DÜNYA
Güney Kore Milli Ve Silahlı Kuvvetler Günü Resepsiyonu



“Güney Kore Milli ve Silahlı Kuvvetler Günü”, Ankara’da düzenlenen resepsiyonla kutlandı. Güney Kore’nin Ankara Büyükelçisi Choi Hong-Ghi’nin ev sahipliğinde yapılan programa, Dışişleri Bakan Yardımcısı Faruk Kaymakcı, Ankara’daki diplomatik misyon temsilcilileri, Kore gazileri ile çok sayıda davetli katıldı.
Güney Kore’nin Ankara Büyükelçisi Choi Hong-Ghi . iki ülke ilişkilerinin 1950’de başlayan Kore Savaşı sırasında savaşan askerlerin fedakarlıkları üzerine kurulduğunu Son yıllarda ilişkilerin giderek daha da geliştiğini kaydeden Choi, “Biz, aramızdaki ilişkiyi ‘kan kardeşlik’ olarak adlandırmaktayız.” Choi, geçen sene 160 bin Güney Koreli turistin Türkiye’yi ziyaret ettiği bilgisini paylaşarak, Türkiye’ye gelen turist sayısının bu yıl, geçen seneye göre yüzde 30 artışla 200 bini geçmesi bekleniyor. dedi
Güney Kore ve Türkiye arasında 2013’de imzalanan serbest ticaret anlaşmasının ardından ticaret hacminin geçen sene 7,2 milyar dolar seviyesine yükseldiğine dikkati çeken Güney Kore’nin Ankara Büyükelçisi Choi Hong-Ghi, Güney Koreli şirketlerin Türkiye’deki büyük altyapı yatırım projeleri yoluyla Türk ekonomisine yaptığı katkılara işaret etti
Güney Kore’nin Ankara Büyükelçisi Choi Hong-Ghi , Kore Yarımadasında barış ve istikrarın da iki ülkenin yakın iş birliği yaptığı konulardan biri olduğunun altını çizerek, “Kore Yarımadasında geçen yıldan bu yana birçok olumlu hamle gördük. Ancak Kore Yarımadasında barış ve istikrar sürecinde yapılması gereken daha birçok şey var. Türkiye, bu sürecin önemli bir destekçisi oldu ve bunun gelecekte de devam edeceğinden eminim.” dedi.
Dışişleri Bakan Yardımcısı Faruk Kaymakcı, Güney Kore ve Türkiye’nin çok yakın ilişkilere sahip olduğunu vurgulayarak, Kore Savaşı sırasında çok sayıda Türk askerinin şehit olduğunu anımsattı.Kore Yarımadasında barış ve istikrar temennisini dile getiren Dışişleri Bakan Yardımcısı Faruk Kaymakcı, Türkiye ile Güney Kore ilişkilerinin her geçen gün daha da geliştiğini belirtti.Resepsiyon, kutlama pastasının kesilmesi ve ikramın ardından sona erdi.





SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
-
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kore Cumhuriyeti Başbakanı Kim’i kabul etti
-
“Millî gelire göre dünyanın en fazla insani ve kalkınma yardımı yapan ülkelerinden biriyiz”
-
Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD Başkanı Biden ile görüştü
-
Cumhurbaşkanı Erdoğan, İtalya Cumhurbaşkanı Mattarella’nın G20 liderleri onuruna verdiği yemeğe katıldı
-
G20 Liderler Zirvesi Roma’da başladı
-
TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’na Almanya Federal Cumhuriyeti tarafından Devlet Nişanı verildi.
DÜNYA
Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Turizm Yatırım Forumu’na katıldı





Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği (TTYD) tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen Turizm Yatırım Forumu’nun (Tourism Investment Forum-TIF) açılışında yaptığı konuşmada, Türkiye’nin şu anda dünyanın en etkili ve en fazla tanıtım yapan ülkesi olduğunu belirtti.
Bakan Ersoy, “Galataport şu anda 200’ü aşkın gemi rezervasyonuna sahip. Bu sayıyı da ikiye katlayabileceğimizi biliyoruz. Bu da İstanbul için yeni bir port ihtiyacının göstergesidir. Bu ihtiyacı karşılayabilmek için hemen Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığımız ile bir planlama yaptık ve Yenikapı’da yeni bir port için çalışmalara başlandı ” dedi.
Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansının kurulduğu 2019’dan bu yana Türkiye tarihinde hiç olmadığı kadar yoğun tanıtım yaptığına işaret eden Bakan Ersoy, “Alanında dünyanın en başarılı dijital platformlarından biri olan Go Türkiye portalımız üzerinden de kültür ve turizm sahasında sahip olduğumuz her özgünlüğü ve değeri anlattık. Go Türkiye platformu hakkında güncel bilgiler vermek gerekirse, 2022’nin ilk 4 buçuk ayında toplam tekil ziyaretçi sayısı 62 milyon oldu. Son 1 aydaki tekil ziyaretçi sayısı ise 5,6 milyona ulaştı. 2021 yılında 62 ülkeden, 980’i basın mensubu, 480’i influencer olmak üzere 4 bine yakın kişiyi ülkemizde ağırladık. 2022 yılına çok hızlı ve etkin başladık. Bu yılın ilk 4 ayında Türkiye’nin 22 şehrinde yapılan toplam 101 etkinlikte, yurt dışından getirdiğimiz 292’si basın mensubu, 71’i influencer olmak üzere 42 ülkeden toplam 883 kişiyi ağırladık. Bunların arasında tur operatörleri de bulunuyor. Bu ağırlamalar sonucu influencer erişimi 140 milyon olurken, basında çıkan haberlerin erişimi ise ilk 3 ayda 9,9 milyara ulaştı.” diye konuştu.
Ersoy, geçen yıl hizmete açılan Galaport’un sadece İstanbul’un değil, dünyanın en beğenilen kruvaziyer limanlarından biri olduğuna da dikkati çekerek, dünyada yeni planlanan kruvaziyer limanlarının İstanbul’u örnek aldığını vurguladı.
Yenikapı’da yeni bir port için çalışmalara başlandı
Türkiye’nin atılan adımlarla homeport haline geldiğinin altını çizen Mehmet Nuri Ersoy, “Kruvaziyer turlarının sadece yaz sezonunda değil, 12 ay boyunca devam edecek olması da turizm hareketliliğinin tüm yıla yayılmasını sağlayacak. Rakamlar çok açık. Galataport şu anda 200’ü aşkın gemi rezervasyonuna sahip. Bu sayıyı da ikiye katlayabileceğimizi biliyoruz. Bu da İstanbul için yeni bir port ihtiyacının göstergesidir. Bu ihtiyacı karşılayabilmek için hemen Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığımız ile bir planlama yaptık ve Yenikapı’da yeni bir port için çalışmalara başlandı.” dedi.
Ersoy, Michelin Rehberi’nin İstanbul yeme-içme sektörüne gösterdiği bu ilgiye de dikkati çekerek, “Tamamen bağımsız ve gizli Michelin denetçileri tarafından takip edilen kapsamlı süreç sonunda rehberde yer alacak işletmelerimiz, 11 Ekim’de düzenlenecek törenle açıklanacak.” ifadelerini kullandı.
Önemli turizm destinasyonlarından Antalya Havalimanı’nın ihalesine de değinen Bakan Ersoy, şunları kaydetti:
“Çok önemli bir ihaleydi, sonunda 765 milyon avro yatırım taahhüdü, 8 milyar 555 milyon avro gelir taahhüdü, 2 milyar 138 milyon avro ön ödeme taahhüdü ile Alman-Fransız ortaklığı konsorsiyumu ihaleyi aldı. Bu rekor ihale aynı zamanda dünyanın Türkiye turizmine, ekonomisine ve Antalya’ya olan güveninin bir tescili oldu.”
Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy, pandeminin etkilerini hızlı bir şekilde atlatarak tekrar yükseliş trendine giren Türkiye’nin için çok önemli iki karar alındığına işaret ederek, “Birincisi 2025 yılı sonuna kadar yapılacak yatırımlarda KDV hızlı mahsubuyla ilgili, biliyorsunuz KDV’siz yatırım faturası alınabiliyor artık 2025 sonuna kadar yatırımlarda. İkincisi ise 50 milyar liralık 2 yılı ödemesiz 10 yıl vadeli düşük faizli TL kredi desteği, bunlar da bu ay itibarıyla devreye alındı.” açıklamasını yaptı.
Ersoy, sürdürülebilirlik standartlarının en üst akreditasyon kuruluşu olan Global Sustainable Tourism Council (GSTC) ile de işbirliği anlaşmasına imza attıklarını söyleyerek, “Böylelikle Türkiye ve GSTC sürdürülebilir turizm alanında ilk defa ‘hükümet nezdinde ulusal bir program geliştirmek üzere anlaşma yaparak’ dünyaya örnek oldu.” dedi.
“Önümüzdeki yıllarda İzmir, Diyarbakır, Çanakkale ve Konya’da da Kültür Festivallerimiz sanatseverlerle buluşacak”
Kültür alanında da geçen yıl 29 Ekim’de Atatürk Kültür Merkezi’nin açılışıyla birlikte başlatılan Beyoğlu Kültür Yolu Festivali’nde 300’den fazla etkinlik yapılırken 7,8 milyon ziyaretçi ağırlandığını aktaran Ersoy, “Beyoğlu ve Başkent Kültür Yolu Festivallerinin yanı sıra İzmir, Diyarbakır, Çanakkale ve Konya’da da Kültür Festivallerimiz sanatseverlerle buluşacak.” ifadelerini sözlerine ekledi.
Geleceğin Destinasyonu Türkiye (Destination Future Turkey) temasıyla gerçekleşen etkinlik, açılış konuşmalarının ardından forum kapsamında 27 panelde 80’i aşkın konuşmacı, ulusal ve uluslararası yatırımcıların bir araya gelmesiyle devam etti.





