin 50 CFO’su belli oldu

Sektöre Yön Verenler Esra KANDEMİR
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy ile ortak basın toplantısı düzenledi

İyi ki varsın Özgür AKIN

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Turizm Yatırım Forumu’na katıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kyoto’da Ara Güler Fotoğraf Sergisi’ni açtı

İyi ki varsın Sadık KUTANOĞLU

İyi ki varsın Sibel Şeref KANCAOĞLU ;

MAN TÜRKİYE’den Ankara’ya dev yatırım

Sektöre yön verenler, Ahmet ÇALLI

Yatlar Burada | Türkiye

İyi ki varsın Ebru Milat Sezgin

Dev Yatırımlar | Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sarıkamış-Karakurt-Horasan yolu açılış töreninde konuştu

“Türkiye, son 19 yılda, diğer pek çok alan gibi savunma sanayiinde de âdeta bir devrim gerçekleştirmiştir”

HATAY’ ın Güçlü Kadınları

ELMADAĞ MOBİLYACILAR İHTİSAS OSB’NİN TEMELİ ATILDI

Cumhurbaşkanı Erdoğan Türkiye Genç İş Adamları heyetini kabulünde açıklamalarda bulundu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “OECD İstanbul Merkezi Açılış Töreni”ne Video Mesaj Gönderdi

Cumhurbaşkanlığı Kültür Sanat Büyük Ödülleri sahiplerini buldu

Dev yatırımlar | Cumhurbaşkanı Erdoğan, ETİ Maden Lityum Üretim Tesisi Açılış Töreni’nde konuştu

Dev Yatırımlar | Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sarıkamış-Karakurt-Horasan yolu açılış töreninde konuştu

Dev Yatırımlar | Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan milli helikopter motoru teslim töreninde önemli açıklamalar

“EVLATLARIMIZA MİRAS KALACAK BİR GÖNÜL KÖPRÜSÜ KURDUĞUMUZA İNANIYORUM”

“G-20 platformu, küresel meselelerin çözümünde daha etkin ve güçlü bir mecra olmalı”

“TÜRKİYE VE JAPONYA’NIN DOSTLUĞU; KÖKLÜ, DERİN VE SAMİMİ”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kyoto’da Ara Güler Fotoğraf Sergisi’ni açtı

“TÜRKİYE İLE JAPONYA ARASINDAKİ İŞ BİRLİĞİNİN DEĞERİ DAHA DA YÜKSELMİŞTİR”

“TÜRKİYE İLE JAPONYA ARASINDAKİ DOSTLUK VE YAKIN İŞ BİRLİĞİ TAKDİRLE KARŞILANIYOR”
www.teknetuccari.com
YENİ NESİL MEDYA | TÜRKİYE
GENÇ İŞ DÜNYASI
-
DÜNYA2 gün önce
İyi ki Varsın Nejla AYKAÇ
-
DÜNYA2 hafta önce
Türkiye-Japonya Enerji Forumu”nun başlatılmasına ilişkin Ortak Bildiri imzalandı.
-
DÜNYA1 hafta önce
Türk Devletleri Teşkilatı Lojistik Forumu İstanbul’da başladı
-
DÜNYA2 hafta önce
Bakan Işıkhan, “Aktarlık ve Çiçekçilik Meslekleri Tanıtım Töreni” ne İştirak Etti
-
DÜNYA2 hafta önce
“Orta Vadeli Program’da uygulayacağımız politika sepetiyle, enflasyon sorununu ülkemizin gündeminden kaldıracağız”
-
DÜNYA5 gün önce
Ticaret Bakanı Bolat: ” İpek Yolu Yüzyıllar Önce Vardı, Yine Var Olmaya Devam Edecek”
-
DÜNYA1 hafta önce
Çalışma Bakanı Işıkhan, “İŞKUR Yol Arkadaşım” Kampanyası Açılış Töreni’ne Katıldı
-
DÜNYA6 gün önce
TÜRKİYE-BULGARİSTAN 4. TURİZM KARMA KOMİSYONU İSTANBUL’DA BAŞLADI