DÜNYA
Türkiye-İspanya Ortak Ekonomi ve Ticaret Komisyonu Toplantısı


Ticaret Bakanı Mehmet Muş: “Türkiye, küresel ölçekte yaşanan büyük sınamalarda dahi güvenli ve sağlam bir tedarikçi olarak rüştünü bir kez daha ortaya koymuştur”
Ticaret Bakanı Mehmet Muş, 20 milyar dolarlık yıllık ikili ticaret hacmi hedefine yaklaşan Türkiye ve İspanya’nın iş birliklerini artıracak önemli potansiyele sahip olduğunu söyledi
Türkiye-İspanya Ortak Ekonomi ve Ticaret Komisyonu (JETCO) 2. dönem toplantısı dolayısıyla İspanya’nın başkenti Madrid’de resmi temaslarda bulunan Bakan Muş, İspanya Sanayi, Ticaret ve Turizm Bakanı Reyes Maroto ile görüştü.
İki ülke arasındaki ekonomik ilişkileri farklı alanlarda daha ileriye taşımayı hedefleyen bir protokole imza atan iki bakan, daha sonra büyük ölçekli firmaların direktörlerinin katılımıyla İspanya Ticaret Odası’nda organize edilen toplantıya başkanlık ederek, iş insanlarına hitap etti.
Bakan Muş, İspanya Ticaret Odası’nda yaptığı konuşmada, ikili ticaret hacminin 2021’de 16 milyar dolar olduğunu ve 2022’nin ilk 4 ayında bir önceki yılın aynı dönemine oranla yüzde 16’lık bir artış kaydedildiğini vurgulayarak, Kasım 2021’de Türkiye’de yapılan zirvede kararlaştırılan 20 milyar dolarlık ticaret hacmi hedefine adım adım yaklaşıldığını ifade etti.
“Türkiye, küresel ölçekte yaşanan büyük sınamalarda dahi, güvenli ve sağlam bir tedarikçi olarak rüştünü bir kez daha ortaya koymuştur. Türkiye en isabetli adres olmaya devam ediyor.” diyen Muş, Avrupalı üreticilerin tedarikçilerini çeşitlendirmeye başladıklarında Türkiye’nin ön plana çıktığını ve bunun İspanya ile ticarete de olumlu yansıdığını kaydetti.
Bakan Muş, İspanya merkezli çok uluslu şirketlerin Türkiye’yi daha iyi bir yerde konumlandırdığını, iki ülkenin imkanlarını birleştirdiği taktirde potansiyelin çok daha fazla artacağını söyledi.
Türkiye’nin İspanya ihracatının yaklaşık 3’te 1’ini tekstil ürünlerinin oluşturduğunu ve lojistik anlamda çok iyi bir iş birliği bulunduğunu aktaran Bakan Muş, otomotiv, makinenin yanı sıra bilişim, sağlık, savunma, yeşil mutabakatı eylem planları ve hizmet sektörlerinde de iş birliğini geliştirmeyi hedeflediklerini dile getirdi.
İspanya’nın Türkiye’ye yatırım yapan ülkeler sıralamasında, 8 milyar dolar ile 8. sırada olduğunu kaydeden Muş, mevcut iş birliğini dijitalleşme, akıllı şehirler, yapay zeka, savunma, havacılık, uzay endüstrisi alanların da geliştirecek önemli potansiyellerin olduğunun altını çizdi.
Bakan Muş, “İstanbul-Barselona arasında ro-ro gemi taşımacılığı hattının bir an önce açılmasını için elimizden geleni yapacağız. “dedi.
Diğer yandan geçen yıl salgına rağmen 104 bin İspanyol turistin Türkiye’ye, 140 bin Türk’ün de İspanya’ya geldiği bilgisini paylaşan Bakan Muş, sağlık turizmini de geliştirmek için yeterli imkanlar olduğunu ifade etti.










DÜNYA
DEV YATIRIMLAR | KOCAELİ’YE KİMYA TEKNOLOJİ MERKEZİ GELİYOR







Türkiye ihracatının lokomotif sektörlerinden biri olan kimya alanında kritik bir hamle geldi. Sektörün test ve analiz ihtiyacını yerli ve milli imkanlarla karşılayacak ve yeni nesil bir ekosistemi oluşturacak Kimya Teknoloji Merkezi (KTM) için imzalar atıldı. Teknoloji ve İnovasyon Üssü Bilişim Vadisi’nde faaliyete geçecek ve Türkiye’de ilk olacak KTM, eğitim ve danışmanlık hizmetleri de sunan bir Ar-Ge merkezi olacak.
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, KTM’nin sektörün ihtiyaç duyduğu 209 testi yerli ve milli imkanlarla, uluslararası standartlara uygun şekilde yapacağını belirterek “Kamu, sanayi ve üniversite iş birliğinin en güzel örneklerinden bir olacak bu merkezde kimya teknolojileri geliştirecek yenilikçi start-uplar filizlenecek.” dedi.
İstanbul Kalkınma Ajansı’nın (İSTKA) desteği ile hayata geçirilen KTM, yüksek teknolojili ve katma değerli yerli ürün geliştirme hedefiyle yola çıktı. Türkiye’de ilk olacak KTM, alanında yeni nesil bir kimya ekosistemini kurmayı hedefliyor. KTM, Türkiye’nin Teknoloji ve İnovasyon Üssü Bilişim Vadisi’nde faaliyetlerine başlayacak.
KTM için imzalar vadide atıldı. Bakan Varank’ın nezaretinde İstanbul Kimyevi Maddeler ve Mamulleri İhracatçıları Birliği (İKMİB) Başkanı Adil Pelister ile Bilişim Vadisi Genel Müdürü A. Serdar İbrahimcioğlu, KTM’nin kuruluşuna ilişkin imzaları attı. Düzenlenen törene Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Ticaret Bakan Yardımcısı Özgür Volkan Ağar ile sektör temsilcileri katıldı.
MİLLİ TEKNOLOJİ HAMLESİ VİZYONU
Bakan Varank, törende yaptığı konuşmada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 2019 yılında açılışı yapılan Bilişim Vadisi’nin Milli Teknoloji Hamlesi vizyonunun en somut adımlarından biri olduğunu söyledi.
270’TEN FAZLA AR-GE FİRMASI
Türkiye’nin doğuştan elektrikli otonom araç projesi Togg’un yaklaşık bin mühendis ile Ar-Ge faaliyetlerini vadide yürüttüğünü, Togg’un ortağı SİRO’nun elektrikli araçlar için batarya teknolojilerini burada geliştirdiğini kaydeden Bakan Varank, “Şu anda mobiliteden bilgi-iletişim teknolojilerine, yazılımdan tasarıma kadar kritik alanlarda faaliyet gösteren 270’ten fazla Ar-Ge firması burada yer alıyor.” dedi.
DIŞA BAĞIMLILIĞI AZALTACAK
Bakan Varank, İKMİB’in öncülüğünde başlayan ve çok kapsamlı bir ihtiyaç analizi neticesinde bugünlere ulaşan Kimya Teknoloji Merkezi’nin sektörün ihtiyacı olan test-analiz süreçlerini hızlandıracağını belirterek Türkiye’nin bu alandaki dışa bağımlılığını azaltacağını ifade etti.
209 TEST YAPILABİLECEK
Kimya sektörünün 50’ye yakın test ve analiz için yurt dışından hizmet almak zorunda kaldığını vurgulayan Varank, “Bu merkez faaliyete geçtiğinde, sektörde ihtiyaç duyulan 209 test, yerli ve milli imkanlarla, uluslararası standartlara uygun şekilde burada yapılacak. Burası, sektöre çok kapsamlı eğitim ve danışmanlık hizmetleri sunacak nitelikli bir Ar-Ge merkezi şeklinde tasarlanıyor. Dolayısıyla, sektördeki teknik ve beşerî kapasitenin geliştirilmesine önemli katkılar sunacak.” diye konuştu.
GECİKTİRME LÜKSÜMÜZ YOK
Varank, merkezde bir de kuluçka merkezi kurulacağını anlatarak “Kamu, sanayi ve üniversite iş birliğinin en güzel örneklerinden bir olacak bu merkezde kimya teknolojileri geliştirecek yenilikçi start-uplar filizlenecek. Buranın hızlıca tamamlanıp hizmete açılması noktasında İKMİB yönetiminden ellerini çabuk tutmalarını rica ediyorum. Küresel ekonomide rekabet koşullarının yeniden dizayn edildiği bir dönemde bize avantaj sağlayacak işleri bir an bile geciktirecek lüksümüz yok.” dedi.
EKONOMİYİ YİNE ŞAHA KALDIRACAĞIZ
Pandemi ve savaş sebebiyle enflasyonun tüm ülkeleri etkileyen küresel bir sorun haline geldiğini bildiren Varank, “Türkiye’nin de etkilendiği bu sorunun giderilmesi noktasında hükümetimiz tüm kurumlarıyla yoğun çaba sarf ediyor. Gerek uyguladığımız pro-aktif politikalarla, gerekse fırsatçılara göz açtırmayarak bunun üstesinden hep birlikte geleceğimizden şüpheniz olmasın. Zamanında yüksek enflasyonla devraldığımız Türkiye ekonomisini nasıl tek haneli enflasyona indirip şaha kaldırdıysak yine aynısını yapacağız. Biraz sabrederek ve provokasyonlara gelmeyerek çok daha aydınlık günlere hep birlikte ulaşacağız.” diye konuştu.
KİMYAYI BİLİŞİMLE BULUŞTURUYORUZ
Törende konuşan Bilişim Vadisi Genel Müdürü İbrahimcioğlu, “Türkiye’de bir ilke imza attığımız Kimya Teknolojileri Merkezi aracılığıyla; Bölgenin en güçlü iki sanayi kolundan otomotiv ve kimya alanlarından kimyayı da bilişimle buluşturuyoruz. Bu vesile ile kimya sektörünü, bizim 6 dikey sektörümüzden biri olan mobilite alanı ile de bir araya getirmiş oluyoruz.” dedi.
YENİ BİR MODEL
Teknolojik dönüşümün doğasında çok fazla etkenin bir arada uyum içerisinde çalışma zorunluluğunun yattığını ifade eden İbrahimcioğlu, “Kimya sektörünün güçlü alanlardan bir olduğunu bilmekle beraber, Bilişim Vadisi’nde şu anda sayıları 300’e varan yazılım şirketleri ile de bunu destekleyebileceğimiz bir işbirliğini de gerçekleştiriyoruz. Bu merkez sadece kimya teknolojilerini çalışacak bir merkez değil aynı zamanda Türkiye’nin girişimcilik ekosistemini geliştirebilecek, kimya alanındaki girişimcilere de Türkiye’de daha iyi işler yapabileceği bir altyapı sunacak. Aslında kimya girişimcilerine hizmet verecek ortak bir kuluçka işletme modelini de bir araya getirmiş oluyoruz.” diye konuştu.
50 MİLYAR DOLARI DA GEÇECEĞİZ
İKMİB Başkanı Pelister de temel amaçlarının 16 alt sektörüyle beraber diğer 27 sektöre hammadde, yarı mamul ve mamul kaynağı olan kimya sektörünü bütün gelişmiş ülkelerdeki gibi en üst seviyelere çıkarmak olduğunu ifade ederek “Sektörel bazda ihracatta birinciliği yakalamış durumdayız. Bu durumu kalıcı kılmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. 2030 yılı kimya sektörü ihracat hedefimiz olan 50 milyar doları da geçeceğiz.” dedi.






TOGG | Türkiye’nin Otomobili
TANAP Avrupa Bağlantısı Açılış Töreni #TANAPtamam
TÜRK AKIM PROJESİ AÇILIŞ TÖRENİ
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Çanakkale 1915 Köprüsü Kule Tamamlama Töreni
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fatih sondaj gemisini #MilliEnerjideYeniMüjde
ENERJİ PETROL MEDYA GRUP – YENİ NESİL MEDYA | TÜRKİYE

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Turizm Yatırım Forumu’na katıldı

Türkiye-İspanya Ortak Ekonomi ve Ticaret Komisyonu Toplantısı

DEV YATIRIMLAR | KOCAELİ’YE KİMYA TEKNOLOJİ MERKEZİ GELİYOR

337 İLÇEYE AVANTAJLI DESTEK

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Seramik sektörü Avrupa’nın zirvesine yükselecek

Ferrari, sadece bir adet üreteceği SP48 Unica’yı tanıttı

Dev yatırımlar | Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rize-Artvin Havalimanı Açılış Töreni’ne katıldı

Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, dijital obezite konulu 5. Uluslararası Eğitim Forumu’na katıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Necip Fazıl Kısakürek’i Anma Programı’na katıldı

Emine Erdoğan, “İntegratif ve Anadolu Tıbbı Kongresi”ne katıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Katar Emiri Şeyh Temim ile görüştü

Dev yatırımlar | Rize-Artvin Havalimanı yarın açılıyor

Silivri Yer Altı Doğal Gaz Depolama Tesisi’nin kapasitesi 4,6 milyar metreküpe çıkıyor

Semahat Arsel, Türk Hemşireler Derneği’nin İlk “Onursal Üyesi” Oldu

“BEYOĞLU KÜLTÜR YOLU” VE “BAŞKENT KÜLTÜR YOLU” FESTİVALLERİ BAŞLIYOR

TARIM VE ORMAN BAKANI KİRİŞCİ, VETERİNER HEKİMLER BİRLİĞİ KUTLAMA PROGRAMI’NA KATILDI

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “İnsanlarımızın tamamının imkânlardan eşit derecede faydalanmasını sağlamak bizlerin temel görevidir”

İyi ki varsın Buşra Taşkın

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Yerel Medya Çalıştayı‘nda konuştu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Türkiye ile Kazakistan köklü ilişkilere sahip iki kardeş ülkedir”

Kazakistan Cumhurbaşkanı Tokayev Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde

Çalışma Bakanı Vedat Bilgin, 36. İş Sağlığı ve Güvenliği Haftası Açılış Programı’na Katıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Konut finansmanı konusunda 3 ayrı paketi milletimizin hizmetine sunuyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan, MÜSİAD’ın 32. Kuruluş Yıl Dönümü etkinliğine katıldı

ATA Sanat Galerisi’nde Üç Ressamlı sergi ve Müzik Dinletisi.

Bu temsilde benden ne var

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Anneler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı

Tekne ve Yat Firmaları | Muğla Fethiye

Ulaştırma Bakanı Adil Karaismailoğlu, Bakırköy-Kirazlı Metro Hattı’nın tünel kazıları tamamlandı

TURİZMDE İLK 3 AYDA 6,3 MİLYON ZİYARETÇİ VE 5,5 MİLYAR DOLAR GELİR

Hollanda Ankara Büyükelçiliğinden KRAL GÜNÜ Resepsiyonu.

Ticaret Bakanı Mehmet Muş, Nisan Ayı Dış Ticaret Rakamlarını Açıkladı

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Türkiye 80’den fazla ülkeye eğlence ihraç ediyor

Mercedes-Benz’in elektrikli markası Mercedes-EQ’nun yüzü Kıvanç Tatlıtuğ

Yeni Mercedes-Benz T-Serisi tanıtıldı

NATO Siber Güvenlik Tatbikatında Önemli Başarı

İGA İstanbul Havalimanı, Routes World 2023’ün Resmi Ev Sahibi Oldu

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ‘tan yüksek teknolojili römorkörlere tam not

Ferrari, yeni Berlinetta Spider modeli 296 GTS’yi tanıttı

Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Galataport İstanbul’a demirleyen Costa adlı kruvaziyer gemisini ziyaret etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti mesajı

Metin Aslım : İş ve Cemiyet Hayatının Sevilen Siması

İyi ki varsın Aysu YAVUZ

İyi ki varsın ZEHRA KARAKAŞ BEGEN

İyi ki varsın Emel USLU ATİK ;

İyi ki varsın Nuray ÖZÇELİK;

İyi ki varsın Nalan Gazezoğlu

İyi ki varsın Hüseyin ÇEŞMECİOĞLU :

İyi ki varsın Nurten ÖZTÜRK

Sektöre Yön verenler ; Eda DEMİRHAN

İyi ki varsın AYSUN ŞAHANOĞLU KABA ;

İyi ki varsın Gül ALCANSOY;

Sektöre Yön Verenler Berfu GÜVEN

TEKNE KİRALAMA | İZMİR ÇEŞME ALAÇATI

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy ile ortak basın toplantısı düzenledi

İyi ki varsın Beril ÇAVUŞOĞLU

Çeşme İzmir | Kiralık Tekneler

Tekfen Holding “Kadınlarla Güçlendirilmiş Yönetim Kurulu” ödülünü üçüncü kez aldı!

Çeşme Kiralık Tekne

Başarımız, Başarınız olacak HANTEK KALIP

MAN TÜRKİYE’den Ankara’ya dev yatırım

İyi ki varsın Doç. Dr. Esin Yalçınkaya

İyi ki varsın Yusuf Burak ASLANPINAR;

Türkiye’nin En Etkin 50 CFO’su belli oldu

İyi ki varsın Semra Aman Akyürek

İyi ki varsın Sibel Şeref KANCAOĞLU ;

İyi ki varsın Semra İĞTAÇ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kyoto’da Ara Güler Fotoğraf Sergisi’ni açtı

Sektöre Yön Verenler Esra KANDEMİR

Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu’ndan’Taha Akgül’e geçmiş olsun ziyareti

İyi ki varsın İnci Recepoğulları

Güney Kore Milli Ve Silahlı Kuvvetler Günü Resepsiyonu

Porsche TÜRKİYE

Başarı Onu , O Başarıyı Seviyor

Topluma sürdürülebilir değer katan, itibarlı şirketler grubu KALE GRUP

Sektöre yön verenler, Ahmet ÇALLI

Sektöre Yön verenler ; Mehmet TAŞ

Ayşe Deniz : İŞ HAYATINDA YAZIŞMA TEKNİKLERİ

“TÜRKİYE İLE JAPONYA ARASINDAKİ İŞ BİRLİĞİNİN DEĞERİ DAHA DA YÜKSELMİŞTİR”

İyi ki varsın Nazlıhan ALKAN

HATAY’ ın Güçlü Kadınları

“Türkiye, son 19 yılda, diğer pek çok alan gibi savunma sanayiinde de âdeta bir devrim gerçekleştirmiştir”

ELMADAĞ MOBİLYACILAR İHTİSAS OSB’NİN TEMELİ ATILDI

Cumhurbaşkanı Erdoğan Türkiye Genç İş Adamları heyetini kabulünde açıklamalarda bulundu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “OECD İstanbul Merkezi Açılış Töreni”ne Video Mesaj Gönderdi

Cumhurbaşkanlığı Kültür Sanat Büyük Ödülleri sahiplerini buldu

Dev yatırımlar | Cumhurbaşkanı Erdoğan, ETİ Maden Lityum Üretim Tesisi Açılış Töreni’nde konuştu

Dev Yatırımlar | Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sarıkamış-Karakurt-Horasan yolu açılış töreninde konuştu

Dev Yatırımlar | Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan milli helikopter motoru teslim töreninde önemli açıklamalar

“EVLATLARIMIZA MİRAS KALACAK BİR GÖNÜL KÖPRÜSÜ KURDUĞUMUZA İNANIYORUM”

“G-20 platformu, küresel meselelerin çözümünde daha etkin ve güçlü bir mecra olmalı”

“TÜRKİYE VE JAPONYA’NIN DOSTLUĞU; KÖKLÜ, DERİN VE SAMİMİ”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kyoto’da Ara Güler Fotoğraf Sergisi’ni açtı

“TÜRKİYE İLE JAPONYA ARASINDAKİ İŞ BİRLİĞİNİN DEĞERİ DAHA DA YÜKSELMİŞTİR”

“TÜRKİYE İLE JAPONYA ARASINDAKİ DOSTLUK VE YAKIN İŞ BİRLİĞİ TAKDİRLE KARŞILANIYOR”
TAKVİM
www.teknetuccari.com
HABER BURADA
-
DÜNYA1 hafta önce
Bu temsilde benden ne var
-
DÜNYA1 hafta önce
ATA Sanat Galerisi’nde Üç Ressamlı sergi ve Müzik Dinletisi.
-
DÜNYA4 gün önce
TARIM VE ORMAN BAKANI KİRİŞCİ, VETERİNER HEKİMLER BİRLİĞİ KUTLAMA PROGRAMI’NA KATILDI
-
DÜNYA2 gün önce
Dev yatırımlar | Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rize-Artvin Havalimanı Açılış Töreni’ne katıldı
-
DÜNYA4 gün önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Katar Emiri Şeyh Temim ile görüştü
-
DÜNYA6 gün önce
İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Yerel Medya Çalıştayı‘nda konuştu
-
DÜNYA5 gün önce
İyi ki varsın Buşra Taşkın
-
DÜNYA1 hafta önce
TURİZMDE İLK 3 AYDA 6,3 MİLYON ZİYARETÇİ VE 5,5 MİLYAR DOLAR GELİR